Apotekaonline
Korpa

Oprema za udobno hodanje

Oprema za udobno hodanje
Jastučić je napravljen od mekog i transparentnog silikonskog gela. Ublažava pritisak na petu. Ne utiče na izgled obuće, vrh jastučića ima suptilan dizajn, koji sprečava klizanje stopala u otvorenoj obući. Samolepljiv. Univerzalna veličina.Pakovanje: 1 par..
756,00 RSD
Prirodna koža hrapave površine, punjena mekom gumom i samolepljiv sloj spečavaju izuvanje cipele. Sprečava kontuziju pete i ispravlja nepravilnosti koje se javljaju u petnom delu cipele. Univerzalna veličina.Pakovanje: 1 par..
290,00 RSD
Idealan za zaleđene i klizave gradske trotoare kao zaštita od klizanja po ledenim površinama. Postavlja se na prednji deo cipele, sa metalnim tačkama okrenutim prema dole + čičak traka. Brzo i lako se postavlja. Praktično, jer se može staviti u džep ili tašnu u zimskom periodu. ..
999,00 RSD
Jastučić je napravljen od meke i fleksibilne lateks pene koja je obložena pamukom. Omekšava korak i ublažava pritisak na bolna mesta u prednjem delu stopala. Oblik imitira najopterećeniji deo stopala, deo ispod zglobova prstiju. Jastučić se fiksira za stopalo elastičnom trakom na drugi prst. ..
445,00 RSD
Ped Egg power – nega stopala je uredjaj izuzetno lak za rukovanje, praktičan, lepo leže u šaku i lagan je poput pera. Radi na baterije ima dugme sa kojim palite i gasite aparat. Jednostavno ga upalite, prislonite na pete i on radi svoj posao sa mnogo uspeha. Za samo par dana rezultati s..
2.200,00 RSD
Meko gumeno ležište sa aktivnim ugljem. Deluje higijenski, antibakterijski i protiv neprijatnih mirisa.Veličina: univerzalna .Pakovanje: 1 parProizvođač: SVORTO.CZ S.R.O..
316,00 RSD
Gornji sloj od toplog brušenog poliestera, srednji sloj od EVAC-a apsorbuje šokove, aluminijumska folija na dnu štiti od hladnoće i vlage.Pakovanje: 1 parProizvođač: SVORTO.CZ S.R.O..
456,00 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)