Apotekaonline
Korpa

Didaktičke igre

Didaktičke igre
Brend: PINO TOYS
PINO 3 U 1 DIDAKTIČKA KLACKALICA Opis proizvoda: Sjajno didaktičko i edukativno sredstvo za igru prepunu znanja! odlična zabava za mališane vežbe fine motorike razvoj preciznosti pokreta vežbe koncentracije i pažnje vežbe koordinacije oko-ruka usvajanje znanja o ravnoteži učenje bo..
1.784,16 RSD
Brend: PINO TOYS
PINO AKTIVITI KOCKA Opis proizvoda: „Aktivity“ kocka je igračka  podeljena na više celina. Svaka celina je poseban stimulans i obezbeđuje razne mogućnosti individualizovanog oblika rada. Pogodna je i ako imate decu različitog uzrasta jer  je tempo učenja primeren pojed..
3.990,00 RSD
Brend: PINO TOYS
PINO DIDAKTIČKA KOCKA Opis proizvoda: Ova kocka je kompleksno didaktičko sredstvo za igru pomoću kojeg dete uči da raspoznaje boje, oblike, odnose veličina, razvija preciznost, finu motoriku, percepciju i zaključivanje. Proizvedena je od kvalitetnog drveta i postojanih, bezbednih boja. Sasto..
3.080,00 RSD
Brend: PINO TOYS
PINO DIDAKTIČKA KUĆICA Opis proizvoda: Srećna je kućica kojom se igraju deca! igračka za decu od 18 meseci do 6 godina vežbanje fine motorike učenje boja i oblika učenje brojeva, brojevnog niza i prvih računskih operacija učenje gledanja na sat igračka koja je ujedno i kutija za ..
3.426,72 RSD
Brend: PINO TOYS
PINO DIDAKTIČKI PRSTENOVI Opis proizvoda: Pino didaktički prstenovi pomažu detetu da nauči pojam broja i brojevnog niza. Uz pomoć osnove na kojoj su ispisane cifre deca uče da se broj elemenata može izraziti i ciframa od 1-5. Igrajući se dete zadovoljava potrebu za pomeranjem delova, uočava boje ..
1.299,00 RSD
Brend: PINO TOYS
PINO DIDAKTIČKI ROLERKOSTER GRAD Opis proizvoda: Sjajna zabava i edukacija za najmlađe! vežbanje percepcije i zaključivanja vežbe koordinacije „oko-ruka“ vežbanje koncentracije i fine motorike učenje boja učenje pojmova iz domena saobraćaja i delova grada dugotrajna zabava fin..
4.616,16 RSD
Brend: PINO TOYS
PINO DIDAKTIČKI TORANJ - ŽIVOTINJE Opis proizvoda: Didaktički toranj - Životinje – slažemo znanje za stepenik više! vežba koncentracije logičko zaključivanje stvaranje sinapsi učenje boja razvoj fine motorike višestruko korisni delovi kombinacija materijala drvo-plasti..
1.166,78 RSD
Brend: PINO TOYS
  PINO DINDOLINO Opis proizvoda: Drveni Dindolino – igračka sa postoljem na koje se slažu obruči različitih boja. Postolje je zaobljeno i može se lagano ljuljati. Uz pomoć ove igračke deca na lak i jednostavan način razvijaju svest o svetu oko sebe i predmetima koji ih okružuju. Ci..
1.472,00 RSD
Brend: PINO TOYS
PINO EDUKATIVNA KOCKA Opis proizvoda: Jedna kocka - mnogo znanja! igračka za decu od 18 meseci do 6 godina vežbanje fine motorike učenje boja i oblika učenje brojeva i brojevnog niza učenje gledanja na sat igračka – kutija za njene elemente praktična za transport kvalitetno drvo, f..
3.143,52 RSD
Brend: PINO TOYS
PINO  kocka sa geometrijskim oblicima je odlična igračka za raspoznavanje boja i oblika, razvoj fine motorike i koordinacije pokreta. DIMENZIJE: 11,5x11,5x7cm UZRAST: Za decu preko 2 godine..
478,00 RSD
Brend: PINO TOYS
PINO GEOMETRIJSKI OBLICI NA TABLI Opis proizvoda: U dečijoj prirodi je da istražuje i rešava probleme. Uz pomoć Pino umetaljke sa geometrijskim oblicima dete će zadovoljiti svoju potrebu da rešava zadatke kroz igru. Manipulišući delovima, posmatrajući prvo celinu a zatim i d..
1.249,00 RSD
Brend: PINO TOYS
24 elementa DIMENZIJE: 17x12x3cm UZRAST: Nije za decu ispod 3 godine..
299,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 17 (2 strana)