Apotekaonline
Korpa

ATOPIČNA KOŽA

Atopijski dermatitis ili atopijski ekcem pogađa jedno od petoro dece (1), počevši od rođenja.

Mustela® nudi novu generaciju proizvoda za negu kože Stelatopia®: liniju od četiri proizvoda za higijenu i negu kože, posebno osmišljenih da umire i obnove atopičnu kožu beba i dece. Ovi proizvodi su klinički dokazani i imaju visoku podnošljivost od rođenja (1), testirani su pod nadzorom dermatologa i pedijatara.

(1) Watson 2011, Isaac 1998. 

Brend: MUSTELA
Mustela Stelatopia balzam za vrlo suvu kožu i kožu sklonu atopiji. Za izuzetno suvu kožu i kožu sklonu atopijskom dermatitisu kod novorođenčadi, dojenčadi i dece. Bez mirisa, bez parabena, bez boje, bez fenoksietanola, bez hlorfenzina.Delovanje: Umiruje i hidrira suvu kožu odmah ..
2.412,00 RSD
Brend: MUSTELA
SVOJSTVA: STELATOPIA® emolijentna krema je posebno formulisana za suvu kožu sklonu atopijama i ekcemima kod novorođenčadi, beba i dece. Obnavlja nivo lipida i umiruje kožu zahvaljujući inovativnim sastojcima prirodnog porekla:Lipidi u koži se obnavljaju delovan..
2.282,00 RSD
Brend: MUSTELA
SVOJSTVA: STELATOPIA® Emolijentna krema za lice : •Hidrira, ishranjuje i umiruje osećaj nelagodnosti na koži.•Obnavlja oštećenu kožnu barijeru atopične kože i štiti od spoljnih.•Vidljivo smanjuje crvenilo hrapavost kože.•Bezbedna je da se nanosi na kapke i predeo oko očiju.DOKAZANA EFIKASN..
1.461,60 RSD
Brend: MUSTELA
MUSTELA STELATOPIA GEL ZA KUPANJE Opis proizvoda:Gel za kupanje, za lice i telo, od rođenja, uključujući i prevremeno rođene bebe.SVOJSTVA: Nežno čisti i ujedno štiti kožu beba i dece.Momentalno ublažava osećaj neprijatnosti.Koža postaje nežna, meka i svilenkasta.Formula bez suza. Fiz..
1.614,00 RSD
Brend: MUSTELA
Mustela Stelatopia terapijska uljana kupka za suvu kožu ili kožu sklonu atopiji. Idealan proizvod kod intenzivnog crvenila kože. Hidrodisperzivno ulje, lagano prodire duboko u kožu te podstiče ponovnu sintezu lipida, obnavlja i površinski hidrolipidni sloj kože. Bez mirisa, parabena i alko..
4.043,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)