Apotekaonline
Korpa

Beauty Therapy Sensitive Linija

Brend: DR. COLIĆ
DR COLIĆ 3 u 1 MICELARNA VODA
DR COLIĆ 3 u 1 MICELARNA VODADubinski čisti, uklanja šminku sa lica i područja oko očiju. Pažljivo odabrani sastojci pružaju vašoj koži čisto lice i blistav ten. Hijaluron hidrira kožu, zeleni čaj umiruje, a kreatin podstiče proizvodnju kolagena i obnavlja ćelije kože. Za sve tipove kože. Pogodno i ..
919,00 RSD
Brend: DR. COLIĆ
DR COLIĆ DNEVNA KREMA SA HIJALURONSKOM KISELINOM BEAUTY THERAPY SENSITIVE
DR COLIĆ DNEVNA KREMA SA HIJALURONSKOM KISELINOM BEAUTY THERAPY SENSITIVENamenjena je osobama sa visoko reaktivnom kožom koja je suva, sklona iritaciji i ima smanjenu toleranciju na brojne spoljne uticaje: zagadjenje, vetar, hladnoću, toplotu, hemijske agense, ali i stres. Posebno formulisana Sensit..
1.979,00 RSD
Brend: DR. COLIĆ
DR COLIĆ NOĆNA KREMA SA HIJALURONSKOM KISELINOM BEAUTY THERAPY SENSITIVE
DR COLIĆ NOĆNA KREMA SA HIJALURONSKOM KISELINOM BEAUTY THERAPY SENSITIVENamenjena je osobama sa visoko reaktivnom kožom koja je suva, sklona iritaciji i ima smanjenu toleranciju na brojne spoljne uticaje: zagadjenje, vetar, hladnoću, toplotu, hemijske agense, ali i stres. Posebno formulisana Sensiti..
2.049,00 RSD
Prikazuje se 1 do 3 od 3 (1 strana)

Zar ne zaslužuješ nežnost svakog dana?

Zamisli trenutak kada prvi put staviš kremu na lice. Osećaš kako tvoja koža upija svaku kap, kako joj pružaš ono što joj je najpotrebnije. Znaš taj osećaj kada nešto radi baš za tebe? "Beauty Therapy Sensitive Linija" je kreirana upravo s tobom na umu.

Razumemo koliko je teško pronaći pravu negu za osetljivu kožu. Zato smo se vratili prirodi, izabrali sastojke koji će tvojoj koži pružiti nežnost i zaštitu koju zaslužuje.

Ne tražiš samo proizvod. Tražiš saveznika u svakodnevnoj borbi protiv spoljnih uticaja, stresa i vremena. "Beauty Therapy Sensitive Linija" je tvoj saveznik. Jer ti zaslužuješ da se osećaš posebno, svakog dana.