Apotekaonline
Korpa

Nega i obnavljanje

Nega i obnavljanje
Brend: MURAD
MURAD PROIZVODI SU TRENUTNO NEDOSTUPNI ZA TRŽIŠTE SRBIJE!!!Reaktivizirajuća maska, 50 ml Za kožu u predmenopauzi i menopauzi. Redukuje srednje i duboke bore. Hidrira i obnavlja kožu. Podstiče sintezu kolagena.Povećavaju čvrstinu kože, omogućava dubinsku regeneraciju i redukciju b..
8.190,00 RSD
Brend: MURAD
 MURAD PROIZVODI SU TRENUTNO NEDOSTUPNI ZA TRŽIŠTE SRBIJE!!! # REAKTIVIZIRAJUĆI SERUM #DEJSTVO I REZULTATI: -  Intenzivno deluje na toniranje i zatezanje kože -  Nežni serum koji pomaže sintezu kolagena i povećava elastičnost -  Redukuje pojavu bora i ulegnuća..
8.640,00 RSD
Brend: MURAD
MURAD PROIZVODI SU TRENUTNO NEDOSTUPNI ZA TRŽIŠTE SRBIJE!!!Reaktivizirajući serum, 30 ml Za kožu u predmenopauzi i menopauzi. Redukuje srednje i duboke bore. Hidrira i obnavlja kožu. Podstiče sintezu kolagena.Povećava čvrstinu kože već samo nakon jedne upotrebe. Klinički dokazani..
8.775,00 RSD
Brend: MURAD
 MURAD PROIZVODI SU TRENUTNO NEDOSTUPNI ZA TRŽIŠTE SRBIJE!!!Murad Refreshing Cleanser (gel za dubinsko čišćenje)Refreshing Cleanser Ovaj nežni, lagani gel dubinski čisti kožu. Ekstrakt krastavca smiruje kožu i osvežava je, dok havajski beli đumbir i ekstrakt algi omek&scaron..
3,74 RSD
Brend: MURAD
MURAD PROIZVODI SU TRENUTNO NEDOSTUPNI ZA TRŽIŠTE SRBIJE!!!Antirid za reaktivizaciju kože oko očiju, 15 ml Vidljivo i brzo smanjuje bore i učvršćuje kožu. Redukuje tamne kolutove i nadutost oko očiju.Omogućava dubinsku regeneraciju i redukciju bora bez iritacija. Vraća mlada..
9.360,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)