Apotekaonline
Korpa

Nega tela

Nega tela
Brend: EUCERIN
Eucerin In-Shower Losion je efikasan losion za telo koji je posebno blag za osetljivu kožu. Formulacija sa specijanom hidrodisperzionom tehnologijom i dekspantenolom dokazano značajno povećava hidriranost površine kože i čini kožu mekom i glatkom na dodir. Formulacija &scaron..
1.430,00 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin Izrazito lagani losion za zaštitu od sunca SPF30 ima izrazito laganu teksturu koju koža trenutno upija. Pruža visok nivo UV zaštite i vodootporan je. Ovaj losion za sunčanje koji koža brzo upija pruža naprednu zaštitu od oštećenja kože izazvanih sun..
1.770,00 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin Izrazito lagani losion za zaštitu od sunca SPF50 ima izrazito laganu teksturu koju koža trenutno upija. Pruža visok nivo zaštite od sunca. Ovaj izrazito lagani losion za zaštitu od sunca pruža unapređenu formulaciju protiv oštećenja UV zračenjem. Visoko efika..
1.770,00 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin Krem-gel za zaštitu od sunca i alergija SPF25 je posebno namenjena koži sklonoj alergijama na sunce. Ova napredna tehnologija pruža efikasnu zaštitu od oštećenja izazvanih UV zračenjem i alergija na sunce. Visokoefikasni, fotostabilni UVA/UVB filteri sa&nb..
1.750,00 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin Krem-gel za zaštitu od sunca i alergija SPF50+ pruža visoku zaštitu od sunčevih zraka kao i efikasnu zaštitu od alergija na sunce. Ova inovativna formulacija sadrži delotvorno jedinjenje sastojaka. Visokoefikasni, fotostabilni UVA/UVB filteri sa Tino..
1.950,00 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin Krema za zaštitu od sunca SPF30 je unapređen preparat za zaštitu od sunca koji štiti lice od starenja kože izazvanog sunčevim zracima. Za normalnu i suvu kožu. Vodootporna. Inovativna formulacija štiti spoljni i unutrašnji sloj kože od oštećenja..
1.440,00 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin Krema za zaštitu od sunca SPF50+ je unapređen preparat za zaštitu od sunca koji štiti lice od starenja kože izazvanog suncem i pigmentnih fleka. Za normalnu i suvu kožu. Vodootporna. Ova inovativna formula pruža sveobuhvatnu zaštitu od oštećenja UV zra..
1.620,00 RSD
Brend: EUCERIN
Kremasta tekstura Eucerin Losiona za zaštitu od sunca za decu sa mikropigmentima SPF25 je posebno namenjen za zaštitu nežne i osetljive kože beba starijih od 6 meseci i male dece od opekotina i oštećenja kože izazvanih sunčevim zracima. Za izlaganje posrednoj sunčevoj ..
1.550,00 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin Losion za zaštitu od sunca za decu SPF50+ je posebno namenjen da zaštiti kožu dece starije od godinu dana od opekotina izazvanih sunčevim zracima i pruži biološku zaštitu ćelija za smanjeni rizik od dugotrajnih oštećenja kože izazvanih UV zračenjem. Be..
1.799,00 RSD
Brend: BEIERSDORF
Za dnevnu vlažnu negu kod osetljive kože.Dugotrajno pruža vlagu Poboljšava elastičnost kožePosebne osobine:Aktivira sopstvenu obnovu kože Sadrži visoko koncentrirani dekspantenol koji pruža vlagu i obnavlja kožu Sadrži vitamin E i pH5 citratni pufer koji štite..
1.235,00 RSD
Brend: BEIERSDORF
Obezbeđuje dugotrajnu hidrataciju i poboljšava elastičnost osetljive kože Održava vlastitu zaštitu kože Proizvod je dobro podnošljiv na koži Ne sadrži alkalne sapune pH5 citratni pufer stabilizuje pH-vrednost kože Vitamin E jača prirodne zaštitne funkcije kože ..
969,00 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin pH5 Losion za telo je blag, ali efikasan losion posebno kreiran za potrebe osetljive kože tela. Sadrži pH5 enzimsku zaštitu, za koju je klinički dokazano da aktivira enzime same kože. Ojačavanjem prirodne zaštite kože iznutra, ova jedinstvena formulacija pomaže u obno..
969,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 25 (3 strana)