Apotekaonline
Korpa

Pribor za flašice i cucle

Pribor za flašice i cucle
Brend: ELFI BABY
ELFI SET ZA PRANJE FLASICA I CUCLI Opis proizvoda: Sve dok bebin iminutet ne ojača, potrebno je voditi posebnu brigu o higijeni flašica ali i cucli koje se koriste za hranjenje. Zato je Elfi set za pranje flašica i cucli idealan. Sam dizajn četke za unutrašnjost flašice o..
256,00 RSD
Brend: MUNCHKIN
Četka za pranje flašica i cucli Pogodna za pranje u mašini za pranje posuđa, na gornjoj polici..
429,00 RSD
Brend: MUNCHKIN
Četka za pranje flašica Namenjena za pranje svih tiova flašica Četka ima mogućnost punjena sa deterdžentom za pranje, i tokom pranja pritiskom na dugme ispuštate određenu količinu deterdženta za pranje Pogodna za pranje u mašini za pranje posuđa, na gornjoj polici..
789,00 RSD
Brend: MUNCHKIN
Patentiran dizajn Sam dizajn četke, pre svega ručke koja ima predeo presvučen gumom omogućava jednostavnije držanje pri pranju Set sadrži 2 četke u jednoj i prva četka služi za pranje flašica a druga četka se nalazi u ručki veće četke Odvrtanjem ručke četke oslobađate četku za pranje cucli..
599,00 RSD
Brend: MUNCHKIN
Patentiran dizajn Idealan za čuvanje flašica, cucli, slamki i pribora Drži flašice, slamčice, četke za flašice i cucle uspravno Može da drži 8 poklopaca Zaobljeni vrhovi sprečavaju grebanje Dve visine štapića služe za odlaganje pribora različitih visina Ugrađen reze..
1.069,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)