Apotekaonline
Korpa

Oči i naočare - veštačke suze

Oči i naočare kategorija na sajtu www.apotekaonline.rs sadrži ponudu vitamina za oči, kapi za oči, veštačke suze, dioptrijske naočare i druge proizvode.


Brend: CALIVITA
CALIVITA LUTEIN PLUS KAPSULEOpis proizvoda:Zaštita vida je potpuna s luteinom i zaeksantinom, ekstraktom borovnice, vitaminima A i C koji čine Lutein PLUS. Osim što smanjuju rizik od degeneracije oka i razvoja očne mrene, pomažu otkanjanju sitnih krvarenja, pobolj&sca..
4,532.00 RSD
HYPROMELOZA-P RASTVOR ZA OČIOpis proizvoda:HYPROMELOZA-P - Detaljno uputstvo proizvođačaKapi za oči, rastvorSastav: Aktivna supstanca: Hipromeloza 5 mg u 1 ml rastvora Pomoćne supstance: Dekspantenol, benzalkonijum-hlorid, natrijum-hlorid, natrijum-edetat, voda za injekcije.Indikacije:&nbs..
356.00 RSD
OCUflash BLUE RASTVOR ZA OČIOpis proizvoda:OCUflash BLUE - Detaljno uputstvo proizvođačaKapi za oči, rastvor, bez konzervansaŠta je OCUflash blue i kada se upotrebljava: OCUflash blue je rastvor za oči bez konzervansa, sa dodatkom ekstrakta biljke Euphrasia officinalis (vido..
591.00 RSD
OCUflash RASTVOR ZA OČIOpis proizvoda:OCUflash - Detaljno uputstvo proizvođačaKapi za oči, rastvorSastav: natrijum-hlorid 7 mg/1 ml. Pomoćne supstance: benzalkonijum-hlorid (0,004%), dinatrijum-edetat, kalijum-hlorid, magnezijum-hlorid heksahidrat, polisorbat 80, tinktura Euphrasiae officinalis..
527.00 RSD
OCUhyl C - RASTVOR ZA OČI(Natrijum-hijaluronat 1.2 mg/ml)Kapi za oči, rastvor - Detaljno uputstvo proizvođačaŠta je OCUhyl C i za šta se upotrebljava: OCUhyl C su sterilne kapi za oči koje smiruju osetljive oči, imaju efekat vlaženja i osobine lubrikansa. S obzirom da sadrže hijaluron..
759.00 RSD
POTASSIUM-U RASTVOR ZA OČIOpis proizvoda:Potassium-u - Detaljno uputstvo proizvođača(Natrijum-hlorid 2mg/ml)Kapi za oči, rastvorŠta je POTASSIUM-U i kada se koristi: POTASSIUM-U se koristi, uz konsultaciju sa oftalmologom, kao sredstvo za ispiranje oka. Rastvor može da se ukapa u oko ili za pra..
552.00 RSD
PRO-VISIO FORTE TABLETEOpis proizvoda:Pro-Visio Forte tablete - Detaljno uputstvo proizvođača(10mg luteina u jednoj tableti, 30 tableta + 10 tableta)Dijetetski proizvod, dodatak ishraniDodatak ishrani na bazi fizioloških svojstava luteina i zeaksantina, kao i fizioloških svojstava aktivnih prin..
1,365.00 RSD
SENSIVIT KAPI, 10mlOpis proizvoda:Kapi za oči, rastvor - Detaljno uputstvo proizvođačaSastav: Karmeloza-natrijum 3 mg u 1 ml rastvora. Lista ekscipijenasa: Polisorbat 80, hidroksipropilbetadex, alfatokoferol-acetat, natrijum-hlorid, makrogolglicerol- hidroksistearat, vitamin A, boraks, nat..
447.00 RSD
UNITEARS KAPI, 10mlOpis proizvoda:Kapi za oči, rastvor, bez konzervansa Šta je UNItears bez konzervansa i kada se upotrebljava: UNItears bez konzervansa su kapi za oči, rastvor koji sadrži hiromelozu i dekspantenol. Pomaže epitelizaciju, ima efekat vlaženja i dezinfikuj..
591.00 RSD
Brend: ABOPHARMA
ABOPHARMA ABOVISION SOFT GEL KAPSULEDodatak ishrani , Sadrži Lutien i zeaksantinAbovison je specijalna formula za odličan vid. Da bi održao normalan vid, našem telu su potrebni lutein i zeksantin. Borovnica zauzima prvo mesto među namirnicama koje su dobre za oči. To su dva prirodna karotenoida s..
660.00 RSD 734.00 RSD
ADRIEN GAGNON BETA CAROTENOpis proizvoda:Dodatak ishrani sa beta karotenom.Delovanje:Beta karoten je izvor vitamina A za održavanje dobrog vida, negu kože, sluzokože ifunkcionisanje imunog sistema. Posebno je koristan u zaštiti kože koja je izložena jakom suncu,odnosno u stvaranju prirodnog pigmenta..
979.00 RSD
Brend: PHARMA SWISS
Artelac uv 10ml kapi za oči koje štite oko od plave svetlosti i UV zračenja.Artelac UV je jedinstven proizvod na našem tržištu.Jedinstven sastav Artelac UV stvara zaštitni film na površini oka i efikasno ga štiti od zračenja plave svetlosti, koju emituju veštački izvori svetla (ekrani TV, računara, ..
1,899.00 RSD
Showing 1 to 12 of 96 (8 Pages)