Apotekaonline
Korpa

Pribor za ishranu

Pribor za ishranu kategorija na sajtu www.apotekaonline.rs sadrži ponudu flašica bes prosipanja, cucle, varalice, Portikle, posude za hranjenje, Pribore za flašice i cucle i druge.

Pribori za ishranu beba su proizvedeni po najvišim evropskim standardima i materijalima potpuno bezbednim za Vašu bebu.

Pribori za ishranu beba olakšaće vašem detetu da se lakše hrani a Vama da lakše pripremite hranu.

Brend: AVENT
AVENT MANUELNA PUMPICA ZA IZMAZANJE - NATURAL
Avent manuelna pumpica za izmazanje - natural ima jedinstven dizajn koji omogućava protok mleka pravo iz dojke u bočicu, čak i kada sedite uspravno.Mleko se direktno iscedi u posudu za čuvanje mleka koja se zatim zajedno sa Avent cuclom može koristiti za hranjenje.Pakovanje:Manuelna pumpica sa stalk..
6.498,00 RSD
Brend: AVENT
AVENT RUČNA PUMPICA ZA IZMAZANJE
Avent ručna pumpica za izmazanje ima jedinstven dizajn koji omogućava protok mleka pravo iz dojke u bočicu, čak i kada sedite uspravno.Mleko se direktno iscedi u posudu za čuvanje mleka koja se zatim zajedno sa Avent cuclom može koristiti za hranjenje.Pakovanje:Manuelna pumpica sa stalkom za flašice..
6.498,00 RSD
Brend: AVENT
AVENT ELEKTRIČNI STERILIZATOR 4 U 1
Avent električni sterilizator 4 u 1 pod punim opterećenjem može da sterilizuje 6 avent flašica zapremine 330 ml.Funkcionalnost 4 u 1 sterilizatora pruža sledeće:Malu konfiguraciju za sterilizaciju cucli varalica.Konfiguraciju srednje veličine za sterilizaciju pumpi za izmazanje, tanjire, noževe i vi..
13.662,00 RSD
Brend: AVENT
AVENT ELEKTRIČNI STERILIZATOR NA PARU
Avent električni sterilizator na paru je brzi i higijenski čist, eliminiše do 99,9% bakterija.Karakteristike:Podesiv po visini.Mala veličina za sterilizaciju cucli.Srednja veličina za sterilizaciju pumpica, kašika i viljuški (pribora).Velika za sterilizaciju flašica.Potrebno je oko 10 minuta da prip..
11.899,00 RSD
Brend: AVENT
AVENT ELEKTRIČNI STERILIZATOR NA PARU 3 U 1
Avent električni sterilizator na paru je brzi i higijenski čist, eliminiše do 99,9% bakterija.Budite spremni za sledeće hranjenje u roku od 40 minuta, novi Aventov sterilizator na paru steriliše i suši flašice koristeći mlazove filtriranog vazduha pre isključivanja.Karakteristike:Podesiv po visini.M..
16.999,00 RSD
Brend: AVENT
AVENT TUFERI ZA GRUDI JEDNOKRATNI DNEVNI 100KOM
Avent tuferi za grudi jednokratni dnevni imaju jedinstven dizajn od četiri sloja kožu održava suvom.Karakteristike:Ultra tanki tuferi.Nevidljivi ispod odeće sa lepljivom trakom za fiksiranje kako se ne bi pomerali.Dermatološki ispitani.Pakovanje:100 komada..
1.398,00 RSD
Brend: AVENT
AVENT TUFERI ZA GRUDI JEDNOKRATNI DNEVNI 24KOM
Avent tuferi za grudi jednokratni dnevni imaju jedinstven dizajn od četiri sloja kožu održava suvom.Karakteristike:Ultra tanki tuferi.Nevidljivi ispod odeće sa lepljivom trakom za fiksiranje kako se ne bi pomerali.Dermatološki ispitani.Pakovanje:24 komada..
450,00 RSD
Brend: AVENT
AVENT TUFERI ZA GRUDI JEDNOKRATNI DNEVNI 60KOM
Avent tuferi za grudi jednokratni dnevni imaju jedinstven dizajn od četiri sloja kožu održava suvom.Karakteristike:Ultra tanki tuferi.Nevidljivi ispod odeće sa lepljivom trakom za fiksiranje kako se ne bi pomerali.Dermatološki ispitani.Pakovanje:60 komada..
900,00 RSD
Brend: AVENT
AVENT BLENDER
Avent blender je kombinovani aparat za kuvanje i miksovanje hrane, koji omogućava pripremu obroka na jednostavan način.Skuvaćete na pari a zatim jednostavno okrenuti posudu kako biste izmiksali sadržinu. Neće biti nereda kao ni nepotrebnog bacanja hrane i poseduje kompaktan dizajn za lagano odlaganj..
23.999,00 RSD
Brend: AVENT
AVENT CUCLA KLASIK 6M+ Y - REZ ZA KAŠASTI OBROK
Avent cucla klasik 6m+ y - rez za kašasti obrok vrlo nežna silikonska cucla bez BPA, pogodna za sprečavanje stomačnih grčeva kod beba.Karakteristike:Vrlo nežna silikonska cucla bez BPA.Za uzrast 6m+.Otvor - prorez.Za gustu hranu, brzi protok.Mleko teče brzinom koju odabere beba, čime se smanjuje pre..
859,00 RSD
Brend: AVENT
AVENT CUCLA KLASIK BRZ PROTOK 6M+
Avent cucla klasik brz protok 6m+ su izrađene od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna koji smanjuje stomačne grčeve i osigurava miran san.U pakovanju se nalaze 2 Classic cucle sa jednim otvorom za novorođenče.Karakteristike:Vrlo nežna silikonska cucla bez BPA.Za uzrast 6m+.Brz protok sa 4 otvora.M..
859,00 RSD
Brend: AVENT
AVENT CUCLA KLASIK SPOR PROTOK 1M+
Avent cucla klasik spor protok 1m+ su izrađene od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna koji smanjuje stomačne grčeve i osigurava miran san.U pakovanju se nalaze 2 Classic cucle sa dva otvora.Karakteristike:Vrlo nežna silikonska cucla bez BPA.Za uzrast 1-6m.2 otvora.Spor protok.Mleko teče brzinom k..
859,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 419 (35 strana)