Apotekaonline
Korpa

Preparati za čišćenje i fiksiranje proteza

Preparati za čišćenje i fiksiranje proteza
Corega tablete za čišćenje proteza.Corega Bio formula - za čišćenje totalnih proteza.PAKOVANJE: 30 tableta..
378,00 RSD
Corega krema za pričvršćivanje proteza.Corega Ekstra Snažno Menta - obezbeđuje pouzdano prianjanje tokom čitavog dana i sprečava da komadići hrane dospeju ispod proteze. Osvežavajući ukus mente. Ne sadrži cink.PAKOVANJE: 40g..
549,00 RSD
Corega kreme za pričvršćivanje proteza.Corega Neutralan ukus - obezbeđuje pouzdano prianjanje tokom čitavog dana, nema aromu i ne utiče na ukus hrane. Ne sadrži cink.PAKOVANJE: 40g..
525,00 RSD
COREGA MAX SEALKrema za pričvršćivanje Corega Max Seal pruža vrhunsku površinsku pokrivenost za zaštitu od nakupljanja hrane i snažno celodnevno pričvršćivanje zubne proteze. Nastavak omogućuje precizno nanošenje optimalne količine proizvoda duž ivica proteze za celovito pričvršćivanjePakovanje: 40..
561,00 RSD
Brend: CURAPROX
CURAPROX KONAC ZA ZUBE DF820Opis proizvoda:Zubni konac Curaprox DF 820 predstavlja teflonsku traku sa hlorheksidinom. Ima ukus mente. Lako se uvodi kroz kontaktne tačke zbog teflonske navlake.Pakovanje: 35m konca..
871,00 RSD
Brend: CURAPROX
CURAPROX KONAC ZA ZUBE DF834Opis proizvoda:Navošteni zubni konac sa ukusom mente. Zubni konac Curaprox DF 834 jednostavno se uvodi kroz kontaktne tačke između zuba. Navošteni konac lakše klizi površinom zuba.Prednosti zubnog konca Curaprox DF834:..
616,00 RSD
Brend: OSTALO
Opšte informacije iz CURADEN o zdravlju usta i zuba: čisti zubi - zdrave desni - srećni IjudiOčuvati zube ceo život - Kako? Najbolji pokazatelj dobre higijene usta i zuba su desni koje ne krvare. Ukoliko vaše desni ne krvare dok ih četkate (uključujući i četkanje meduzubnog prosto..
1.088,00 RSD
Brend: PROTEFIX
PROTEFIX ADHEZIVNA KREMA ALOE VERAOpis proizvoda:Protefix Adhezivna Krema Sa Aloe Verom – ekstra jaka adhezivna krema sa dugotrajnim dejstvom. Sadrži prirodni kompleks Aloe vere koji neguje. Blaga je i prijatna za sluzokožu.Protefix adhezivna krema je idealno rešenje za šir..
569,00 RSD
Brend: PROTEFIX
PROTEFIX ADHEZIVNA KREMA CLASSICOpis proizvoda:Protefix adhezivna krema je idealno rešenje za širok spektar problema kod fiksiranja proteze. Protefix adhezivna krema se preporučuje kako za otežane uslove fiksiranja tako i kod povećane salivacije. Krema se lako nanosi, bez ukusa je ..
569,00 RSD
Brend: PROTEFIX
PROTEFIX ADHEZIVNA KREMA NEUTRALOpis proizvoda:Protefix Adhezivna Krema Neutral – Adhezivna krema sa dugotrajnim dejstvom. Bez boje i ukusa, pa su na taj način izbegnute alergijske reakcije, kao i neprijatni mirisi, koji se javljaju dejstvom jela i pića. Protefix adhezivna krema je ..
569,00 RSD
Brend: PROTEFIX
PROTEFIX TABLETE ZA ČIŠĆENJE ZUBNE PROTEZE A32Opis proizvoda:Postoji bitna razlika u održavanju oralne higijene u slučajevima sa protezom i bez nje: u slučaju da imate protezu morate obratiti veću pažnju na higijenu nego inače. Prvo pravilo u sprečavanju tačaka pritiska i žuljanja proteze..
520,00 RSD
Brend: PROTEFIX
PROTEFIX TABLETE ZA ČIŠĆENJE ZUBNE PROTEZE A66Opis proizvoda:Uslov za neprekidno nošenje zubne proteze je pravilna i redovna higijena zubne proteze i usne šupljine. Posle svakog jela, naročito pre spavanja, protezu treba dobro oprati vodom i četkicom za zube, a usta isp..
869,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 12 (1 strana)