Apotekaonline
Korpa

Uz svaku narudžbinu na POKLON Grand Energy Shot 25ml.

Namenjen je: sportistima, studentima, rekreativcima, vozačima od 18 do 60 godina, svim aktivnim i radnim ljudima sklonim fizičkom ili mentalnom naporu.

CURAPROX ČETKICE ZA ZUBE

Curaprox asortiman obuhvata sve što je potrebno za očuvanje dentalne higijene: četkice za zube za odrasle, četkice za zube za decu, interdentalne četkice, pasta za zube, konac za zube.

Curaprox četkice za zube za odrasle

U našoj ponudi možete naći više vrsta četkica ali ćemo Vam izdvoijiti nekoliko: curaprox četkica soft, curaprox četkica supersoft, curaprox četkica ultrasoft, curaprox četkica cs single.

Curaprox četkica soft

Curaprox četkica za zube soft ima ultra nežna Curen® vlakna i kompaktna glava sa osmougaonim držačem čine prepoznatljive elemente Curaprox sensitive četkica za zube. Četkica sadrži 1560 ultra nežnih poliesterskih Curen® vlakana. Vlakna četkice i u mokrom stanju zadržavaju čvrstoću. Četkanje s takvom četkicom nije samo nežnije, nego se njena vlakna već kod najmanjeg pritiska prilagođavaju linijama zuba i desni.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Curaprox 1560 četkica soft, odlična četkica koja ima fina i tanka vlakna, najnežnija četkica za zube.

Curaprox četkica supersoft

Curaprox četkica za zube super soft ima ultra nežna Curen® vlakna i kompaktna glava sa osmougaonim držačem čine prepoznatljive elemente Curaprox sensitive četkica za zube. Mala kompaktna glava četkice sa gusto postavljenim vlaknima dospeva do svake površine u usnoj šupljini. Fleksibilni vrat četkice savija se po individualnoj potrebi. Četkica sadrži 3960 ultra nežnih poliesterskih Curen® vlakana. Vlakna četkice i u mokrom stanju zadržavaju čvrstoću.Četkanje s takvom četkicom nije samo nežnije, nego se njena vlakna već kod najmanjeg pritiska prilagođavaju linijama zuba i desni.

Iskustva naših korisnika koji su koiristili Curaprox 3960 četkica supersoft, izuzetno meka četkica, nežna prema desnima i namenjena je za jači pritisak kod četkanja zuba, a pri tom ne oštećuje desni.

Curaprox četkica ultrasoft

Curaprox četkica za zube ultrasoft ima ultra nežna Curen® vlakna i kompaktna glava sa osmougaonim držačem čine prepoznatljive elemente Curaprox sensitive četkica za zube. Mala kompaktna glava četkice sa gusto postavljenim vlaknima dospeva do svake površine u usnoj šupljini. Fleksibilni vrat četkice savija se po individualnoj potrebi.

Četkica sadrži 5460 ultra nežnih poliesterskih Curen® vlakana. Vlakna četkice i u mokrom stanju zadržavaju čvrstoću.Četkanje s takvom četkicom nije samo nežnije, nego se njena vlakna već kod najmanjeg pritiska prilagođavaju linijama zuba i desni. Prednost ultra finih vlakana je što je već lagani pritisak dovoljan za uklanjanje plaka u sulkusu bez trauma gingive.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Curaprox 5460 četkica ultrasoft, četkica je odlična za sve koje vole svoje desni, mekana je i efikasna, najbolja je za osetljive desni.

Curaprox četkica cs 1006 single

Curaprox četkica za zube single sa ultra tankim curen vlaknima koja čisti površinu svakog zuba i ivicu desni sa izuzetnom efikasnošću. Jednostavnije čišćenje zahvaljujući kraćoj glavi četkice sa vlaknima koja su okruglo sečena. Dužina 6 mm. Savršena četkica za savršenog stručnjaka u četkanju zuba.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Curaprox četkica cs 1006 single, idealna je za čišćenje svakog zuba zasebno, za nežno i efikasno čišćenje ruba između zuba i desni.

Curaprox četkica za zube za decu

U našoj ponudi možete naći više vrsta četkica ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: curaprox četkica sensitive, curaprox​ baby četkica, curaprox Curakid dečija četkica.

Curaprox četkica sensitive

Curaprox četkica za zube sensitive jednostavna i revolucionarna: glava četkice u kombinaciji šireg i užeg dela ima moć čišćenja teže dostupnih mesta. Zahvaljujući svom revolucionarnom obliku i velikom broju Curen® vlakana (široki gornji deo glave sadrzi 1540 Curen® vlakana, što je tri puta više nego kod standardnih četkica za zube) lakše se čiste teže dostupna mesta kao što su donja vilica, lingvalne i distalne površine zuba. Namenjen je za decu, a mogu je koristiti i odrasli.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Curaprox četkica sensitive, efikasno čisti liniju desni, bez povreda ili neugodnosti. Odlična je za decu i njihove zubiće, mekana je i fina.

Curaprox​ baby četkica

Curaprox četkica za zube baby za nežno četkanje već od prvog izraslog mlečnog zubića, sve do 4. godine uzrasta. Glava četkice za zube vrlo je uska, a njena površina je zaštićena mekanim gumenim slojem. Jedinstvena Curen® vlakna sprečavaju povrede nežne sluzokože dečjih usta. Drška četkice za zube prilagođena je dečjoj ruci, kao i roditeljima. Zaobljena drška smanjuje pritisak prilikom četkanja. Napravljena je od neklizajućeg materijala. Samostojeća je.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Curaprox​ baby četkica, odlična za čišćenje mlečnih zuba, uzetno finih mekanih vlakana i da prvi kontakt deteta sa čekicom bude prijatno i pozitivno iskustvo.

Curaprox Curakid dečija četkica

Curaprox četkica za zube curakid uska glava sa ultra finim curen vlaknima, dodatno presvučena mekanim materijalom povećava prihvatljivost četkice. Stomatolozi preporučuju curakid dečju četkicu za zube već nakon prvog izniklog zuba – do školskog uzrasta. Nežna curen vlakna četkaju temeljno i bezbolno. Maksimalna zaštita od povreda, zahvaljujući maloj glavi četkice od mekog gumiranog materijala.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Curaprox Curakid dečija četkica, je fina četkica, mekana, temeljno čisti i bez povreda, deca će je obožavati.

Interdentalne četkice

U našoj ponudi možete naći više vrsta interdentalnih četkica, su efikasne, nežne i ispunjavaju ceo interdentalni prostor, bez rizika od povreda. Prikladne su za čišćenje i najužih interdentalnih prostora. Redovna i pravilna upotreba interdentalnih četkica Curaprox CPS uklanja zubne naslage iz interdentalnog prostora gde ih četkica za zube ne može dosegnuti - uz četkicu, interdentalna četkica najvažniji je alat za postizanje glavnog cilja, doživotnog zdravlja zuba i desni.

Upotreba curaprox interdentalne četkice: Jednom provucite interdentalnu četkicu kroz svaki interdentalni prostor pa je izvucite van. Zahvaljujući izvanredno tankoj i izdržljivoj hirurškoj žici CURAL® dovoljno je samo jednom proći interdentalnom četkicom kroz svaki interdentalni prostor.

Curaprox pasta za zube

U našoj ponudi možete naći više vrsta paste za zube ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: curaprox crna pasta za bele zube, curaprox enzycal pasta za zube, curaprox enzycal zero pasta za zube.

Curaprox crna pasta za bele zube

Curaprox crna pasta za izbeljivanje White is Black odstranjuje obojenost zuba – sadrži aktivni ugalj koji apsorbuje čestice koje uzrokuju obojenost zuba i nežno ih otklanja, pritom ne oštećujući zubnu gleđ. Pasti za zube White is Black su dodata tri enzima (laktoperoksidaza, glukoza oksidaza i amiloglukosidaza), koji poboljšavaju antibakterijsku i antivirusnu funkciju pljuvačke. Pomažu pri otklanjanju osećaja suvih usta. Zajedno sa 950 ppm natrijum fluorida štite od kvarenja zuba pružajući dvostruku zaštitu od nastanka karijesa.

Crna zubna pasta White is Black je osvežavajućeg ukusa, sa eteričnim uljima limete i mentola. Namenjena je za svakodnevnu upotrebu i za sve osobe starije od 6 godina.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Curaprox crna pasta za bele zube, odlična pasta, čisti i izbeljuje zube, štiti od nastanka karijesa, za blistav i lep osmeh.

Curaprox enzycal pasta za zube

Curaprox enzycal pasta ne sadrži agresivno sredstvo za stvaranje pene, natrijum lauril sulfat (NLS), koji se nalazi u većini pasti za zube. Zato je kod upotrebe ove paste sluzokoža usta zaštićena od iritacija i bilo kakvih nadražaja koji bi mogli dovesti do razvoja afti. Sprečavaju i osećaj suvoće u ustima. Pasta za zube Curaprox Enzycal 950 sadrži 950 ppm natrijum fluorida za jaču zaštitu od nastanka karijesa.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Curaprox enzycal pasta za zube, nežno čisti zube, štiti od nastanka karijesa, pasta je odlična i efikasna.

Curaprox enzycal zero pasta za zube

Curaprox enzycal zero pasta ne sadrži fluor, ne sadrži ulje mentola i ne sadrži agresivno sredstvo za stvaranje pene, natrijum lauril sulfat (NLS), koji se nalazi u većini pasti za zube. Zato je kod upotrebe ove paste sluzokoža usta zaštićena od iritacija i bilo kakvih nadražaja koji bi mogli dovesti do razvoja afti. Sprečavaju i osećaj suvoće u ustima. Pasta je izuzetno blagog ukusa, jer ne sadrži ulje mentola.

Curaprox Enuycal zero je idealna za pacijente koji su na homeopatskoj terapiji, dijabetičare, za pacijente koji su na hemoterapiji, kao i sve one koji žele da koriste pastu bez fluora, abrazivnih sredstava i mentola.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Curaprox enzycal zero pasta za zube, štiti od iritiacija, sprečava suvoću u ustima, blagog je ukusa, nežno i efikasno čisti.

Curaprox konac za zube

U našoj ponudi možete naći više vrsta konca za zube ali ćemo Vam izdvojiti nekoliko: curaprox konac za zube df820, curaprox konac za zube df834.

Curaprox konac za zube df820

Curaprox zubni konac predstavlja teflonsku traku sa hlorheksidinom. Ima ukus mente. Lako se uvodi kroz kontaktne tačke zbog teflonske navlake.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Curaprox konac za zube df820, glatko klizi između zuba i ispod linije desni, jako je kvalitetan i odlično čisti.

Curaprox konac za zube df834

Curaprox zubni konac jednostavno se uvodi kroz kontaktne tačke između zuba. Navošteni konac sa ukusom mente lakše klizi površinom zuba. Idealan je za uske interdentalne prostore, npr. između prednjih zuba.

Iskustva naših korisnika koji su koristili Curaprox konac za zube df834, odličan konac za zube, temeljno i efikasno čisti, sa ukusom mente je.

Brend: CURAPROX
CURAPROX ČETKICA CS 1006 SINGLE
Dr Jiri Sedelmayer razvio je »Solo tehniku«, a CURAPROX savršenu četkicu za zube koja prati tu tehniku: CURAPROX  "single" sa ultra tankim CUREN vlaknima koja čisti površinu svakog zuba i ivicu desni sa izuzetnom efikasnošću.Jednostavnije či&scaro..
759,00 RSD
Brend: CURAPROX
CURAPROX ČETKICA CS 1009 SINGLE
Dr Jiri Sedelmayer razvio je »Solo tehniku«, a CURAPROX savršenu četkicu za zube koja prati tu tehniku: CURAPROX  "single" sa ultra tankim CUREN vlaknima koja čisti površinu svakog zuba i ivicu desni sa izuzetnom efikasnošću.Jednostavnije či&scaro..
759,00 RSD
Brend: CURAPROX
CURAPROX 1560 ČETKICA SOFT
CURAPROX 1560 ČETKICA SOFTOpis proizvoda:Ultra nežna Curen® vlakna i kompaktna glava sa osmougaonim držačem čine prepoznatljive elemente Curaprox  sensitive četkica za zube. Mala kompaktna glava četkice sa gusto postavljenim vlaknima dospeva do svake povr&scaron..
799,00 RSD
Brend: CURAPROX
CURAPROX 1560 ČETKICA SOFT 3 KOMADA
CURAPROX 1560 ČETKICA SOFT 3 KOMADAOpis proizvoda:Ultra nežna Curen® vlakna i kompaktna glava sa osmougaonim držačem čine prepoznatljive elemente Curaprox  sensitive četkica za zube. Mala kompaktna glava četkice sa gusto postavljenim vlaknima dospeva do svake po..
1.799,00 RSD
Brend: CURAPROX
CURAPROX 3960 ČETKICA SUPERSOFT
CURAPROX 3960 ČETKICA SUPERSOFTOpis proizvoda:Ultra nežna Curen® vlakna i kompaktna glava sa osmougaonim držačem čine prepoznatljive elemente Curaprox sensitive četkica za zube. Mala kompaktna glava četkice sa gusto postavljenim vlaknima dospeva do svake površ..
799,00 RSD
Brend: CURAPROX
CURAPROX 3960 ČETKICA SUPERSOFT 3 KOMADA
CURAPROX 3960 ČETKICA SUPERSOFT 3 KOMADAOpis proizvoda:Ultra nežna Curen® vlakna i kompaktna glava sa osmougaonim držačem čine prepoznatljive elemente Curaprox sensitive četkica za zube. Mala kompaktna glava četkice sa gusto postavljenim vlaknima dospeva do svake pov..
1.799,00 RSD
Brend: CURAPROX
CURAPROX 5460 ČETKICA ULTRASOFT
CURAPROX 5460 ČETKICA ULTRASOFTOpis proizvoda:Ultra nežna Curen® vlakna i kompaktna glava sa osmougaonim držačem čine prepoznatljive elemente Curaprox sensitive četkica za zube. Mala kompaktna glava četkice sa gusto postavljenim vlaknima dospeva do svake površ..
799,00 RSD
Brend: CURAPROX
CURAPROX 5460 ČETKICA ULTRASOFT 3 KOMADA
CURAPROX 5460 ČETKICA ULTRASOFT 3 KOMADAOpis proizvoda:Ultra nežna Curen® vlakna i kompaktna glava sa osmougaonim držačem čine prepoznatljive elemente Curaprox sensitive četkica za zube. Mala kompaktna glava četkice sa gusto postavljenim vlaknima dospeva do svake pov..
1.799,00 RSD
Brend: CURAPROX
CURAPROX ATA4060 ČETKICA SENSITIVE
CURAPROX ATA4060 ČETKICA SENSITIVEOpis proizvoda:Jednostavna i revolucionarna: glava četkice u kombinaciji šireg i užeg dela ima moć čišćenja teže dostupnih mesta. Zahvaljujući svom revolucionarnom obliku i velikom broju Curen® vlakana (široki gornji deo g..
568,00 RSD
Brend: CURAPROX
CURAPROX CRNA PASTA ZA BELE ZUBE
CURAPROX CRNA PASTA ZA BELE ZUBEOpis proizvoda:Crna pasta za zube sa aktivnim ugljem - za bele zube. ​Crna pasta za izbeljivanje White is Black odstranjuje obojenost zuba – sadrži aktivni ugalj koji apsorbuje čestice koje uzrokuju obojenost zuba i nežno ih otklanja..
3.424,00 RSD
Brend: CURAPROX
CURAPROX ENZYCAL 950 PASTA ZA ZUBE
CURAPROX ENZYCAL 950 PASTA ZA ZUBEOpis proizvoda:Pasta za zube Curaprox Enzycal 950 ne sadrži agresivno sredstvo za stvaranje pene, natrijum lauril sulfat (NLS), koji se nalazi u većini pasti za zube. Zato je kod upotrebe ove paste sluzokoža usta zaštićena od iritacija i bilo ka..
799,00 RSD
Brend: CURAPROX
CURAPROX ENZYCAL ZERO PASTA ZA ZUBE
CURAPROX ENZYCAL ZERO PASTA ZA ZUBEOpis proizvoda:Pasta za zube Curaprox Enzycal Zero ne sadrži fluor, ne sadrži ulje mentola i ne sadrži agresivno sredstvo za stvaranje pene, natrijum lauril sulfat (NLS), koji se nalazi u većini pasti za zube. Zato je kod upotrebe ove paste sluzo..
799,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 30 (3 strana)