Apotekaonline
Korpa

Bebelac

Bebelac
Brend: NUTRICIA
-  Visoko adaptirano mleko za novorođenče i odojče do navršenih 6 meseci -  Sa dodatim esencijalnim masnim kiselinama (LCP) -  Sa taurinom i optimalnim sadržajem gvožđa i vitamina D -  Bez saharoze i glutenaBebelac 1 obezbeđuje kompletne nutritivne potrebe deteta u ..
670,00 RSD
Brend: NUTRICIA
-  Adaptirano mleko za ishranu odojčeta od navršenih 6 meseci -  Standardna mlečna formula -  Obogaćena gvožđem i vitaminom D -  Bez saharoze i glutenaBebelac 2 je kompletna mlečna formula prilagođena nutritivnim potrebama starijeg odojčeta.Bebelac 2 ima vi&scar..
670,00 RSD
Brend: NUTRICIA
-  Optimalan nutritivni sastav -  Dodatak gvožđa, cinka, joda i vitamina C i D -  Bez glutenaBebelac 3 je namenjen za ishranu deteta u fazi prelaska sa majčinog mleka ili standardne mlečne formule na obično kravlje mleko.Uz odgovarajuću nemlečnu ishranu, obezbeđuje sve nutri..
670,00 RSD
Brend: NUTRICIA
Visokoadaptirana mlečna formula.Za novorođenče i odojče sa manjim gastrointestinalnim poremećajima kao što su grčevi, gasovi i retke stolice...
815,00 RSD
Brend: NUTRICIA
Specijalna mlečna formula.Za ishranu odojčeta i malog deteta sa akutnim gastroenteritisom i drugim stanjima praćenim nepodnošenjem laktoze i saharoze...
787,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)