Apotekaonline
Korpa

Ženski parfemi

Ženski parfemi
Nedoljivi miris ljiljana i jasmina , koje Vam donosi ovaj parfem ,odvešće Vas u tople letnje noći , a mošus i beli amber će na Vašoj koži posebno doći do izražaja i završiće se blagim mirisom ružinog čaja.Pakovanje: 30ml..
960,00 RSD
Razigran , moderan i sexy su tri epiteta koja možemo vezati za ovaj parfem. Čist i senzualan beli mošus , delikatno obuhvaćen jorgovanom koji se topi u notama ćilibara i vanile , predstavlja miris krajnje ženstvenosti.Pakovanje: 30ml..
960,00 RSD
Senzualni miris, koji se poigrava na granicama između svetlosti i senke. Njegove tople note koje dolaze od vanile, pačulija i tonka zrna susreću se sa zanosnim mirisom osunčane tuberoze.Pakovanje: 30ml..
960,00 RSD
Ova glamurozna i ženstvena bočica, učiniće da se svakog dana osećate kao da idete na bal. Cvetni buket ilanga, jasmina, ruža i ljubičica na samoj površini mirisa ustupiće mesto senzualnom dodiru pirinčanog praha.Pakovanje: 30ml..
960,00 RSD
Svojim voćnim sokovima na vrhu dovešće Vas u sam raj na zemlji. Jasmin će na sredini dodati ženstvenu cvetnu notu, a pamučni trag koji ostavlja mošus, zajedno sa sandalovinom i pačulijem, ostaviće trag blagog orijenta koja zatvara ovaj sanjivi parfem.Pakovanje: 25ml..
414,00 RSD
Moderan i čaroban parfem predstavlja spoj mirisa karamele i sandalovine , koja delimično ustupa mesto čarima vanile i tako čini ovaj parfem neponovljivim.Pakovanje: 25ml..
414,00 RSD
Otkriće Vam nestašni miris sladića , upletenog sa sexy pačulijem i tonka zrnima sa vanilom koja ostavlja očaravajući trag.Pakovanje: 25ml..
414,00 RSD
Ovaj senzualni miris , umotan u ženstvenost orhideje obavija se oko nota vanile i na samom kraju otkiva eksploziju manga i listova kajsije. Njegove drvenaste note , podsetiće vas na tople , zimske ušuškane noći.Pakovanje: 25ml..
414,00 RSD
U svojoj igri zavođenja ovaj parfem , otkriće Vam tajne svog mirisa. U prvim notama obećava senzualnost belog mošusa pre nego što Vam otkrije bogatsvo mirisa , frezija i jorgovana. Na samom kraju opiće Vas note Ambera i vanile.Pakovanje: 30ml..
1.030,00 RSD
Samo za nju , ovaj parfem predstavlja jedinstveni spoj svežinom okupane sočne kruške , koja sa sobom nosi delikatan sklad ruža, jasmina i đurđevka na podlozi od belog mošusa. Cvetno voćni prelazi, koje nudi potpuno će Vas oduševiti i dati Vam priliku da i u zimskim mesecima uživ..
960,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 14 (2 strana)