Apotekaonline
Korpa

Nega tela

Nega tela
Brend: EUCERIN
Eucerin In-Shower Losion je efikasan losion za telo koji je posebno blag za osetljivu kožu. Formulacija sa specijanom hidrodisperzionom tehnologijom i dekspantenolom dokazano značajno povećava hidriranost površine kože i čini kožu mekom i glatkom na dodir. Formulacija &scaron..
1.430,00 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin Krem-gel za zaštitu od sunca i alergija SPF25 je posebno namenjena koži sklonoj alergijama na sunce. Ova napredna tehnologija pruža efikasnu zaštitu od oštećenja izazvanih UV zračenjem i alergija na sunce. Visokoefikasni, fotostabilni UVA/UVB filteri sa&nb..
0,00 RSD
Brend: EUCERIN
Kremasta tekstura Eucerin Losiona za zaštitu od sunca za decu sa mikropigmentima SPF25 je posebno namenjen za zaštitu nežne i osetljive kože beba starijih od 6 meseci i male dece od opekotina i oštećenja kože izazvanih sunčevim zracima. Za izlaganje posrednoj sunčevoj ..
0,00 RSD
Brend: BEIERSDORF
Za dnevnu vlažnu negu kod osetljive kože.Dugotrajno pruža vlagu Poboljšava elastičnost kožePosebne osobine:Aktivira sopstvenu obnovu kože Sadrži visoko koncentrirani dekspantenol koji pruža vlagu i obnavlja kožu Sadrži vitamin E i pH5 citratni pufer koji štite..
1.235,00 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin pH5 Losion za telo je blag, ali efikasan losion posebno kreiran za potrebe osetljive kože tela. Sadrži pH5 enzimsku zaštitu, za koju je klinički dokazano da aktivira enzime same kože. Ojačavanjem prirodne zaštite kože iznutra, ova jedinstvena formulacija pomaže u obno..
1.030,00 RSD
Brend: EUCERIN
AKCIJA!!!!1 + 1 GRATISEucerin pH5 Losion za telo je blag, ali efikasan losion posebno kreiran za potrebe osetljive kože tela. Sadrži pH5 enzimsku zaštitu, za koju je klinički dokazano da aktivira enzime same kože. Ojačavanjem prirodne zaštite kože iznutra, ova jedinst..
869,00 RSD
Brend: EUCERIN
EUCERIN pH5 LOSION ZA TELO Obezbeđuje dugotrajnu hidrataciju i poboljšava elastičnost osetljive kože Održava vlastitu zaštitu kože Proizvod je dobro podnošljiv na koži Ne sadrži alkalne sapune pH5 citratni pufer stabilizuje pH-vrednost kože Vitamin E ..
869,00 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin Sprej za kože od sunca SPF20 je preparat sa srednjom zaštitom koji pruža zaštitu od oštećenja kože izazvanih sunčevim zracima. Eucerin Sprej za zaštitu od sunca SPF20 kombinuje dve dopunjujuće tehnologije zaštite kako bi se obezbedila napredn..
0,00 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin Sun Fluid SPF30 je unapređeni preparat za zaštitu od sunca za lice napravljen posebno da štiti od oštećenja izazvanih UV zracima. Namenjen je normalnoj i kombinovanoj kožu. Otporan je na vodu. Ovo je inovativna formulacija koja obezbeđuje zaštitu protiv o&sca..
0,00 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin Sun Fluid SPF 50+ je unapređeni preparat za zaštitu od sunca za lice napravljen posebno da štiti od oštećenja izazvanih UV zracima. Namenjen je normalnoj i kombinovanoj kožu. Otporan je na vodu. Ovo je inovativna formulacija koja obezbeđuje zaštitu protiv o&s..
1.810,00 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin Sun Gel-krem za lice za masnu kožu SPF30 je preparat za svakodnevnu zaštitu od sunca sa veoma visokim faktorom zaštite, posebno formulisan za masnu i kožu sklonu aknama. On kombinuje nadmoćnu fotozaštitu protiv nastanka oštećenja kože koja izaziva sunce i akt..
1.510,00 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin Sun Gel-krem za lice za masnu kožu SPF50+ je preparat za svakodnevnu zaštitu od sunca sa veoma visokim faktorom zaštite, posebno formulisan za masnu i kožu sklonu akanama. On kombinuje nadmoćnu fotozaštitu protiv nastanka oštećenja kože koja izaziva sunce i a..
1.720,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 24 (2 strana)