Apotekaonline
Korpa

Hrana za bebe

Hrana za bebe kategorija na sajtu www.apotekaonline.rs sadrži raznovrsnu ponudu dečije hrane u vidu mlečnih formula, kašica za najmlađe i sokova za bebe prilagođene po uzrastiva Vaše bebe.

Hrana za bebe i Apoteka Online su tu da pruže Vašem detetu sve što je potrebno za pravilnu ishranu najmlađih.


Brend: NUTRICIA
BEBELAC MLEKO 1 400g
-  Visoko adaptirano mleko za novorođenče i odojče do navršenih 6 meseci -  Sa dodatim esencijalnim masnim kiselinama (LCP) -  Sa taurinom i optimalnim sadržajem gvožđa i vitamina D -  Bez saharoze i glutenaBebelac 1 obezbeđuje kompletne nutritivne potrebe deteta u ..
730,00 RSD
Brend: NUTRICIA
BEBELAC MLEKO 2 400g
-  Adaptirano mleko za ishranu odojčeta od navršenih 6 meseci -  Standardna mlečna formula -  Obogaćena gvožđem i vitaminom D -  Bez saharoze i glutenaBebelac 2 je kompletna mlečna formula prilagođena nutritivnim potrebama starijeg odojčeta.Bebelac 2 ima vi&scar..
730,00 RSD
Brend: NUTRICIA
BEBELAC MLEKO 3 400g
-  Optimalan nutritivni sastav -  Dodatak gvožđa, cinka, joda i vitamina C i D -  Bez glutenaBebelac 3 je namenjen za ishranu deteta u fazi prelaska sa majčinog mleka ili standardne mlečne formule na obično kravlje mleko.Uz odgovarajuću nemlečnu ishranu, obezbeđuje sve nutri..
899,00 RSD
Brend: NUTRICIA
BEBELAC MLEKO FL 400g
Specijalna mlečna formula.Za ishranu odojčeta i malog deteta sa akutnim gastroenteritisom i drugim stanjima praćenim nepodnošenjem laktoze i saharoze...
900,00 RSD
Brend: CELIA
CELIA DIGEX
  CELIA®  DIGEXOpis proizvoda: CELIA® DIGEX - inovativna trostruka pomoc kod digestivnih tegoba0 – 12meseciCelia® DIGEX je mleko za ishranu odojčadi,  od rođenja  do  12 meseci starosti, kod povremenog zatvora, grče..
1.138,00 RSD
Brend: CELIA
CELIA EXPERT 1
  CELIA®  EXPERT 1Opis proizvoda:0 - 6 meseci   Celia® EXPERT 1 je dijetetski je proizvod specijalno formulisan za odojčadrazvijen  u Francuskoj u saradnji sa zdravstvenim stručnjacima tako da u potpunosti zadovolji njihove nutritivne potrebe tokom ..
926,00 RSD
Brend: CELIA
CELIA EXPERT 2
  CELIA®  EXPERT 2Opis proizvoda: 6 – 12meseciCelia® EXPERT 2 je dijetetski je proizvod specijalno formulisan za odojčad u periodu uvođenja dopunske ishrane tako da čini glavnu tečnu namirnicu za odojčad stariju od 6 meseci  sa: ..
926,00 RSD
Brend: CELIA
CELIA EXPERT 3
  CELIA®  EXPERT 3Opis proizvoda: CELIA® EXPERT 3- Mleko u prahu  1 – 3 godineCelia® EXPERT 3 mleko u prahu je posebno formulisano za malu decu uzrasta od 1 – 3 godine i sadrži važne hranjive sastojke:  ..
859,00 RSD
Brend: CELIA
CELIA LF
  CELIA LFOpis proizvoda: CELIA®  LF – adaptirana mlečna formula bez laktoze 0 -12 meseciCelia® LF je specijalno formulisano mleko za odojčad sa intolerancijom na laktozu. Jedinstvena i inovativna formula razvijena je u Francus..
965,00 RSD
Brend: CELIA
CELIA PRE
CELIA PREOpis proizvoda:Celia® PRE- Početno mleko za prevremeno rođenu odojčad kao i odojčad sa malom telesnom masom na rođenjuCelia®PRE je inovativna mlečna formula koja zadovoljava specifične nutritivne potrebe prevremeno rođenih beba i beba sa malom telesnom masom na rođenju, ..
1.316,00 RSD
Brend: HIPP
HIPP MLEKO COMBIOTIC 2 300g
Opis proizvoda: Hipp mleko Combiotic 2 300g • Organski proizvod, visoko adaptirana mlečna formula sa jedinstvenom kombinacijom prebiotika i probiotika po uzoru na majčino mleko • Namenjeno za odojčad od 6.meseca kada se ne doje ili kada se dohranjuju • Dokazano stimuli&scaron..
807,00 RSD
Brend: HIPP
Hipp ORGANIC 1
Opis proizvoda: Hipp ORGANIC 1,mleko u prahu 300g • Organski proizvod, visoko adaptirana mlečna formula • Namenjeno za odojčad od rođenja kada se ne doje ili kada se dohranjuju • Lako probavljivo • Oezbeđuje kompletne nutritivne potrebe deteta u prvih 6 meseci života &bu..
710,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 186 (16 strana)