Apotekaonline
Korpa

URIAGE

URIAGE
Brend: URIAGE
Opis: Prva Voda za čišćenje ostavlja kožu čistom, mekom i delikatno mirisnom. Uriage Termalna voda u kombinaciji sa Aloe Verom umiruje osetljivu kožu bebe. Čisti i uklanja nećistoće u jednom potezu. Pogodna za čišćenje lica, tela i pelenske regije. Način primene: Natopite tupfer i očistite. Bez ispi..
1,289.00 RSD
Brend: URIAGE
Opis:Izuzetno hranljiva krema koja štiti kožu od hladnoće, vetra itd. Namenjena za lice i telo. Štiti od spoljašnjih agresivnih faktora.Način primene:Naneti na čistu i suvu kožu i nežno umasirati. Pakovanje: 75ml..
988.00 RSD
Brend: URIAGE
Opis: Reguliše, umiruje i uklanja temenjaču. Bez iritacija. Način primene: Naneti na zahvaćenu zonu, lagano masirajte i ostaviti da deluje preko noći. Sutradan kosicu iščetkati. Pakovanje: 40ml..
1,064.00 RSD
Brend: URIAGE
Opis: Uriage Bebe krema za kupanje novorođenčadi, odojčadi i dece. Čišćenje kože i hranjiva nega u jednom proizvodu! Može se koristiti za lice, telo kao i za kosu. Sadrži 1/3 mleka sa Ilipe puterom. Način primene: Nanesite na vlažnu kožu, dobro umasirajte i zatim isperite. Pakovanje: 500ml..
1,810.50 RSD
Brend: URIAGE
Opis: Ekstra nežni šampon ostavlja bebinu kosu mekom, sjajnom i prijatnog mirisa. Sprečava nastajanje čvorića i olakšava raščešljavanje. Ne iritira oči. Lako se ispira. Način primene: Naneti na mokru kosu, lagano umasirati i isprati. Pakovanje: 200ml..
1,058.00 RSD
Brend: URIAGE
Opis: Reguliše, umiruje, uklanja i sprečava suvi perioralni dermatitis. Umiruje iritiranu kožu, crvenilo oko usta i sprečava nastanak infekcija. Način primene:Naneti dva ili tri puta dnevno na iritirane zone, na savršeno čistu i suvu kožu. Pakovanje: 30ml..
987.00 RSD
Brend: URIAGE
Opis: Za prevenciju i tretman pelenskog osipa. Štiti kožu od iritacija nastalih dejstvom enzima iz urina i fecesa. Ublažava i umiruje iritacije, hidrira. Koristiti se i preventivno i kada je osip prisutan. Način primene: Može se koristiti kao preventivna nega ili za lečenje pelenskog osipa na koži. ..
1,156.00 RSD
Brend: URIAGE
URIAGE BABY VLAŽNE MARAMICEOpis proizvoda:Uriage prva voda vlažne maramice za čišćenje bez ispiranja. Bez parabena, bez sapuna, bez alkohola. Hipoalergene i nekomedogene. Čiste nežnu i osetljivu dečju kožu bez opasnosti od irtacija. Umiruje i uklanja sve nečistoće u jednom potezu te o..
0.00 RSD
Brend: URIAGE
URIAGE CREME LAVANTE CLEANSING CREAMOpis proizvoda:Uriage Creme lavante cleansing cream je penušava emulzija za pranje koja sadrži 1/3 hranljivog mleka. Bez sapuna, bez parabena. Hipoalergeno. Nežno čisti i vlaži osetljivu kožu lica, tela i vlasišta. Za bebe, decu i odrasle. K..
1,789.00 RSD
Brend: URIAGE
URIAGE CREME LAVANTE NOURISHING AND CLEANSING CREAMOpis proizvoda:Uriage Creme lavante nourishing and cleansing cream je penušava emulzija za pranje koja sadrži 1/3 hranljivog mleka. Bez sapuna, bez parabena. Hipoalergeno. Nežno čisti i vlaži osetljivu kožu lica, tela i vlasiš..
1,224.00 RSD
Brend: URIAGE
Opis: Namenjen za vlažne, iritirane zone, pregibe na koži, pelensku regiju. Apsorbuje, suši i umiruje iritiranu kožu koja je oštećena usled dejstva raznih agresivnih činilaca. Bebe, deca, odrasli. Način primene: Naprskati jednom dnevno na kosu, vrat ili odeću. Izbegavati kontakt sa očima. Ne preporu..
1,276.00 RSD
Brend: URIAGE
Opis:Lagana, nemasna, hidratantna krema koja smanjuje perutanje i crvenilo, pročišćava i umiruje. Sprečava ponovnu pojavu simptoma. Način primene: Lice i telo: naneti 1 do 2 puta dnevno nakon čišćenja kože sa D.S. gelom za pranje. Izbegavajte kontakt sa očima. Pakovanje: 40ml..
1,600.00 RSD
Showing 1 to 12 of 56 (5 Pages)