Apotekaonline
Korpa

Uz svaku narudžbinu na POKLON Grand Energy Shot 25ml.

Namenjen je: sportistima, studentima, rekreativcima, vozačima od 18 do 60 godina, svim aktivnim i radnim ljudima sklonim fizičkom ili mentalnom naporu.

Pribor za ishranu

Pribor za ishranu kategorija na sajtu www.apotekaonline.rs sadrži ponudu flašica bes prosipanja, cucle, varalice, Portikle, posude za hranjenje, Pribore za flašice i cucle i druge.

Pribori za ishranu beba su proizvedeni po najvišim evropskim standardima i materijalima potpuno bezbednim za Vašu bebu.

Pribori za ishranu beba olakšaće vašem detetu da se lakše hrani a Vama da lakše pripremite hranu.

Brend: AVENT
AVENT MANUELNA PUMPICA ZA IZMAZANJE - NATURAL
Avent manuelna pumpica za izmazanje - natural ima jedinstven dizajn koji omogućava protok mleka pravo iz dojke u bočicu, čak i kada sedite uspravno.Mleko se direktno iscedi u posudu za čuvanje mleka koja se zatim zajedno sa Avent cuclom može koristiti za hranjenje.Pakovanje:Manuelna pumpica sa stalk..
6.498,00 RSD
Brend: AVENT
AVENT RUČNA PUMPICA ZA IZMAZANJE
Avent ručna pumpica za izmazanje ima jedinstven dizajn koji omogućava protok mleka pravo iz dojke u bočicu, čak i kada sedite uspravno.Mleko se direktno iscedi u posudu za čuvanje mleka koja se zatim zajedno sa Avent cuclom može koristiti za hranjenje.Pakovanje:Manuelna pumpica sa stalkom za flašice..
6.498,00 RSD
Brend: AVENT
AVENT ELEKTRIČNI STERILIZATOR 4 U 1
Avent električni sterilizator 4 u 1 pod punim opterećenjem može da sterilizuje 6 avent flašica zapremine 330 ml.Funkcionalnost 4 u 1 sterilizatora pruža sledeće:Malu konfiguraciju za sterilizaciju cucli varalica.Konfiguraciju srednje veličine za sterilizaciju pumpi za izmazanje, tanjire, noževe i vi..
13.662,00 RSD
Brend: AVENT
AVENT ELEKTRIČNI STERILIZATOR NA PARU
Avent električni sterilizator na paru je brzi i higijenski čist, eliminiše do 99,9% bakterija.Karakteristike:Podesiv po visini.Mala veličina za sterilizaciju cucli.Srednja veličina za sterilizaciju pumpica, kašika i viljuški (pribora).Velika za sterilizaciju flašica.Potrebno je oko 10 minuta da prip..
11.899,00 RSD
Brend: AVENT
AVENT ELEKTRIČNI STERILIZATOR NA PARU 3 U 1
Avent električni sterilizator na paru je brzi i higijenski čist, eliminiše do 99,9% bakterija.Budite spremni za sledeće hranjenje u roku od 40 minuta, novi Aventov sterilizator na paru steriliše i suši flašice koristeći mlazove filtriranog vazduha pre isključivanja.Karakteristike:Podesiv po visini.M..
16.999,00 RSD
Brend: AVENT
AVENT TUFERI ZA GRUDI JEDNOKRATNI DNEVNI 100KOM
Avent tuferi za grudi jednokratni dnevni imaju jedinstven dizajn od četiri sloja kožu održava suvom.Karakteristike:Ultra tanki tuferi.Nevidljivi ispod odeće sa lepljivom trakom za fiksiranje kako se ne bi pomerali.Dermatološki ispitani.Pakovanje:100 komada..
1.398,00 RSD
Brend: AVENT
AVENT TUFERI ZA GRUDI JEDNOKRATNI DNEVNI 24KOM
Avent tuferi za grudi jednokratni dnevni imaju jedinstven dizajn od četiri sloja kožu održava suvom.Karakteristike:Ultra tanki tuferi.Nevidljivi ispod odeće sa lepljivom trakom za fiksiranje kako se ne bi pomerali.Dermatološki ispitani.Pakovanje:24 komada..
450,00 RSD
Brend: AVENT
AVENT TUFERI ZA GRUDI JEDNOKRATNI DNEVNI 60KOM
Avent tuferi za grudi jednokratni dnevni imaju jedinstven dizajn od četiri sloja kožu održava suvom.Karakteristike:Ultra tanki tuferi.Nevidljivi ispod odeće sa lepljivom trakom za fiksiranje kako se ne bi pomerali.Dermatološki ispitani.Pakovanje:60 komada..
900,00 RSD
Brend: AVENT
AVENT BLENDER
Avent blender je kombinovani aparat za kuvanje i miksovanje hrane, koji omogućava pripremu obroka na jednostavan način.Skuvaćete na pari a zatim jednostavno okrenuti posudu kako biste izmiksali sadržinu. Neće biti nereda kao ni nepotrebnog bacanja hrane i poseduje kompaktan dizajn za lagano odlaganj..
23.999,00 RSD
Brend: AVENT
AVENT CUCLA KLASIK 6M+ Y - REZ ZA KAŠASTI OBROK
Avent cucla klasik 6m+ y - rez za kašasti obrok vrlo nežna silikonska cucla bez BPA, pogodna za sprečavanje stomačnih grčeva kod beba.Karakteristike:Vrlo nežna silikonska cucla bez BPA.Za uzrast 6m+.Otvor - prorez.Za gustu hranu, brzi protok.Mleko teče brzinom koju odabere beba, čime se smanjuje pre..
859,00 RSD
Brend: AVENT
AVENT CUCLA KLASIK BRZ PROTOK 6M+
Avent cucla klasik brz protok 6m+ su izrađene od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna koji smanjuje stomačne grčeve i osigurava miran san.U pakovanju se nalaze 2 Classic cucle sa jednim otvorom za novorođenče.Karakteristike:Vrlo nežna silikonska cucla bez BPA.Za uzrast 6m+.Brz protok sa 4 otvora.M..
859,00 RSD
Brend: AVENT
AVENT CUCLA KLASIK SPOR PROTOK 1M+
Avent cucla klasik spor protok 1m+ su izrađene od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna koji smanjuje stomačne grčeve i osigurava miran san.U pakovanju se nalaze 2 Classic cucle sa dva otvora.Karakteristike:Vrlo nežna silikonska cucla bez BPA.Za uzrast 1-6m.2 otvora.Spor protok.Mleko teče brzinom k..
859,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 410 (35 strana)