Apotekaonline
Korpa

Nega i obnavljanje

Nega i obnavljanje
Brend: MURAD
 MURAD PROIZVODI SU TRENUTNO NEDOSTUPNI ZA TRŽIŠTE SRBIJE!!!ADVANCED ACTIVE RADIANCE SERUMSerum ˝Blistavi zrak˝, 30 mlObnavlja kožu i omogućava mladalački ten. Poboljšava prosvetljenost kože i blistavost do 60% za manje od jedne nedelje.Pojedinačni rezultati mogu da var..
10.499,00 RSD
Brend: MURAD
 MURAD PROIZVODI SU TRENUTNO NEDOSTUPNI ZA TRŽIŠTE SRBIJE!!! ADVANCED BLEMISH & WRINKLE REDUCER Anti-age serum za masnu kožu, 30 mlKlinički je dokazano da redukuje akne i umanjuje bore. Razlaže površinske nečistoće koje zatvaraju pore i otvara zapu&scar..
5.120,00 RSD
Brend: MURAD
MURAD PROIZVODI SU TRENUTNO NEDOSTUPNI ZA TRŽIŠTE SRBIJE!!! Serum protiv akni i masne kože, 50 ml  Redukuje akne i ožiljke od akni, umanjuje crvenilo i masnoću kože. Klinički je dokazano da su 96% korisnika imali čistiju kožu za samo 72 sata nakon upotrebe.Razlaže povr&scaro..
4.899,00 RSD
Brend: MURAD
 MURAD PROIZVODI SU TRENUTNO NEDOSTUPNI ZA TRŽIŠTE SRBIJE!!! Krema za odstranjivanje akni sa brzim efektom, 15 ml Klinički je dokazano da kod 92% korisnika redukuje akne za samo 3 dana upotrebe, ako se koristi zajedno sa Acne Complex proizvodima. Ciljana nega kože. Om..
2.100,00 RSD
Brend: MURAD
MURAD PROIZVODI SU TRENUTNO NEDOSTUPNI ZA TRŽIŠTE SRBIJE!!!Serum za umirenje lica koji sprečava iritacije i oštećenja pri brijanju, 45 ml Za sve tipove kože. Regeneriše kožu. Smanjuje mogućnost urastanja dlačica. Umiruje crvenilo i iritacije.Glikolna kiselina odstra..
4.299,00 RSD
Brend: MURAD
 MURAD PROIZVODI SU TRENUTNO NEDOSTUPNI ZA TRŽIŠTE SRBIJE!!!Anti-age gel za čišćenje masne kože Razlaže površinske nečistoće koje zatvaraju pore. Umiruje iritiranu kožu. Ne isušuje kožu.Istovremeno deluje i protiv bora i masne kože. Čisti kožu i vraća ..
3.739,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)