Apotekaonline
Korpa

Prve aktivne igračke

Prve aktivne igračke
Brend: BIBA TOYS
Gimnastika veselih boja sa motivima džungle i interesantnim životinjama Gimnastika je zabavna igračka koja pomaže razvoju koordinacije pokreta kod beba Poseduje niz sa igračkama Za uzrast: 0+mes..
2.953,00 RSD
Brend: BIBA TOYS
Poseduje niz sa igračkama Pomaže u razvoju koordinacije pokreta kod beba Uzrast: 0-6 meseci..
3.800,00 RSD
Brend: BIBA TOYS
Gimnastika je zabavna igračka koja pomaže razvoju koordinacije pokreta kod beba Poseduje niz sa igračkama Uzrast: 0-6m+..
2.815,00 RSD
Brend: BIBA TOYS
Gimnastika je zabavna igračka koja pomaže razvoju koordinacije pokreta kod beba Poseduje niz sa igračkama Uzrast: 0-6m+..
3.325,00 RSD
Brend: KIDS II
Tunel prostirka sa različitim slikama živih boja je predviđen da stvori jedinstveni doživalj bebi dok puzi Prozirne stranice omogućavaju roditeljima da decu imaju pod kontrolom U komplet i ulaze 3 igračkice i šest linkova za montiranje drugih igračaka Lagan za sklapanje i transport Predvi..
5.999,00 RSD
Brend: KIDS II
Svetla, melodije i zabavne igračke čine ovu podlogu jedinstvenom  zabavom za bebu u veseloj tropskoj atmosferi. Beba će uživati u igri na ovoj mekanoj gimnastici uz igrajuća svetla i klasičnu muziku. Velika igračka Baby Neptun ima 2 načina rada, može biti podešena da samostalno radi 20 m..
8.999,00 RSD
LORELLI BERTONI PODLOGA ZA IGRU AVIONOpis proizvoda: Za aktivnu bebu i gimanstiku na udobnoj podlozi Beba može da leži na leđima i uživa u igri Upečatljive figurice raznovrsnim bojama pružaju odličnu zabavu i stimulišu bebine pokrete U položaju na stomaku beba jača leđne mi&sc..
2.999,00 RSD
Beba može da leži na leđima i uživa u igri Za aktivnu bebu i gimanstiku na udobnoj podlozi Upečatljive figurice raznovrsnim bojama pružaju odličnu zabavu i stimulišu bebine pokrete U položaju na stomaku beba jača leđne mišice i uči da puzi Poseduje 4 igračkice koje će razonoditi de..
3.599,00 RSD
LORELLI BERTONI PODLOGA ZA IGRU BAJKAOpis proizvoda: Za aktivnu bebu i gimanstiku na udobnoj podlozi Beba može da leži na leđima i uživa u igri Upečatljive figurice raznovrsnim bojama pružaju odličnu zabavu i stimulišu bebine pokrete U položaju na stomaku beba jača leđne mi&sc..
2.999,00 RSD
LORELLI BERTONI PODLOGA ZA IGRU BAŠTAOpis proizvoda: Za aktivnu bebu i gimanstiku na udobnoj podlozi Beba može da leži na leđima i uživa u igri Upečatljive figurice raznovrsnim bojama pružaju odličnu zabavu i stimulišu bebine pokrete U položaju na stomaku beba jača leđn..
2.999,00 RSD
Beba može da leži na leđima i uživa u igri Upečatljive figurice raznovrsnim bojama pružaju odličnu zabavu i stimulišu bebine pokrete U položaju na stomaku beba jača leđne mišice i uči da puzi Poseduje igračkice koje će razonoditi dete Dimenzije: 80 x 80cm..
3.299,00 RSD
Za uživanje Vašeg deteta, aktivnu igru i gimnastiku Bebi se pruža odlična zabava na podlozi i udobnoj igri i razvija svoju maštu uz pomoć zvukova i raznovrsnih boja igračaka. Prilikom ležanja na stomaku, beba jača leđne mišice i uči da puzi Poseduje 4 prelepe igračkice koje ć..
3.299,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 23 (2 strana)