Apotekaonline
Korpa

Magnetni steznici i bandažeri

Magnetni steznici i bandažeri
Brend: OSTALO
Proizveden od neoprena, mekog elastičnog materijala. Sadrži 16 trajnih magneta, jačine 1000 gausa, koji su svojim rasporedom i veličinom prilagođeni složenoj strukturi kolena. Nezamenljiv kod prevencije i terapije bola usled zapaljenskih i degenerativnih promena zgloba kolena, bolnih reakcija kao po..
2.900,00 RSD
Brend: OSTALO
Magnetni okovratnik je namenjen za prevenciju i pomoć u terapiji različitih promena vratnog dela kičme, kao i za blagu imobilizaciju ovog regiona. Ublažava bolove različitog intenziteta i porekla, olakšava pokretljivost i ubrzava oporavak od povreda vratnog dela kičme usled pada ili saobraćaj..
700,00 RSD
Brend: OSTALO
Proizveden od neoprena, mekog elastičnog materijala.  Sadrži 16 trajnih magneta, jačine 800 gausa, koji su svojim rasporedom i veličinom prilagođeni regionu leđa, tj.stomaka. Koristi se za prevenciju i smanjenje bola kod degenerativnih i upalnih procesa krsnog dela kičme, kod otežane savitljivo..
2.499,00 RSD
Brend: OSTALO
Magnetni pojas za stomak i leđa se preporučuje za smanjenje bolova različitog porekla u predelu krsta i stomaka, usled diskopatije, išijasa, radikulitisa, upale mišića, fizičkog preopterećenja, problema sa bubrezima, bolnih menstrualnih ciklusa, bolova u želucu, lošeg varenja.....
2.499,00 RSD
Brend: OSTALO
Proizveden od neoprena, mekog elastičnog materijala. Sadrži 4 magneta, jačine 800 gausa, koji su svojim rasporedom i veličinom prilagođeni ovoj regiji.  Redovno nošenje obezbeđuje bolju cirkulaciju glave i mozga, bolje pamćenje i koncentraciju, pomaže  kod glavobolja i migrena, nesa..
1.699,00 RSD
Brend: OSTALO
Deluje na smanjenje bola i otoka u predelu ručnog zgloba (zapešća). Proizveden je od neoprena, mekanog elastičnog materijala crne boje. U bandažeru se nalazi 6 permanentnih  magneta, okrenutih severnim polom ka telu, koji stvaraju magnetno polje jačine 800 Gausa. Preporučuje se upotreba ..
399,00 RSD
Brend: OSTALO
Proizveden od neoprena, mekog elastičnog materijala. Sadrži 9 trajnih magneta, jačine 800 gausa, koji su svojim rasporedom i veličinom prilagođeni vratnoj regiji. Preporučuje se za preventivu i terapiju promena vratne kičme, za bolju prokrvljenost vrata i glave, protiv glavobolje i otežane pokretlji..
1.999,00 RSD
Brend: OSTALO
Magnetna podrška za kičmu pomaže kod bolova u predelu leđa i nepravilnog držanja. Ona blago i postepeno vraća ramena unazad, što omogućuje da se vrat i glava drže uspravno i dovodi do pravilnog položaja kičme. Magnetna podrška je jednostavna za korišćenje i ne izaziva ose..
2.999,00 RSD
Brend: OSTALO
Magnetni steznik za koleno deluje na smanjenje bola i otoka u predelu kolena kod zapaljenskih i degenerativnih promena u zglobu, ubrzava oporavak nakon povreda hrskavice, zglobnih površina i tetiva. Idealan je za ljude koji su izloženi povećanom fizičkom naporu (radnici, igrači, sportisti, go..
950,00 RSD
Brend: OSTALO
Magnetni steznik za lakat efikasno deluje na smanjenje bola  u predelu lakatnog zgloba, kod svih degenerativnih i zapaljenskih oboljenja i mehaničkih oštećenja zgloba i pripadajućih nerava, uključujući  i „sindrom teniskog lakta“. Utiče na brži oporavak nakon traumatskih..
799,00 RSD
Brend: OSTALO
Magnetni steznik za skočni zglob deluje na smanjenje bola i otoka u predelu skočnog zgloba. Preporučuje se kod degenerativnih oboljenja, mehaničkih oštećenja i zapaljenja zgloba, kao i okolnog mekog tkiva. Utiče na brži oporavak nakon povreda. Takođe, preporučuje se kod preopterećenja zglobov..
699,00 RSD
Brend: OSTALO
Efikasno deluje na smanjenje bolova i otoka u različitim delovima tela. Preko magneta pričvršćenih na jednom njegovom kraju i uz pomoć velikog elasticiteta zavoja, omogućava se lokalno pospešenje cirkulacije, smanjenje otoka, bola, olakšava pokretljivost i preventivno se deluje ..
900,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 12 (1 strana)