Apotekaonline
Korpa

Becutan

Becutan je kolekcija proizvoda izgrađenog identiteta i imidža, kako na makedonskom tako i na međunarodnom tržištu, sa tradicijom dužom od 30 godina.

Prvi put se proizvodi 1978. godine. Ime nastaje kao sinergija dve reči: BEBA + CUTIS (lat. Površinski sloj kože). Više od tri decenije, doslednost u održavanju vrhunskog kvaliteta najjača je garancija kupcima: poverenje u ovaj brend prenosi sa generacije na generaciju. Svi oni koji koriste Becutan od svog najmlađeg uzrasta, danas njime neguju i svoju decu. To je najčvršći temelj za dugogodišnju tradiciju brenda.
Do sada je prodato više od 100.000.000 proizvoda i beleži se stalni trend porasta prodaje. Lider u kolekciji je dečja krema sa prodatih 40.000.000 komada.

Svi proizvodi su klinički i dermatološki testirani i razvijeni u saradnji sa pedijatrima i dermatolozima. Izrađeni su od vrhunskih sirovina potvrđenog kvaliteta koji odgovara evropskim direktivama o kvalitetu proizvoda namenjenog nezi dečje kože. Proizvodni proces je podložen konstantnoj proveri ulaznih materijala i gotovog proizvoda, i odvija se u skladu sa GMP standardima (eng. Good Manifacturing Practice) – standardima dobre proizvodne prakse, najvišim u ovoj industriji.

Brend: ALKALOID
BECUTAN DEČIJA KREMA 100ml
BECUTAN DEČIJA KREMA 100mlOpis proizvodaSadrži visokokvalitetne brižljivo odabrane supstance koje obezbeđuju dugotrajnu zaštitu i intenzivnu negu dečije kože celog tela. Njegov je sastav u celosti prilagođen potrebama najosetljivije bebine kože. Lako se upija, a zahvaljujući svojoj je..
320,00 RSD
Brend: ALKALOID
BECUTAN KREMA ZA DECU
    Sadrži visokokvalitetne i pažljivo odabrane materije koje daju trajnu zaštitu i intenzivnu negu za kožu deteta     Sastav je u potpunosti prilagođen potrebama najosetljivije kože beba     Proizvod je klinički i dermatološki testiran ..
275,00 RSD
Brend: ALKALOID
BECUTAN MLEKO ZA NEGU KOŽE
 Obogaćena sa sastojcima koji brzo rehidriraju kožu deteta posle kupanja  PH vrednost je neutralna i prilagođen je potrebama kože osetljive dece, stoga ovaj proizvod je pogodan za intenzivnu negu kože i ne remeti pH vrednost zdrave kože dece  Njegova kombinacija visokokvalitetnih ..
250,00 RSD
Brend: ALKALOID
BECUTAN PENUŠAVA KUPKA
 Blagi proizvod za kupanje i negu nežne bebine kože  Preporučuje se još od prvog dana posle rodjenja  Temeljno čisti i hrani kožu, ne iritira i ne izazva suze  Proizvod je klinički i dermatološki testran i kreiran u saradnji sa dermatolozima i pedijatrima &n..
240,00 RSD
Brend: ALKALOID
BECUTAN ŠAMPON ZA DECU
 Ima izuzetno blago dejstvo i ne iritira i ne izaziva suze  On nežno neguje kosu deteta, omekšava je i pomaže za lakše češljanje, dajući joj sjaj i svilenkast izgled  Ne sadrži sapun  Ne sadrži alkohol  Proizvod je klinički i dermatološki ..
240,00 RSD
Brend: ALKALOID
BECUTAN SAPUN ZA DECU
 Becutan sapun za decu je blag i ima prijatan miris  Temeljno čisti i hrani kožu, ne izaziva iritaciju očiju  Pažljivo izbalansirana pH vrednost i optimalna količina glicerina štiti kožu od isušivanja  Uz redovne upotrebe Becutan sapuna koža postaje meka i fin..
75,00 RSD
Brend: ALKALOID
BECUTAN ULJE ZA DECU
Ulje je veoma pogodno za čišćenje osetljivih mesta na koži na kojima je zaostao puder i krema, kao i za masažu bebe.Takođe je pogodno za negu tela i skidanje šminke.Pakovanje: 200ml ..
347,00 RSD
Brend: ALKALOID
BECUTAN ZUBNA PASTA
Dečija pasta za zube svojim aktivnim komponentama omogućava potpunu higijensku zaštitu zuba, desni i usne duplje sa povećanim učinkom protiv zubnog kamenca, karijesa, gingivitisa i paradentoze. Blagi abrazivi prilagođeni su dečijoj zubnoj gleđi. Za decu ispod 6 godina i manju: koristi se u ko..
195,00 RSD
Brend: ALKALOID
BECUTAN DEČIJA KREMA SA CINKOM
Becutan dečija krema sa cinkom sadrži: Aloe Vera ekstrakt - održava normalnu vlažnost i umiruje kožu  D-pantenol - reguliše vlagu i štiti kožu od negativnih ekoloških faktora, kao što su vlažnost i otpada iz pelena  Cink oksid - ostavlja tanak za..
263,00 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)