Apotekaonline
Korpa

Aparati za merenje pritiska

Aparati za merenje pritiska
Brend: PIC SOLUTION
PiC Solution aneroidni sfigmomanometar sa stetoskopom je namenjen za profesionalnu i kućnu upotrebu i ima sledeće karakteristike:Udobna manžetna sa čičkom za pričvrščivanje i sa graničnikom. Stetoskop visoke osetljivosti Poseduje praktičnu torbicu za čuvanje sa rajsfešlusom..
2.590,00 RSD
Brend: PIC SOLUTION
Pic Solution Classic check je automatski merač pritiska za nadlakticu. Zahvaljujući PiC Solution tehnologiji i iskustvu, merenje krvnog pritiska, koje treba uvek da se vrši kada se poseti lekar, sada može lako da se uradi kod kuće. PiC Solution asortiman je dizajniran da zadovolji sve potrebe..
0,00 RSD
Brend: PIC SOLUTION
Pic Solution Personal check je automatski merač pritiska za nadlakticu. Personal check ima podesivi indikator krvnog pritiska koji omogućava tačno i neprekidno praćenje pritiska za sve specifične potrebe. Sadrži veoma velik displej za lako čitanje vrednosti rezultata, datuma i vremena merenja. Perso..
0,00 RSD
Brend: PIC SOLUTION
Pic Solution Self check je automatski merač pritiska za ručni zglob. Self check poseduje displej, koji je specijalno dizajniran da pravilno pozicioniranje napravi jednostavnijim, koje je neophodno za tačna očitavanja. Sadrži samo jedno dugme za lako korišćenje. Model poseduje 90 memorija. Uz ..
0,00 RSD
Brend: PIC SOLUTION
Pic Solution Travel check je automatski merač pritiska za ručni zglob, za laku i jednostavnu upotrebu. Travel check poseduje dve memorijske zone omogućavaju merenje sa memorisanjem rezultata dva korisnika, ili za rezultate jutarnjeg i večernjeg merenja, kako bi imali tačno i neprekidno praćenje krvn..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)