Apotekaonline
Korpa

Zaštite od Sunca

Zaštite od Sunca
Brend: MURAD
# TONIRANA NEMASNA KREMA SA NAROM SPF 15 I PA++ #DEJSTVO I REZULTATI: Absolute Bronzing Boost SPF 15 | PA++ daje tonirani izgled koži i štiti je od UVA i UVB zraka. Čini kožu mekanom i glatkom i hidrira je. Namenjena je svim tipovima kože.Kao i svi Murad-ovi proizvodi i ovaj proizvod je ..
4.560,00 RSD
    posebna formulacija, lagane teksture, pogodna za sve     tipove kože     bez mirisa     bez parabena     bez supstanci koje bi dodatno zamastile kožuKozmetički efekti na kožu:    dnevna za&s..
668,00 RSD
DELOVANJE: Beta Bronz omogućava postizanje atraktivnog, preplanulog tena već posle vrlo kratkog izlaganja suncu ili solarijumu. Njegovi sastojci, moćni antioksidansi, likopen, beta-karoten i vitamin E, sprečavaju oksidativna oštećenja kože koja nastaju usled dejstava slobodnih radi..
906,00 RSD
Brend: ELEPHANT Co.
SASTAV: 4 mg smeše prirodnih karotenoida iz alge Dunaliella salina.OSOBINE I DEJSTVO: Beta karoten (provitamin A) je prirodni narandžasti pigment dobijen iz morske alge Dunaliella salina. Osnovna funkcija beta karotena je poboljšanje zdravlja kože i očiju. Beta karoten je moćan an..
0,00 RSD
BETATEN PROTECTOpis proizvoda:Strong Nature BetaTen protekt je dodatak ishrani na bazi karotenoida – beta karotena i likopena, kvercetina, vitamina E, selena, cinka i bakra.Beta karoten je provitamin vitamina A, neophodnog za očuvanje normalne funkcije vida i kože.Likopen,..
860,00 RSD
Brend: PHARMANOVA
Preveliko izlaganje sunčevom zračenju ima brojne negativne efekte - fotosenzibilizacije, opekotine, fotodermatoze, oštećenje DNK i imunog sistema, ali najozbiljnija promena koja može imati fatalne posledice je rak kože.bronzatoNastanak malignih oboljenja zavisi od načina izlaganja zračenj..
0,00 RSD
Brend: BYPHASSE
  Byphasse Hydra – infini krema OPIS PROIZVODA:Hidrantna krema za dnevnu i noćnu negu , hidrira kožu od površinskih ka dubljim slojevima, pa tako obezbeđuje svakodnevnu hidraticiju. Kombinacijom različitih minerala koji poboljšavaju energiju i ..
649,00 RSD
Brend: BYPHASSE
 Byphasse pro 40 anti age kremaOPIS PROIZVODA:Krema za lice sa aktivnim sastojcima bisera i hranljivim elementima kavijara, za zdravu zategnutu i revitalizovanu kožu. Prijatna, nelepljiva tekstura pogodna je i za dnevnu i noćnu negu,a i kao podloga za šminku. Poseduje SPF 8..
710,00 RSD
Brend: BYPHASSE
 Byphasse pro 50 anti age kremaOPIS PROIZVODA:Krema za zrelu kožu sa ši puterom i ružinim uljem. Stimuliše ćelije kože na aktivnost i revitalizaciju. Sadrži moćne sastojke koji omogućavaju ublažavanje facijalnih bora. Za samo nekoliko nedelja korišćenja, glat..
649,00 RSD
COCO JECO AVE DERMOpis proizvoda:Coco Jeco Ave Derm mast sadrži riblje ulje, bogato vitaminom A, koji je neopho dan za stvaranje kolagena i normalnu građu epiderma. Vitamin A obezbeđuje održavanje prirodne zaštitne funkcije epiderma. Pomaže i ubrzava regeneraciju nadražene, iritirane i kože oštećene..
189,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 61 (6 strana)