Apotekaonline
Korpa

Murad

"LEČEĆI VAŠU KOŽU I POMAGAJUĆI JOJ DA POSTANE ZDRAVA I VITALNA, KOLIKO GOD JE TO MOGUĆE, ISTOVREMENO POMAŽEM I ZDRAVLJU VAŠEG CELOG TELA. TO JE ONO ŠTO ZOVEM "SVEUKUPNO ZDRAVLJE" - SVEUKUPAN PRISTUP KOŽI SPOLJA I UNUTRA. TO JE ONO ŠTO MOJU KOZMETIKU ČINI POSEBNOM. NAŠI PROIZVODI SU ZASNOVANI NA NAUČNOJ OSNOVI. OVO JE KOZMETIKA KOJA JE NASTALA KLINIČKI DOKAZANIM REZULTATIMA. A DOKAZ MOJE FILOZOFIJE BIĆE U KOŽI KOJU VIDITE I OSEĆATE SVAKI DAN.
KAO DERMATOLOG, FARMACEUT I ISTRAŽIVAČ, POSVETIO SAM SVOJ ŽIVOT DA UČINIM LEPU, ZDRAVU KOŽU DOSTUPNU SVIMA. ZDRAV TEN JE ODRAZ POTPUNOG ZDRAVLJA, KAKO SPOLJNOG TAKO I UNUTRAŠNJEG. RAZVIO SAM PROGRAM “DR. MURAD-OV METOD”, KORISTEĆI PRINCIP VODE U CILJU POBOLJŠANJA CELOKUPNOG ZDRAVLJA. NEOPHODNI KORACI DA BI SE OVO POSTIGLO SU:

• UPOTREBA ODGOVARAJUĆIH PROIZVODA ZA NEGU KOŽE
• UZIMANJE ODGOVARAJUĆIH HRANLJIVIH SASTOJAKA IZ HRANE I PUTEM DODATAKA
• POZITIVNI ŽIVOTNI IZBORI

VREMENOM VAŠE ČITAVO TELO ĆE BITI ZDRAVIJE."

DR HOWARD MURAD

 

Brend: MURAD
# TONIRANA NEMASNA KREMA SA NAROM SPF 15 I PA++ #DEJSTVO I REZULTATI: Absolute Bronzing Boost SPF 15 | PA++ daje tonirani izgled koži i štiti je od UVA i UVB zraka. Čini kožu mekanom i glatkom i hidrira je. Namenjena je svim tipovima kože.Kao i svi Murad-ovi proizvodi i ovaj proizvod je ..
4.560,00 RSD
Brend: MURAD
 # ANTI-AGING SERUM ZA MASNU KOŽU # DEJSTVO I REZULTATI: -  Redukuje bore i akne. -  Čisti zapušene pore, neutralizuje bakterije sa površine kože, omogućava mlađi i zdraviji izgled -  Stimuliše sintezu kolagena   AKTIVNI S..
7.077,00 RSD
Brend: MURAD
 # KOREKTOR PROTIV AKNI I OŽILJAKA OD AKNI U DVE BOJE # DEJSTVI I REZULTATI: -  OIL – FREE formula tretira i isceljuje akne, a u isto vreme ih prekriva i dugo ostaje na koži -  Pomaže ozdravljenju kože -  Smanjuje pojavljivanje akni i ožiljaka ..
2.806,00 RSD
Brend: MURAD
# SERUM "BLISTAVI ZRAK" #DEJSTVO I REZULTATI: -  Povećava prirodnu odbranu kože od oštećenja sunca -  Čisti pore i vraća koži mladalački sjaj -  Povećava blistavost kože i prirodnu prozračnost -  Glača i podmlađuje kožu -  Poboljšava teksturu..
10.861,00 RSD
Brend: MURAD
# ENERGETSKA PENA NA BAZI NARA ZA ČIŠĆENJE KOŽE LICA #DEJSTVO I REZULTATI: -  Pena sa dvostrukim dejstvom koja čisti i tonira -  Sadrži energizirajući kompeks sa narom   AKTIVNI SASTOJCI: -  Hamamelis - tonira i sužava pore bez isušivanja -  Artemia -..
3.172,00 RSD
Brend: MURAD
# TERAPIJA ZA USNE NA BAZI NARA SPF 15 #DEJSTVO I REZULTATI: -  Revitalizuje i štiti suve dehidrirane usne -  Sadrži antioksidanse koji uklanjaju slobodne radikale -  Vraća elastičnost kože usana -  Poboljšava strukturu kože usana i štiti od slobodnih..
2.040,00 RSD
Brend: MURAD
# TERAPIJA ZA USNE NA BAZI NARA SPF 15 #DEJSTVO I REZULTATI: -  Revitalizuje i štiti suve dehidrirane usne -  Sadrži antioksidanse koji uklanjaju slobodne radikale -  Vraća elastičnost kože usana -  Poboljšava strukturu kože usana   AKTIVNI SASTOJCI: ..
2.040,00 RSD
Brend: MURAD
# ENERGETSKA HIDRATANTNA EMULZIJA NA BAZI NARA SPF 15 #DEJSTVO I REZULTATI: -  Lagano bezuljno sredstvo za hidrataciju -  Uklanja suvišnu masnoću sa lica -  Obezbeđuje snažan SPF 15   -  Sadrži energizirajući kompleks sa narom dr Murad   AKTIVNI SASTOJC..
5.200,00 RSD
Brend: MURAD
# C VITAMIN - KOMPLET #DEJSTVO I REZULTATI: -  Nedeljni tretman za kožu, koja je prevremeno ostarila dejstvom faktora iz spoljašnje sredine -  Uklanja oštećenja i trenutno poboljšava hidriranost kože vraćajući joj mladalački izgled -  Redukuje pojavljivanje..
4.200,00 RSD
Brend: MURAD
# GEL ZA KOMPLETNU NEGU MASNE KOŽE I KOŽE SA AKNAMA #DEJSTVO I REZULTATI: -  Patented Delivery System – uklanja bakterije sa površine kože -  Vrši nežnu eksfolijaciju i kontroliše ponovno pojavljivanje akni -  Vraća koži zdrav i čist izgled ..
6.589,00 RSD
Brend: MURAD
# FILER 2 U 1 ZA KOŽU OKO OČIJU(boja violet) #DEJSTVO I REZULTATI: -  Prosvetljuje i vraća mladalački izgled kože oko očiju -  Povećava čvrstinu kože do 50% za samo 15 minuta -  Omogućava brzo redukovanje bora + umanjuje tamne kolutove oko očiju + umanjuje nadutost oko očiju &..
4.271,00 RSD
Brend: MURAD
# FILER 2 U 1 ZA KOŽU OKO OČIJU(boja kože) #DEJSTVO I REZULTATI: -  Povećava čvrstinu koze do 50% za samo 15 minuta   -  Omogućava brzo redukovanje bora + umanjuje tamne kolutove oko očiju + umanjuje nadutost oko ociju -  Prekriva, tonizira, vraća mladalacki izgled  ..
4.271,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 87 (8 strana)