Apotekaonline
Korpa

Konstruktori

Konstruktori
Brend: PINO TOYS
Vozić PINO EXPRESS je drvena edukativna igračka sa mnogobrojnim mogućnostima za igru, zabavu i učenje. Sastoji se od geometrijskih oblika u raznim bojama koji formiraju lokomotivu i 2 vagona.Vozić podstiče razvoj mašte, kreativnosti, fine motorike i sposobnosti raspoznavanja boja i oblika..
2.290,00 RSD
Brend: PINO TOYS
PINO EDUKATIVNE KOCKEOpis proizvoda:Ovo je jedna od „najuniverzalnijih“ drvenih igračaka, zato što se njome mogu igrati deca različitih uzrasta. U svakoj fazi razvoja, ovakve kocke-konstruktori pružaju detetu različite mogućnosti za igru i otkrivanje sveta koji ga okr..
2.095,00 RSD
Brend: PINO TOYS
PINO Drvene kocke (blokovi) su idealna igračka za razvoj mašte, kreativnosti,  intelektualnih i motoričkih sposobnosti kod dece.  Sastoji se od 50 geometrijskih oblika u raznim bojama od kojih se mogu praviti razni predmeti, graditi kule, zamkovi. Deca će se odlično zabaviti i u ist..
1.166,00 RSD
Brend: PINO TOYS
PINO KOCKE BLOKOVI 40 KOMADAOpis proizvoda: Kocke-blokovi predstavljaju idealnu igračku za razvoj mašte, intelektualnih i motoričkih sposobnosti kod dece. Uz pomoć 40 elemenata mališani mogu graditi zamkove, kule i mostove.Na taj način deca uče geometrijske oblike ali i is..
951,00 RSD
Brend: PINO TOYS
PINO  Lokomotiva je kreativna  drvena igračka koja podstiče razvoj raznih sposobnosti kod dece kao što su koordinacija pokreta, orjentacija u prostoru i mogućnost rešavanja problema.Lokomotiva je istovremeno i slagalica jer se delovi mogu sklapati i rasklapati povezivanje..
798,00 RSD
Brend: PINO TOYS
PINO LOKOMOTIVA VELIKAOpis proizvoda:Pino Lokomotiva na povlačenje je izrađena od kaučukovog drveta odličnih karakteristika i vodenih, netoksičnih boja. Stimuliše aktivnu igru i podstiče intelektualni i motorički razvoj kao i razvoj vizuelnih sposobnosti i čulne osetljivosti mal..
1.499,00 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)