Apotekaonline
Korpa

Oči i naočare

Oči i naočare kategorija na sajtu www.apotekaonline.rs sadrži ponudu vitamina za oči, kapi za oči, veštačke suze, dioptrijske naočare i druge proizvode.


Brend: CALIVITA
CALIVITA LUTEIN PLUS KAPSULEOpis proizvoda:Zaštita vida je potpuna s luteinom i zaeksantinom, ekstraktom borovnice, vitaminima A i C koji čine Lutein PLUS. Osim što smanjuju rizik od degeneracije oka i razvoja očne mrene, pomažu otkanjanju sitnih krvarenja, pobolj&sca..
4.532,00 RSD
Brend: FOREVER
FOREVER VISIONOpis proizvoda:Naš vid je dragoceno čulo koje ne smemo uzimati zdravo za gotovo. Dok uzimamo dodatke ishrani kako bi generalno poboljšali zdravlje, često možda zaboravljamo vid, koji bi takođe morali održavati zdravim. Forever Vision je dijetetski dodatak ishrani sa b..
0,00 RSD
HYPROMELOZA-P RASTVOR ZA OČIOpis proizvoda:HYPROMELOZA-P - Detaljno uputstvo proizvođačaKapi za oči, rastvorSastav: Aktivna supstanca: Hipromeloza 5 mg u 1 ml rastvora Pomoćne supstance: Dekspantenol, benzalkonijum-hlorid, natrijum-hlorid, natrijum-edetat, voda za injekcije.Indikacije:&nbs..
356,00 RSD
OCUflash BLUE RASTVOR ZA OČIOpis proizvoda:OCUflash BLUE - Detaljno uputstvo proizvođačaKapi za oči, rastvor, bez konzervansaŠta je OCUflash blue i kada se upotrebljava: OCUflash blue je rastvor za oči bez konzervansa, sa dodatkom ekstrakta biljke Euphrasia officinalis (vido..
591,00 RSD
OCUflash RASTVOR ZA OČIOpis proizvoda:OCUflash - Detaljno uputstvo proizvođačaKapi za oči, rastvorSastav: natrijum-hlorid 7 mg/1 ml. Pomoćne supstance: benzalkonijum-hlorid (0,004%), dinatrijum-edetat, kalijum-hlorid, magnezijum-hlorid heksahidrat, polisorbat 80, tinktura Euphrasiae officinalis..
527,00 RSD
OCUhyl C - RASTVOR ZA OČI(Natrijum-hijaluronat 1.2 mg/ml)Kapi za oči, rastvor - Detaljno uputstvo proizvođačaŠta je OCUhyl C i za šta se upotrebljava: OCUhyl C su sterilne kapi za oči koje smiruju osetljive oči, imaju efekat vlaženja i osobine lubrikansa. S obzirom da sadrže hijaluron..
759,00 RSD
POTASSIUM-U RASTVOR ZA OČIOpis proizvoda:Potassium-u - Detaljno uputstvo proizvođača(Natrijum-hlorid 2mg/ml)Kapi za oči, rastvorŠta je POTASSIUM-U i kada se koristi: POTASSIUM-U se koristi, uz konsultaciju sa oftalmologom, kao sredstvo za ispiranje oka. Rastvor može da se ukapa u oko ili za pra..
552,00 RSD
PRO-VISIO FORTE TABLETEOpis proizvoda:Pro-Visio Forte tablete - Detaljno uputstvo proizvođača(10mg luteina u jednoj tableti, 30 tableta + 10 tableta)Dijetetski proizvod, dodatak ishraniDodatak ishrani na bazi fizioloških svojstava luteina i zeaksantina, kao i fizioloških svojstava aktivnih prin..
1.365,00 RSD
SENSIVIT KAPI, 10mlOpis proizvoda:Kapi za oči, rastvor - Detaljno uputstvo proizvođačaSastav: Karmeloza-natrijum 3 mg u 1 ml rastvora. Lista ekscipijenasa: Polisorbat 80, hidroksipropilbetadex, alfatokoferol-acetat, natrijum-hlorid, makrogolglicerol- hidroksistearat, vitamin A, boraks, nat..
447,00 RSD
UNITEARS KAPI, 10mlOpis proizvoda:Kapi za oči, rastvor, bez konzervansa Šta je UNItears bez konzervansa i kada se upotrebljava: UNItears bez konzervansa su kapi za oči, rastvor koji sadrži hiromelozu i dekspantenol. Pomaže epitelizaciju, ima efekat vlaženja i dezinfikuj..
591,00 RSD
Brend: ELEPHANT Co.
SASTAV: 4 mg smeše prirodnih karotenoida iz alge Dunaliella salina.OSOBINE I DEJSTVO: Beta karoten (provitamin A) je prirodni narandžasti pigment dobijen iz morske alge Dunaliella salina. Osnovna funkcija beta karotena je poboljšanje zdravlja kože i očiju. Beta karoten je moćan an..
0,00 RSD
Brend: RAZNO
BIOPEDRIATIX SIBIRSKA ARONIJAOpis proizvoda:Sibirska aronija biopediatrix je proizvod nastao u cilju zaštite najmlađih. To je nova formula čiji sastavni delovi dolaze sa svih strana sveta: sibirska aronija, banana, kajsija, marakuja, ananas, pomorandža, grožđe, limeta, guava..
1.299,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 77 (7 strana)