Apotekaonline
Korpa

Zaštita za gips

Zaštita za gips

Brend: MEDISPORT
ZAŠTITNA NOGAVICA ZA TUŠIRANJE - CELA NOGAOpis proizvoda:Zaštitna nogavica štiti vaš gips ili zavoj dok se tuširate. Elastični vrh osigurava da voda ne prodre u zaštitu. Laka je za nameštanje, pa i samostalno i namenjena je za višekr..
4.189,00 RSD
Brend: MEDISPORT
ZAŠTITNA NOGAVICA ZA TUŠIRANJE - DEČIJE NOGEOpis proizvoda:Zaštitna nogavica štiti gips ili zavoj vašeg deteta dok se tušira ili kupa. Elastični vrh osigurava da voda ne prodre u zaštitu. Laka je za nameštanje, pa i samostalno i namenjena j..
2.986,00 RSD
Brend: MEDISPORT
ZAŠTITNA NOGAVICA ZA TUŠIRANJE - POLA NOGEOpis proizvoda:Zaštitna nogavica štiti vaš gips ili zavoj dok se tuširate. Elastični vrh osigurava da voda ne prodre u zaštitu. Laka je za nameštanje, pa i samostalno i namenjena je za vi&scaro..
3.174,00 RSD
Brend: MEDISPORT
ZAŠTITNI RUKAV ZA TUŠIRANJE - CELA RUKAOpis proizvoda:Zaštitni rukav štiti vaš gips ili zavoj dok se tuširate. Elastični vrh osigurava da voda ne prodre u zaštitu. Lak je za nameštanje, pa i samostalno i namenjena je za višekratnu up..
2.986,00 RSD
Brend: MEDISPORT
ZAŠTITNI RUKAV ZA TUŠIRANJE - DEČIJE RUKEOpis proizvoda:Zaštitni rukav štiti vaš gips ili zavoj dok se tuširate. Elastični vrh osigurava da voda ne prodre u zaštitu. Lak je za nameštanje, pa i samostalno i namenjena je za višekratnu ..
2.799,00 RSD
Brend: MEDISPORT
ZAŠTITNI RUKAV ZA TUŠIRANJE - POLA RUKEOpis proizvoda:Zaštitni rukav štiti vaš gips ili zavoj dok se tuširate. Elastični vrh osigurava da voda ne prodre u zaštitu. Lak je za nameštanje, pa i samostalno i namenjena je za višekratnu up..
2.411,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)