Apotekaonline
Korpa

Hrana za bebe - sokovi za bebe

Hrana za bebe kategorija na sajtu www.apotekaonline.rs sadrži raznovrsnu ponudu dečije hrane u vidu mlečnih formula, kašica za najmlađe i sokova za bebe prilagođene po uzrastiva Vaše bebe.

Hrana za bebe i Apoteka Online su tu da pruže Vašem detetu sve što je potrebno za pravilnu ishranu najmlađih.


Brend: NUTRICIA
-  Visoko adaptirano mleko za novorođenče i odojče do navršenih 6 meseci -  Sa dodatim esencijalnim masnim kiselinama (LCP) -  Sa taurinom i optimalnim sadržajem gvožđa i vitamina D -  Bez saharoze i glutenaBebelac 1 obezbeđuje kompletne nutritivne potrebe deteta u ..
670.00 RSD
Brend: NUTRICIA
-  Adaptirano mleko za ishranu odojčeta od navršenih 6 meseci -  Standardna mlečna formula -  Obogaćena gvožđem i vitaminom D -  Bez saharoze i glutenaBebelac 2 je kompletna mlečna formula prilagođena nutritivnim potrebama starijeg odojčeta.Bebelac 2 ima vi&scar..
670.00 RSD
Brend: NUTRICIA
-  Optimalan nutritivni sastav -  Dodatak gvožđa, cinka, joda i vitamina C i D -  Bez glutenaBebelac 3 je namenjen za ishranu deteta u fazi prelaska sa majčinog mleka ili standardne mlečne formule na obično kravlje mleko.Uz odgovarajuću nemlečnu ishranu, obezbeđuje sve nutri..
670.00 RSD
Brend: NUTRICIA
Visokoadaptirana mlečna formula.Za novorođenče i odojče sa manjim gastrointestinalnim poremećajima kao što su grčevi, gasovi i retke stolice...
815.00 RSD
Brend: NUTRICIA
Specijalna mlečna formula.Za ishranu odojčeta i malog deteta sa akutnim gastroenteritisom i drugim stanjima praćenim nepodnošenjem laktoze i saharoze...
787.00 RSD
Brend: CELIA
  CELIA®  DIGEXOpis proizvoda: CELIA® DIGEX - inovativna trostruka pomoc kod digestivnih tegoba0 – 12meseciCelia® DIGEX je mleko za ishranu odojčadi,  od rođenja  do  12 meseci starosti, kod povremenog zatvora, grče..
1,138.00 RSD
Brend: CELIA
  CELIA®  EXPERT 1Opis proizvoda:0 - 6 meseci   Celia® EXPERT 1 je dijetetski je proizvod specijalno formulisan za odojčadrazvijen  u Francuskoj u saradnji sa zdravstvenim stručnjacima tako da u potpunosti zadovolji njihove nutritivne potrebe tokom ..
926.00 RSD
Brend: CELIA
  CELIA®  EXPERT 2Opis proizvoda: 6 – 12meseciCelia® EXPERT 2 je dijetetski je proizvod specijalno formulisan za odojčad u periodu uvođenja dopunske ishrane tako da čini glavnu tečnu namirnicu za odojčad stariju od 6 meseci  sa: ..
926.00 RSD
Brend: CELIA
  CELIA®  EXPERT 3Opis proizvoda: CELIA® EXPERT 3- Mleko u prahu  1 – 3 godineCelia® EXPERT 3 mleko u prahu je posebno formulisano za malu decu uzrasta od 1 – 3 godine i sadrži važne hranjive sastojke:  ..
859.00 RSD
Brend: CELIA
  CELIA LFOpis proizvoda: CELIA®  LF – adaptirana mlečna formula bez laktoze 0 -12 meseciCelia® LF je specijalno formulisano mleko za odojčad sa intolerancijom na laktozu. Jedinstvena i inovativna formula razvijena je u Francus..
965.00 RSD
Brend: CELIA
CELIA PREOpis proizvoda:Celia® PRE- Početno mleko za prevremeno rođenu odojčad kao i odojčad sa malom telesnom masom na rođenjuCelia®PRE je inovativna mlečna formula koja zadovoljava specifične nutritivne potrebe prevremeno rođenih beba i beba sa malom telesnom masom na rođenju, ..
1,316.00 RSD
Showing 1 to 12 of 186 (16 Pages)