Apotekaonline
Korpa

Zabava

Zabava
Brend: PINO TOYS
Pino čigra od drveta jakih i veselih boja...da zavrtiii!!Sve PINO® igračke su proizvedene od zdravog drveta i u skladu su sa Evropskim standardom za bezbednost igračaka EN 71.DIMENZIJE: Ø5,5x6,5cm UZRAST: Nije za decu ispod 3 godineBoje i oblici se mogu razlikovati od prik..
97,00 RSD
Brend: PINO TOYS
Vesela igračkica za svakodnevnu zabavu. U četiri boje sa znakom spirale.Sve PINO® igračke su proizvedene od zdravog drveta i u skladu su sa Evropskim standardom za bezbednost igračaka EN 71.DIMENZIJE: Ø4,5x3cm UZRAST: Nije za decu ispod 3 godineBoje i oblici se mogu razlikovati..
113,00 RSD
Brend: PINO TOYS
PINO FLEKSI IGRAČKAOpis proizvoda:Ove igračke služe pre svega da zabave dete. Pored toga nude im mogućnost da stiču spretnost i vežbaju motoriku ali i da nauče kako se pojedine životinje kreću.Dimenzije: 5x5x11 cm Preporučen uzrast: za decu stariju od 2 godine.  ..
342,00 RSD
Brend: PINO TOYS
PINO IGRAČKA NA NAVIJANJE LOKOMOTIVAOpis proizvoda:Ova igračka služe pre svega da zabave dete. Pored toga, nude im mogućnost da stiču spretnost i vežbaju motoriku, ali i da otkrivaju principe kretanja. Tela se kreću na različite načine. Uvek postoji sila koja ih pokreće i zaustavlja. Kako se to ..
421,00 RSD
Brend: PINO TOYS
Mala drvena igračka sa mehanizmom za povlačenje.Bubamare u četiri boje.Sve PINO® igračke su proizvedene od zdravog drveta i u skladu su sa Evropskim standardom za bezbednost igračaka EN 71.DIMENZIJE: 6,5x5x2,5cm UZRAST: Nije za decu ispod 3 godineBoje i oblici se mogu razl..
560,00 RSD
Brend: PINO TOYS
Pino drvena žirafa je zabavna igračkica koja se pritiskom na dno stalka pomera u razne položaje.Sve PINO® igračke su proizvedene od zdravog drveta i u skladu su sa Evropskim standardom za bezbednost igračaka EN 71.DIMENZIJE: Ø4,5x17,5cm UZRAST: Nije za decu ispod 3 godine ..
279,00 RSD
Brend: PINO TOYS
PINO LASTIŠOpsi proizvoda:Preskakanjem lastiša razvijaju se motorika i spretnost, vežbaju i jačaju svi mišići u organizmu, razvija se osećaj za ravnotežu, lepota i gracioznost pokreta.Fizička aktivnost na otvorenom utiče na fizičko, ali i psihološko zdravstven..
390,00 RSD
Brend: PINO TOYS
DIMENZIJE: 12,5x3x18cm UZRAST: Nije za decu ispod 3 godine  ..
527,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 12 (1 strana)