Apotekaonline
Korpa

Carroten akcija -10% do 10.09.2023.

Brend: CARROTEN
CARROTEN DEČIJE MLEKO ZA ZAŠTITU OD SUNCA SA PUMPICOM SPF 30 270ml
Dečije mleko za zaštitu od sunca sa pumpicom SPF 30 pruža naprednu zaštitu koži i štiti je od širokog spektra sunčevog zračenja. Obogaćeno Beta-Glukanom koji stimuliše imunološku zaštitu dečije osetljive kože i provitaminom D koji povećava otpornost na UV zračenje. Njegova blaga formula je razvijena..
1.650,00 RSD
Brend: CARROTEN
CARROTEN DEČIJE MLEKO ZA ZAŠTITU OD SUNCA SENZITIV SA PUMPICOM SPF50+ 270ML
Dečije Sensicare mleko za zaštitu od sunca sa pumpicom SPF50+ jednostavno se nanosi i pruža koži veoma visoku zaštitu od sunca, štiteći je od širokog spektra sunčevog zračenja. Obogaćeno je organskim uljem semena konoplje koje hidrira i pomaže u zaštiti osetljive dečije kože od iritacija izazvan..
1.980,00 RSD
Brend: CARROTEN
CARROTEN MLEKO ZA ZAŠTITU OD SUNCA SPF50 200ML
Protect & Care mleko za sunčanje SPF30 pruža poboljšanu zaštitu koži, ciljajući na najveći spektar svih sunčanih zraka. Lagana formula odmah se apsorbuje u kožu, ostavljajući je mekom i hidriranom.Uputstvo:Pre izlaganja suncu, naprskati sprej na čitavo telo u jednakom i debljem sloju, budući ..
1.650,00 RSD
Brend: CARROTEN
CARROTEN MLEKO ZA ZAŠTITU OD SUNCA U SPREJU SA MIRISOM KOKOSA SPF50 200ML
Coconut Dreams mleko za zaštitu od sunca u spreju SPF50, pruža koži visok nivo zaštite od sunca, trenutno se upija zahvaljujući Superdry sistemu i ne ostalja tragove. Pruža trenutni efekat hlađenja do -2°C za podmlađenu i osveženu kožu. Sprej 360° sistem, čini ovaj proizvod praktičnim i jednostavnim..
0,00 RSD
Brend: CARROTEN
CARROTEN MLEKO ZA ZAŠTITU OD SUNCA U SPREJU SPF30 200ML
Mleko za zaštitu od sunca u spreju SPF 30 lako se nanosi i pruža naprednu zaštitu koži i štiti je od širokog spektra sunčevog zračenja. Lagane je i nemasne teksture, brzo se apsorbuje u kožu, dubinski je hidrira i čini je mekom i nežnom.Uputstvo:Pre izlaganja suncu, naprskati sprej na čitavo telo u ..
0,00 RSD
Brend: CARROTEN
CARROTEN SPREJ ZA ZAŠTITU OD SUNCA SPF30 200ML
Zahvaljujući hidrirajućem i negujućem svojstvu hijaluronske kiseline i betaina AQUAVELVET sprej za zaštitu od sunca SPF30 pruža naprednu hidrataciju.Veoma je lagane teksture i odmah se apsorbuju u kožu. Obogaćen je dvostrukim negujućim i hidrirajućim sistemom (Moisture Balance Sistem: hijaluronska k..
0,00 RSD
Brend: CARROTEN
CARROTEN ULJE ZA INTENZIVNO TAMNJENJE 50ML
Ulje za intenzivno tamnjenje pomaže vam kod brzog postizanja prelepog, prirodno preplanulog tena dok u isto vreme hidrira i neguje vašu kožu. Uputstvo:Pre izlaganja suncu, naneti ulje na celo telo u jednakom i debljem sloju, budući da se u suprotnom nivo zaštite značajno smanjuje. Izbegavati predeo ..
480,00 RSD
Brend: CARROTEN
CARROTEN ULJE ZA SUNČANJE SPF6 200ML
Summer Dreams ulje za intenzivno tamnjenje sa neodoljivim mirisom egzotičnog kokosa, hidrira kožu uz pomoć suncokretovog ulje i ekstrakta nevena. Jedinstvena kombinacija dragocenih ulja pomaže kod brzog postizanja prelepog tena.Uputstvo:Pre izlaganja suncu, naneti ulje na celo telo u jednakom i debl..
990,00 RSD
Brend: CARROTEN
CARROTEN ZAŠTITNO MLEKO ZA LICE I TELO SA PUMPICOM SPF30 270ml
FAMILY zaštitno mleko za lice i telo sa pumpicom SPF 30 za celu porodicu, lako se nanosi na kožu zahvaljujući pumpici i dobro štiti kožu od širokog spektra sunčevog zračenja. Specijalno je razvijeno za odrasle i osetljivu dečiju kožu. Njegova formula je obogaćena negujućim i umirujućim agensima koji..
1.800,00 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)