Apotekaonline
Korpa

Grickalice

Grickalice
Brend: CREDO
Čvrstina i kompaktnost su glavne odlike ove grickalice koja će Vam savršeno pristajati u ruci. Zbog svoje veličine, idealna je za manikir, a njena preciznost pomoćiće Vam da svoje nokte sredite brzo i jednostavno. Njeno tanko sečivo nežno je prema noktima i neće dovesti do pucanja nokta. ..
345,00 RSD
Brend: CREDO
Hromirani i nerđajući metal vrhunskog kvaliteta, omogućio je njenu dugotrajnost. Zbog svog dizajna i položaja sečiva, pogodna je i za manikiri pedikir. Dovoljno čvrsta za pedikir i optimalno nežna za manikir.* Uradite manikir odmah nakon kupanja, nokti će tada biti mekši nego inače,..
440,00 RSD
Brend: CREDO
Izuzetno precizno sečivo, dizajn koji omogućava lagano i brzo rukovanje, učiniće da sređivanje ruku i stopala postane pravo zadovoljstvo. U nekoliko veselih, letnjih boja ova grickalica može ulepšati svaki pribor za nokte. Osim osnovnih karakteristika, mat hromiranog metala, ima i dodatak..
1.205,00 RSD
Brend: CREDO
Hromirani,abrazivni metal od kojeg je ova turpija napravljena, omogućava njenu primenu kako na veštačkim tako i na prirodnim noktima. Vremenom ne gubi svoju abrazivnost, ostaje jednako efikasna. Možete je pronaći u nekoliko, letnjih i veselih boja kojima će sigurno ulepšati Va&scar..
255,00 RSD
Brend: CREDO
Optimalan nivo abrazivnosti je osnovna odlika ove moderne turpije. Ona dolazi u nekoliko boja u okviru Credo Pop art kolekcije , modernog dizajna i neobičnog oblika. Učiniće da Vam negovanje noktiju postane mnogo jednostavnije, ali i neuporedivo interesantnije nego do sada. Mi isporučujemo kva..
680,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 13 (2 strana)