Apotekaonline
Korpa

Gucci

Gucci parfemi

Kompanija Gucci sa dugom tradicijom pripada redu porodičnih biznisa. Guccio Gucci je osnovao brend još 1920. godine, kada su još samo proizvodili kožnu galanteriju. Danas su postali popularni i po cipelama, tašnama, naočarima i parfemima. U svojoj kolekciji kompanija Gucci poseduje oko 40 vrsta muških i ženskih parfema koje su neodoljivi za svakog. 1974. godine se pojavljuje elegantna Gucci No.1 miris za žene. Pored njega se pojavio i Gucci Nobile koji je namenjen snažnim klasičnim muškarcima. Gucci Envy kolekciju su kreirali da pruža svežinu ženama, koja je inspirisana prolećem. Ovim cvetnim notama niko ne može odoleti. Gucci Flora kolekcija je sastavljena iz cvetnih mirisa, Guilty kolekcija predstavlja senzualnost i seksipil osobe koja ga nosi.

Ovo je drugi ženski miris od Guccija. Gucci Rush je veoma atraktivan, prepoznatljiv miris, impulzivan je i neodoljiv kao ljubav na prvi pogled. Ime mirisa se može interpretirati kao naziv rasprostranjene u Americi 1980-tih godina stimulativne droge. Jarko-crvena bočica je napravljena u obliku videok..
6.730,00 RSD
Posle uspeha Gucci Rush-a italijanski modni brand predstavlja Gucci Rush 2. Struktura ovog mirisa ne prati klasičnu tročlanu piramidu, već je horizontalna, dakle udišemo čitavu mirisnu harmoniju odjednom. Sveži i cvetni miris otvara savez ruže, frezije i mošusa. Drveni akordi sa dodiro..
6.380,00 RSD
Prikazuje se 1 do 2 od 2 (1 strana)