Apotekaonline
Korpa

PIC SOLUTION - merač krvnog pritiska

PIC SOLUTION kategorija na sajtu www.apotekaonline.rs sadži ponudu proizvoda za negu posekotina, digitalnih toplometara, merača krvnog pritiska i inhalatora.

PiC Solution brend se prodaje u skoro svakoj apoteci u Italiji posredstvom specijalizovane distributivne mreže. PiC Solution ima dugu i uspešnu istoriju koja počinje još  1958. godine uvođenjem na tržište gotovo bezbolne potkožne igle za dijabetičare sa jedinstvenim karakteristikama. 

Brend: PIC SOLUTION
PIC MISS BIBIPIC MISS BIBI inhalator predstavlja uredjaj za aerosol terapiju dizajniran i proizveden po najsavremenijoj tehnologiji. Predstavlja medicinsko sredstvo druge a kategorije , koji pretvara lek iz tečnog u gasovito stanje, tako da on može direktno prodirati u disajne puteve.Zahvaljuj..
7.000,00 RSD
Brend: PIC SOLUTION
PiC Solution aneroidni sfigmomanometar sa stetoskopom je namenjen za profesionalnu i kućnu upotrebu i ima sledeće karakteristike:Udobna manžetna sa čičkom za pričvrščivanje i sa graničnikom. Stetoskop visoke osetljivosti Poseduje praktičnu torbicu za čuvanje sa rajsfešlusom..
2.590,00 RSD
Brend: PIC SOLUTION
Pic Solution Classic check je automatski merač pritiska za nadlakticu. Zahvaljujući PiC Solution tehnologiji i iskustvu, merenje krvnog pritiska, koje treba uvek da se vrši kada se poseti lekar, sada može lako da se uradi kod kuće. PiC Solution asortiman je dizajniran da zadovolji sve potrebe..
0,00 RSD
Brend: PIC SOLUTION
Air family tip IIa medicinski uređaj, pretvara tečni lek u obliku aerosol spreja, koji se direktno ubrizgava u respiratorni trakt (disajne puteve). Koristeći komoru (sa bočnim protokom) lek lakše prodire u respiratorni trakt, zahvaljujući optimalnoj veličini aerosol čestica. Bočni protok zn..
6.679,00 RSD
Brend: PIC SOLUTION
PiC Solution Mr Pingui je nova oprema kompresorskog inhalatora sa atraktivnim dizajnom u obliku pingvina za efektivne i zabavne aerosol terapije za decu i majke. Mr Pingui je karakterističan po svom atraktivnom dizajnu, ali i po efektivnosti i brzini terapeutskih seansi. On nudi brzu inhalaciju &nda..
0,00 RSD
Brend: PIC SOLUTION
PiC Air Twist kompresorski inhalator Vam zahvaljujući rotacionom sistemu omogućava slobodu pokreta tokom tretmana. Isporučuje se sa 2-u-1 Air Soft maskom, i za odrasle i za decu.dužina cevi: 1m primarni napon: 230V frekvencija: 50Hz snaga: 130VA..
0,00 RSD
Brend: PIC SOLUTION
Pic Solution Personal check je automatski merač pritiska za nadlakticu. Personal check ima podesivi indikator krvnog pritiska koji omogućava tačno i neprekidno praćenje pritiska za sve specifične potrebe. Sadrži veoma velik displej za lako čitanje vrednosti rezultata, datuma i vremena merenja. Perso..
0,00 RSD
Brend: PIC SOLUTION
Pic Solution Self check je automatski merač pritiska za ručni zglob. Self check poseduje displej, koji je specijalno dizajniran da pravilno pozicioniranje napravi jednostavnijim, koje je neophodno za tačna očitavanja. Sadrži samo jedno dugme za lako korišćenje. Model poseduje 90 memorija. Uz ..
0,00 RSD
Brend: PIC SOLUTION
PIC AirProjet Inhalator je brz i efikasan ultrazvučni inhalator. PiC Solution ultrazvučni inhalator Air Projet raspršuje istu količinu leka kao i kompresorski inhalator za duplo kraće vreme i mnogo je tiši od običnog inhalatora. Ovo ga čini posebno pogodnim za decu. Dizajn Air Projet-a..
0,00 RSD
Brend: PIC SOLUTION
Digitalni toplomerdizajniran za jednostavnu i laku upotrebu kod svih članova porodice Akustični zvuk upozorava da je merenje završeno Praktičan i jednostavan, precizno meri temperaturu tela Vreme za koje toplomer izmeri temperaturu je 1,5 minuta Toplomer ima memoriju poslenjeg merenja..
0,00 RSD
Brend: PIC SOLUTION
Vreme merenja 1,5 min „Beep“ zvuk na kraju merenja Veliki displej Memorija poslednjeg merenja Vodootporni vrat Flexibilni vrat..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 15 (2 strana)