Apotekaonline
Korpa

Nega lica

Nega lica
Brend: ROSENSERIEN
Gel za duboko čišćenje kože, bogat biljkama. Efikasno uklanja većinu vrsta šminke, bez oštećenja površinskog sloja kože. Mala količina, dobijena kratkim pritiskom, je dovoljna za celo lice. Izmasirati i isprati mlakom vodom. Gel za pranje može da pomogne koži pri regulisa..
3.400,00 RSD
Brend: ROSENSERIEN
Gel efikasno čisti i omekšava bradu pre brijanja. Čisti duboko,koža je osvežena , čista i meka. Gel pomaže vašu kožu za regulisanje lojnih žlezda i držI endokrini sekreta na normalnom nivou.Primeniti na lice i vrat.Pogodan je za sve tipove kože .  Sastojci..
3.145,00 RSD
Brend: ROSENSERIEN
Ekskluzivna maska za duboko čišćenje sa ružičastom prirodnom glinom (pokrajna Givenchy). Maska deluje relaksirajuće i čini kožu mekom i uravnoteženom. Glina sadrži mešavinu minerala koji poboljšavaju stanje kože i mogu da stimulišu rast ćelija.Naneti na kožu, ostaviti..
3.345,00 RSD
Brend: ROSENSERIEN
Blag i nežan krem za piling sa veoma malim zrnima. Uklanja mrtve ćelije kože i daje koži zdrav i svež sjaj. Čisti čak i pore, i sprečava nagomilavanje masnoće u porama. Umasirati  krem u dobro ovlaženu kožu sitnim, kružnim pokretima. Vlažiti lice tokom tretmana. Izbegavati područje oko očiju i ..
2.896,00 RSD
Brend: ROSENSERIEN
Voda za lice koja neguje, deluje osvežavajuće, a ne sadrži alkohol. Čini kožu pripremljenom za  proizvode za  negu lica i tela, tako što stabilizuje PH vrednost kože i zatvara pore. Efikasno neutrališe negativne efekte vode na kožu. Funkcioniše još i kao barijer..
3.591,00 RSD
Brend: ROSENSERIEN
Blago čišćenje sredstvom koje se rastvara u vodi efikasno uklanja nečistoću, prašinu,šminku i mrtve ćelije kože na njenoj površini. Masirati lice i vrat. Primenjivati svakog dana.Normalna i suva koža: Isprati vodom.Osetljiva koža: Izbegavati vodu, obrisati mek..
3.590,00 RSD
Brend: ROSENSERIEN
Osvežavajući tonik  koja se koristi nakon čišćenja i brijanja. Daje svež osećaj , zatvara pore i vraća i pH kože. Takođe radi kao prevoznik vlage , tako da  krema za lice lakše i dublje ulazi u kožu. Sadrži umirujuće hamamelisa.Pogodan je za sve tipove kože .Pako..
2.543,00 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)