Apotekaonline
Korpa

Grejači flašica

Grejači flašica
Brend: AVENT
Avent grejač koji će odmrznuti mleko, ugrejati ravnomerno, dok Vi provodite vreme sa decom. Karakteristike: Greje ravnomerno mleko sa svih strana Mleko se ugreje za samo 3 minuta Odgovara i za classci i natural Avent flašice..
6.480,00 RSD
Brend: AVENT
Ekspres električni grejač za bočice i hranu za bebe Kao uređaj za brz i bezbedan način zagrevanja isceđenog majčinog mleka i hrane za bebe ekspres grejač za bočicu i hranu za bebe ugreje 124ml mleka sobne temperature za oko 4 minutaKomplet sadrži:Ekspres grejač za bočicu i hranu za ..
4.799,00 RSD
Brend: AVENT
Laka, bezbedna i efikasna boca za zagrevanje Sadržaj flašice može da se zagreje za 2.5 minute Ima specijalni zatvarač koji sprečava curenje..
3.960,00 RSD
Brend: AVENT
 AVENT TERMO TORBA CRNAOpis proizvoda: Avent termo torba crna sa dvostrukom zaštitom, laka i jednostavna za nošenje uz pomoć kaiša za rame Karakteristike: U termo torbu stanu 2 avent flašice, 2 magične šol..
2.519,00 RSD
Brend: AVENT
 AVENT TERMO TORBA CRVENAOpis proizvoda: Avent termo torba crna sa dvostrukom zaštitom, laka i jednostavna za nošenje uz pomoć kaiša za rame Karakteristike: U termo torbu stanu 2 avent flašice, 2 magične š..
2.519,00 RSD
Brend: HAUCK
Ova kompaktna flašica je od izdržljivog neoprena i ima jedinstveni grejni element za brzo zagrevanje, pa čak i dečije hrane Oblik se prilagođava svakoj boci Dakle, sadržaj se brzo i ravnomerno zagreva Odgovara svakom držaču za čaše zbog svoje male veličine ili može biti priključe..
1.999,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)