Apotekaonline
Korpa

Dodaci za kolica

Dodaci za kolica
Brend: GRACO
Da biste zaštitili bebu od kiše i vetra Graco vam nudi univerzalnu zaštitu prilagođenu svim modelima Graco kolica...
2.399,00 RSD
Brend: HAUCK
Mekano i udobno sedište za bebe pruža bezbednost za decu od 9 do 18 kg Napravljen od mekog mikrofibera, odličan je za hladnije dane, dok je zadnja strana od pamuka idealna za toplije dane  ..
2.999,00 RSD
Brend: HAUCK
Kuke za kolica mogu se veoma lako i jednostavno koristiti za kese za kupovinu, torbe ili druge stvari Kuka se može rotirati za 360 stepeni Maksimalna težina 4 kg po jednoj kuki Dobijaju se 2 kuke u pakovanju..
690,00 RSD
Brend: HAUCK
Savršena zamena za oštećene ili slomljene drške na kolicima Dve navlake za ručke napravljene od mekog materijala neoprena su veoma izdržljive i lako se svlače sa oštećenih drški Zbog veoma rastegljivog materijala ove navlake staju na skoro svaku dršku ..
828,00 RSD
Brend: HAUCK
Idealno za neispravne ili istrošene ručke Rastegljivi materijal prilagođen za svaku dršku Lako se uklapa sa čičak trakom..
999,00 RSD
Brend: HAUCK
Univerzalna prečka za kolica Može se postaviti na Hauck kolica Run i Turbo..
1.932,00 RSD
Brend: HAUCK
Ovaj univerzalni predmet za zaštitu od sunca je namenjen i za kolica i za sedišta Veoma lako se stavlja Štiti od sunca odozgo, sa strane i od pozadi..
1.518,00 RSD
Brend: HAUCK
Štiti vaš auto i putnike od sunca sa zadnjeg prozora osebno se preporučuje za sedišta za bebe za auto kada beba gleda u suprotnom pravcu kretanja Prilog je jednostavan i siguran zahvaljujući 3 visoko kvalitetnim gumenim čepovima Takođe, odgovara svim automobilima..
897,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 24 (2 strana)