Apotekaonline
Korpa

Paste za zube

Paste za zube
LACALUT TEENS PASTA ZA ZUBEOpis proizovda:Lacalut pasta za zube za tinejdžere namenjena je i deci od 8 do 12 godina sa novim stalnim zubima. Izuzetno je korisna za stvaranje dobrih navika redovnog pranja zuba, jer motiviše pomoću privlačnog i jedinstvenog mikroinkapsuliranog ukusa limuna ..
394,00 RSD
Brend: SINOFARM
NBF GINGIVAL GELOpis proizovda:NBF gingival gel razvio je Institut Nano Cure Tech (Institut za Nano-Bio Fuzionu tehnologiju), koji je nosilac nekoliko svetskih patenata za inovativne medicinske proizvode i jedan je od vodećih centara u ovoj oblasti  u svetu.NBF gingival gel sadrži, patent..
589,00 RSD
Brend: ESI
ALOE FRESH CRYSTAL MINT, 100mlOpis proizvoda:Pasta za zube u obliku gela, prirodnog porekla, sa produženim zaštitnim delovanjem. Sadrži jedinstvenu kombinaciju aktivnih prirodnih sastojaka i namenjena je prevenciji karijesa, naslaga i kamenca, jačanju oslabljenih desni i osvežavanju ..
432,00 RSD
Brend: ESI
Primena homeopatske terapije - ima nekoliko striktnih zahteva koji se moraju poštovati da bi terapija bila uspešna.Jedan od prvih zahteva je da se tokom primene homeopatskog leka ne sme unositi ni najmanja količina mentola. Praktično, to znači da se ne sme konzumirati čaj od nane, ..
432,00 RSD
Brend: ESI
ALOE FRESH SENSITIVE ZUBNA PASTAOpis porizvoda: Pasta za zube sa jedinstvenom kombinacijom prirodnih sastojaka. Posebno namenjena osobama koja imaju problem sa: - Upaljenim desnima  - Paradontopatijom   - Povećanom osetljivošću zuba  ..
432,00 RSD
Brend: ESI
ALOE FRESH SMILE WHITENING, 100mlOpis proizvoda:Pasta za zube sa sastojcima prirodnog porekla, sadrži jedinstvenu kombinaciju aktivnih prirodnih satojaka za belje i sjajnije zube. Korišćenjem nakon svakog obroka u trajanju od najmanje 1 minuta, pomaže da se zubii desni sačuvaju ..
432,00 RSD
Brend: ESI
ALOE FRESH WHITENING HOMEOPATHIC COMPATIBLEOpis proizvoda:Pasta za zube sa sastojcima prirodnog porekla, sadrži jedinstvenu kombinaciju prirodnih satojaka za belje i sjajnije zube. Pasta sadrži mikrogranule silikata koje pospešuju čišćenje zuba bez iritacije desnii o&scar..
432,00 RSD
Dečija pasta za zube svojim aktivnim komponentama omogućava potpunu higijensku zaštitu zuba, desni i usne duplje sa povećanim učinkom protiv zubnog kamenca, karijesa, gingivitisa i paradentoze. Blagi abrazivi prilagođeni su dečijoj zubnoj gleđi. Za decu ispod 6 godina i manju: koristi se u ko..
195,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 116 (10 strana)