Apotekaonline
Korpa

Uz svaku narudžbinu na POKLON Grand Energy Shot 25ml.

Namenjen je: sportistima, studentima, rekreativcima, vozačima od 18 do 60 godina, svim aktivnim i radnim ljudima sklonim fizičkom ili mentalnom naporu.

Insekti

INSEKTI kategorija na sajtu www.apotekaonline.rs sadrži ponudu preparata koji će olakšati tegobe nastale posle uboda insekata, ublažiti svrab, bol, crvenilo na mestu uboda. Takođe pogledajte ponudu i preparata za rasterivanje insekata.

INSEKTI kategorija na sajtu www.apotekaonline.rs sadrži ponudu uređaja za rasterivanje insekata, prvenstveno komaraca.


XIBIZ BITE INSTANT RELIEF GEL NAKON UBODA INSEKATA
SNIŽENA CENA -4 %
Brend: ESENSA
XIBIZ BITE INSTANT RELIEF GEL NAKON UBODA INSEKATA
Xibiz Bite instant relief gel nakon uboda insekata sadrži jedinstvenu formulaciju na bazi natrijum bikarbonata, amonijum hidroksida i etarskog ulja čajevca.Natrijum bikarbonat ima blago protivupalno i antiseptičko dejstvo. Koristi se protiv osipa koji su praćeni simptomima crvenila i svraba i i..
759,00 RSD 789,00 RSD
XIBIZ NATURAL PROTECTION GEL 45ML
SNIŽENA CENA -3 %
Brend: ESENSA
XIBIZ NATURAL PROTECTION GEL 45ML
Opis:Xibiz natural protection gel, namenjen za decu i odrasle. Bez prisustva parabena, parfema i alkohola, na efikasan i prirodan način štiti kožu od uboda komaraca i insekata. Njegova formula na bazi etarskih ulja bosiljka, ruzmarina, lavande, pantenola, bisabolola, vitamina E i limunove tra..
483,00 RSD 499,00 RSD
XIBIZ NATURAL PROTECTION SPRAY 100ML
SNIŽENA CENA -4 %
Brend: ESENSA
XIBIZ NATURAL PROTECTION SPRAY 100ML
Opis:Xibiz natural protection spray, namenjen je za decu i odrasle. Bez prisustva parabena, parfema i alkohola, na efikasan i prirodan način štiti kožu od uboda komaraca i insekata. Njegova formula na bazi etarskih ulja bosiljka, ruzmarina, lavande, pantenola, bisabolola, vitamina E i limunove tr..
621,00 RSD 649,00 RSD
XIBIZ STRONG PROTECTION IKARIDIN ROLL-ON  50ML
SNIŽENA CENA -4 %
Brend: ESENSA
XIBIZ STRONG PROTECTION IKARIDIN ROLL-ON 50ML
Xibiz Strong Protection IKARIDIN roll-on predstavlja idealno rešenje za dugotrajnu i sigurnu zaštitu od uboda komaraca, krpelja i muva i do 5 sati nakon primene, uz produženo delovanje nakon ponovnog nanošenja. Formulisan je na bazi 20% ikaridina koji SZO (Svetska zdravstvena organizacija) p..
621,00 RSD 649,00 RSD
XIBIZ STRONG PROTECTION IKARIDIN SPRAY, PROTIV UBODA KOMARACA I KRPELJA, 100 ML
SNIŽENA CENA -4 %
Brend: ESENSA
XIBIZ STRONG PROTECTION IKARIDIN SPRAY, PROTIV UBODA KOMARACA I KRPELJA, 100 ML
XIBIZ STRONG PROTECTION IKARIDIN SPRAY protiv uboda komaraca i krpelja pruža dugotrajnu i sigurnu zaštitu od komaraca i krpelja i do 5h nakon primene, ili duže uz ponovo nanošenje. Formulisan je na bazi ikaridina koji je izuzetno efikasan ali i potpuno bezbedan za celu porodicu, te je XIBIZ ..
814,00 RSD 849,00 RSD
Brend: DETAPH FARM
HIPER HAMA GEL
DELOVANJE:Destilat biljke Hamamelis Virginiana sadrtži aktivne materije koje deluju adstrigentno, zbog čega umiruje upaljenu i iritiranu kožu. Umanjuje tegobe kod uboja i otklanja modrice. D-pantenol ubrzava regeneraciju tkiva, vezuje vodu u koži čime sprečava njenu dehidrataciju. Ekstrakt kamilic..
309,00 RSD
Brend: ESI
ALOE VERA PURO GEL
ALOE VERA PURO GELOpis proizvoda:Aloja nalazi veliki primenu i u prepratima za spoljašnju upotrebu. Nezaobilazna je u svim situacijama kada je potrebno umiriti iritaciju, crvenilo, otok nakon ujeda insekata, nakon sunčanja, kod manjih povreda, za negu stopala i sanaciju žuljeva nastal..
734,00 RSD
Brend: MAXLAB
ANTI INSEKT SPREJ
Neguje kožu, deluje antimikrobno, osvežava prostor i pogodan je za decu.Opis:Anti Insect Spray ne sadrži štetne konzervanse (bez parabena). Anti Insect Spray je bez veštačkih boja i mirisa. Miris spreja potiče od etarskih ulja lekovitog bilja. Potpuno prirodan i jedinstven preparat na bazi etarsk..
552,00 RSD
Brend: ESENSA
AROXOL LIQUID 60 SET APARAT + TEČNOST
AROXOL LIQUID 60 SET APARAT + TEČNOSTAroxol tečnost je sredstvo bez mirisa protiv komaraca (i tigrastih komaraca) i letećih insekata. Pare koje se oslobađaju tokom zagrevanja fitilja, odbijaju insekte i sprečavaju ih da ponovo uđu u sobu, čak i uz uključena svetla...
849,00 RSD
Brend: ESENSA
AROXOL MAT SET APARAT + 30 TABLETA
AROXOL MAT SET APARAT + 30 TABLETAAroxol Mat tablete su sredstvo protiv komaraca (i tigrastih komaraca) i letećih insekata. Pare koje se oslobađaju tokom zagrevanja tablete odbijaju insekte i sprečavaju ih da ponovo uđu u to područje...
910,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 95 (8 strana)