Apotekaonline
Korpa

Oči i naočare

Oči i naočare kategorija na sajtu www.apotekaonline.rs sadrži ponudu vitamina za oči, kapi za oči, veštačke suze, dioptrijske naočare i druge proizvode.


Brend: CALIVITA
CALIVITA LUTEIN PLUS KAPSULE
CALIVITA LUTEIN PLUS KAPSULEOpis proizvoda:Zaštita vida je potpuna s luteinom i zaeksantinom, ekstraktom borovnice, vitaminima A i C koji čine Lutein PLUS. Osim što smanjuju rizik od degeneracije oka i razvoja očne mrene, pomažu otkanjanju sitnih krvarenja, pobolj&sca..
6.036,00 RSD
Brend: DOPPELHERZ
DOPPELHERZ VITAMINI ZA OČI - Preparat za održavanje vida tokom dana i noći
Doppelherz vitamini za oči - preparat za održavanje vida tokom dana i noći kompleks luteina obogacen vitaminima, doprinosi održanju vida tokom dana i noći.Rad na računaru, često gledanje TV-a, noćna vožnja, čak i premalo spavanja, nikotin i suv vazduh samo su neki od faktora koji su posebno stresni ..
850,00 RSD
HYPROMELOZA-P RASTVOR ZA OČI
HYPROMELOZA-P RASTVOR ZA OČIOpis proizvoda:HYPROMELOZA-P - Detaljno uputstvo proizvođačaKapi za oči, rastvorSastav: Aktivna supstanca: Hipromeloza 5 mg u 1 ml rastvora Pomoćne supstance: Dekspantenol, benzalkonijum-hlorid, natrijum-hlorid, natrijum-edetat, voda za injekcije.Indikacije:&nbs..
356,00 RSD
OCUflash BLUE RASTVOR ZA OČI
OCUflash BLUE RASTVOR ZA OČIOpis proizvoda:OCUflash BLUE - Detaljno uputstvo proizvođačaKapi za oči, rastvor, bez konzervansaŠta je OCUflash blue i kada se upotrebljava: OCUflash blue je rastvor za oči bez konzervansa, sa dodatkom ekstrakta biljke Euphrasia officinalis (vido..
591,00 RSD
OCUflash RASTVOR ZA OČI
OCUflash RASTVOR ZA OČIOpis proizvoda:OCUflash - Detaljno uputstvo proizvođačaKapi za oči, rastvorSastav: natrijum-hlorid 7 mg/1 ml. Pomoćne supstance: benzalkonijum-hlorid (0,004%), dinatrijum-edetat, kalijum-hlorid, magnezijum-hlorid heksahidrat, polisorbat 80, tinktura Euphrasiae officinalis..
527,00 RSD
OCUhyl C - RASTVOR ZA OČI
OCUhyl C - RASTVOR ZA OČI(Natrijum-hijaluronat 1.2 mg/ml)Kapi za oči, rastvor - Detaljno uputstvo proizvođačaŠta je OCUhyl C i za šta se upotrebljava: OCUhyl C su sterilne kapi za oči koje smiruju osetljive oči, imaju efekat vlaženja i osobine lubrikansa. S obzirom da sadrže hijaluron..
759,00 RSD
POTASSIUM-U RASTVOR ZA OČI
POTASSIUM-U RASTVOR ZA OČIOpis proizvoda:Potassium-u - Detaljno uputstvo proizvođača(Natrijum-hlorid 2mg/ml)Kapi za oči, rastvorŠta je POTASSIUM-U i kada se koristi: POTASSIUM-U se koristi, uz konsultaciju sa oftalmologom, kao sredstvo za ispiranje oka. Rastvor može da se ukapa u oko ili za pra..
552,00 RSD
PRO-VISIO FORTE TABLETE
PRO-VISIO FORTE TABLETEOpis proizvoda:Pro-Visio Forte tablete - Detaljno uputstvo proizvođača(10mg luteina u jednoj tableti, 30 tableta + 10 tableta)Dijetetski proizvod, dodatak ishraniDodatak ishrani na bazi fizioloških svojstava luteina i zeaksantina, kao i fizioloških svojstava aktivnih prin..
1.365,00 RSD
SENSIVIT KAPI
SENSIVIT KAPI, 10mlOpis proizvoda:Kapi za oči, rastvor - Detaljno uputstvo proizvođačaSastav: Karmeloza-natrijum 3 mg u 1 ml rastvora. Lista ekscipijenasa: Polisorbat 80, hidroksipropilbetadex, alfatokoferol-acetat, natrijum-hlorid, makrogolglicerol- hidroksistearat, vitamin A, boraks, nat..
447,00 RSD
UNITEARS KAPI
UNITEARS KAPI, 10mlOpis proizvoda:Kapi za oči, rastvor, bez konzervansa Šta je UNItears bez konzervansa i kada se upotrebljava: UNItears bez konzervansa su kapi za oči, rastvor koji sadrži hiromelozu i dekspantenol. Pomaže epitelizaciju, ima efekat vlaženja i dezinfikuj..
591,00 RSD
Brend: ABOPHARMA
ABOPHARMA ABOVISION SOFT GEL KAPSULE
ABOPHARMA ABOVISION SOFT GEL KAPSULEDodatak ishrani , Sadrži Lutien i zeaksantinAbovison je specijalna formula za odličan vid. Da bi održao normalan vid, našem telu su potrebni lutein i zeksantin. Borovnica zauzima prvo mesto među namirnicama koje su dobre za oči. To su dva prirodna karotenoida s..
734,00 RSD
ADRIEN GAGNON BETA CAROTEN
Adrien Gagnon Beta Caroten je dodatak ishrani sa beta karotenom.Delovanje:Adrien Gagnon Beta Caroten je izvor vitamina A za održavanje dobrog vida, negu kože, sluzokože i funkcionisanje imunog sistema. Posebno je koristan u zaštiti kože koja je izložena jakom suncu, odnosno u stvaranju prirodno..
979,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 97 (9 strana)