Apotekaonline
Korpa

Dodaci za kola

Dodaci za kola
Lorelli Bertoni Auto Sedište F1 Blue&Grey 9-25kg       Opis proizvoda:     Pruža maksimalnu zaštitu u automobilu. Mekani jastuci koji drže bebu i štite je sa svih strana. Odlična bočna zaštita. Jednostavno montiranje u automobilu. Au..
15.899,00 RSD
Brend: BELLELLI
Bellelli dodatni uložak za auto sedišta Piccolo. Obezbeđuje maksimalnu udobnost na dužim putovanjima ili za spavanje Praktični dodatak za sedište Koristi se za sedišta grupe 1/2/3 ili za kolica Meki hipoalergeni materijal Dimenzije: 68x41 cm..
2.484,00 RSD
Brend: BELLELLI
Dodatni jastuk za auto sedišta ili kolica za više udobnosti prilikom spavanja Može se koristiti za novorođenčad Materijal za zaštitom od gušenja od organskih bambus vlakana Dimenzije: 24x26 cm..
2.484,00 RSD
Brend: BELLELLI
Super mekan jastučić za pojas lako se stavlja pomoću čička i omogićava da vaši mališani udobno spavaju Mogu ga koristiti i odrasli..
1.877,00 RSD
Brend: BELLELLI
Prekrivač za pozadinu sedišta napravljen je od visoko kvalitetnog i vodootpornog materijala Lako se stavlja Džepovi od mreže daju prostor za sitne predmete koji će vam biti potrebni tokom putovanja..
1.173,00 RSD
Lorelli Kolica Apollo Set Beige Friends       Opis proizvoda:     Za decu uzrasta od 0m+ Ručka koja se prebacuje vam omogućava da dete gleda u dva pravca - licem prema majci i u pravcu kretanja. Zimska navlaka. Prostor za pribor na ručki. Podešavajuća tenda. P..
17.899,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)