Apotekaonline
Korpa

Didaktičke igre

Didaktičke igre
Brend: PINO TOYS
PINO 3 U 1 DIDAKTIČKA KLACKALICAOpis proizvoda:Sjajno didaktičko i edukativno sredstvo za igru prepunu znanja!odlična zabava za mališane vežbe fine motorike razvoj preciznosti pokreta vežbe koncentracije i pažnje vežbe koordinacije oko-ruka usvajanje znanja o ravnoteži učenje bo..
1.784,16 RSD
Brend: PINO TOYS
PINO AKTIVITI KOCKAOpis proizvoda:„Aktivity“ kocka je igračka  podeljena na više celina. Svaka celina je poseban stimulans i obezbeđuje razne mogućnosti individualizovanog oblika rada. Pogodna je i ako imate decu različitog uzrasta jer  je tempo učenja primeren p..
3.990,00 RSD
Brend: PINO TOYS
PINO DIDAKTIČKA KOCKAOpis proizvoda:Ova kocka je kompleksno didaktičko sredstvo za igru pomoću kojeg dete uči da raspoznaje boje, oblike, odnose veličina, razvija preciznost, finu motoriku, percepciju i zaključivanje.Proizvedena je od kvalitetnog drveta i postojanih, bezbednih boja. Sasto..
3.080,00 RSD
Brend: PINO TOYS
PINO DIDAKTIČKA KUĆICAOpis proizvoda:Srećna je kućica kojom se igraju deca!igračka za decu od 18 meseci do 6 godina vežbanje fine motorike učenje boja i oblika učenje brojeva, brojevnog niza i prvih računskih operacija učenje gledanja na sat igračka koja je ujedno i kutija za ..
3.426,72 RSD
Brend: PINO TOYS
PINO DIDAKTIČKI PRSTENOVIOpis proizvoda:Pino didaktički prstenovi pomažu detetu da nauči pojam broja i brojevnog niza. Uz pomoć osnove na kojoj su ispisane cifre deca uče da se broj elemenata može izraziti i ciframa od 1-5.Igrajući se dete zadovoljava potrebu za pomeranjem delova, uočava boje ..
1.299,00 RSD
Brend: PINO TOYS
PINO DIDAKTIČKI ROLERKOSTER GRADOpis proizvoda:Sjajna zabava i edukacija za najmlađe!vežbanje percepcije i zaključivanja vežbe koordinacije „oko-ruka“ vežbanje koncentracije i fine motorike učenje boja učenje pojmova iz domena saobraćaja i delova grada dugotrajna zabava fin..
4.616,16 RSD
Brend: PINO TOYS
PINO DIDAKTIČKI TORANJ - ŽIVOTINJEOpis proizvoda:Didaktički toranj - Životinje – slažemo znanje za stepenik više!vežba koncentracije logičko zaključivanje stvaranje sinapsi učenje boja razvoj fine motorike višestruko korisni delovi kombinacija materijala drvo-plasti..
1.166,78 RSD
Brend: PINO TOYS
 PINO DINDOLINOOpis proizvoda: Drveni Dindolino – igračka sa postoljem na koje se slažu obruči različitih boja. Postolje je zaobljeno i može se lagano ljuljati. Uz pomoć ove igračke deca na lak i jednostavan način razvijaju svest o svetu oko sebe i predmetima koji ih okružuju. Ci..
1.472,00 RSD
Brend: PINO TOYS
PINO EDUKATIVNA KOCKAOpis proizvoda:Jedna kocka - mnogo znanja!igračka za decu od 18 meseci do 6 godina vežbanje fine motorike učenje boja i oblika učenje brojeva i brojevnog niza učenje gledanja na sat igračka – kutija za njene elemente praktična za transport kvalitetno drvo, f..
3.143,52 RSD
Brend: PINO TOYS
PINO  kocka sa geometrijskim oblicima je odlična igračka za raspoznavanje boja i oblika, razvoj fine motorike i koordinacije pokreta.DIMENZIJE: 11,5x11,5x7cm UZRAST: Za decu preko 2 godine..
478,00 RSD
Brend: PINO TOYS
PINO GEOMETRIJSKI OBLICI NA TABLIOpis proizvoda:U dečijoj prirodi je da istražuje i rešava probleme.Uz pomoć Pino umetaljke sa geometrijskim oblicima dete će zadovoljiti svoju potrebu da rešava zadatke kroz igru.Manipulišući delovima, posmatrajući prvo celinu a zatim i d..
1.249,00 RSD
Brend: PINO TOYS
24 elementa DIMENZIJE: 17x12x3cm UZRAST: Nije za decu ispod 3 godine..
299,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 17 (2 strana)