Apotekaonline
Korpa

Afrodita-baby natural

Afrodita-baby natural
AFRODITA BABY NATURAL PENA ZA BEBE
AFRODITA BABY NATURAL PENA ZA BEBEOpis proizvoda:Nova, vrlo nežna dečja kozmetika s prirodnim bio-nevenom sadrži do 96,5% sastojaka prirodnog porekla. Izabrali smo samo najbolje sastojke i spojili ih u vrhunskim formulama koje osetljivoj dečjoj koži pružaju izvrsnu zaštitu i iznad sve..
450,00 RSD
AFRODITA BABY NATURAL BADEMOVO ULJE
AFRODITA BABY NATURAL BADEMOVO ULJEOpis proizvoda:BABY&MOM NATURAL Bademovo ulje 125ml za osetljivu kožu dojenčadi , trudnica i dojilja-sinergija dragocenog potpuno prirodnog bademovog i suncokretovog ulja-bogata nega, nežna masaža, smanjena pojava tamnih mrlja i strija-derma..
650,00 RSD
AFRODITA BABY NATURAL MAST
AFRODITA BABY NATURAL MASTOpis proizvoda:Afrodita baby&mom, natural mast je potpuno prirodan prepara namenjen za osetljivu kožu dojenčadi, trudnica i dojilja. Preparat je takođe dermatološki i pedijatrijski testiran i odobren.Sadrži 100% udela izuzetnih pri..
0,00 RSD
AFRODITA BABY NATURAL ŠAMPON I KUPKA
AFRODITA BABY NATURAL ŠAMPON I KUPKAOpis proizvoda:BABY NATURAL Šampon&kupka za nežnu dečiju kožu i vlasište-dermatološki testirana formula s hipoalergenim parfemom- bez suza i nadraživanja očiju- eterično ulje lavande, uljni komplex i bisabol..
0,00 RSD
AFRODITA KIDS NATURAL KREMA ZA LICE I TELO
AFRODITA KIDS NATURAL KREMA ZA LICE I TELOOpis proizvoda:Face & body cream ,svakodnevna hidratantna nega almond oil & shea butterSvakodnevna hidratantna nega osetljive dečije kože-brzo upijajuća tekstura- izuzetni prirodni sastojci : karite i kakao maslac, bademovo i sunc..
0,00 RSD
AFRODITA KIDS NATURAL PENA ZA KOSU I TELO
AFRODITA KIDS NATURAL PENA ZA KOSU I TELOOpis proizvoda:Afrodita kods natural pena za kosu i telo je preparat u službi vaših najmlađih koji nežno čisti, smiruje i neguje kožu.Proizvod čine:- bogata pena za razigrane trenutke- dermatološki testirana formula s hipoale..
0,00 RSD
AFRODITA KIDS NATURAL ŠAMPON ZA KOSU I TELO
AFRODITA KIDS NATURAL ŠAMPON ZA KOSU I TELOOpis proizvoda:Afrodita kids natural šamponza kosu i telo nemenjen za nežnu dečiju kožu i vlasište sadrži ekstrakt cveta lipe i provitamin B5-vlaži , smiruje i neguje osetljivu kožu i vlasište- dermatolo&scar..
0,00 RSD
AFRODITA KIDS NATURAL ŠAMPON ZA KOSU I TELO+BALZAM
AFRODITA KIDS NATURAL ŠAMPON ZA KOSU I TELO+BALZAMOpis proizvoda:Afrodita kids natural šamponza kosu i telo+balzam, pruža izuzetni tretman koji ce vaši najmiliji obožavati. Vlaži, smiruje i neguje osetljivu kožu i vlasište.-vlaži, smiruje i neguje osetlji..
0,00 RSD
Brend: MAXLAB
SREBRNI ŠAMPON I KUPKA ZA DECU I ODRASLE
Potpuno prirodan šampon i kupka sa srebrom i cinkom. Za svakodnevnu upotrebu.Opis:Srebrni šampon i kupka je jedinstven potpuno prirodan biljni šampon i kupka za odrasle i decu. Izuzetna blaga formula za kupanje  bez suza, sa vitaminsko-mineralnim kompleksom, ekstraktom nevena i koloidnim s..
787,00 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)