Apotekaonline
Korpa

Zaštita od sunca (čišćenje i toniranje)

Zaštita od sunca (čišćenje i toniranje)
Brend: MURAD
# TONIRANA NEMASNA KREMA SA NAROM SPF 15 I PA++ #DEJSTVO I REZULTATI: Absolute Bronzing Boost SPF 15 | PA++ daje tonirani izgled koži i štiti je od UVA i UVB zraka. Čini kožu mekanom i glatkom i hidrira je. Namenjena je svim tipovima kože.Kao i svi Murad-ovi proizvodi i ovaj proizvod je ..
4.560,00 RSD
Brend: MURAD
MURAD PROIZVODI SU TRENUTNO NEDOSTUPNI ZA TRŽIŠTE SRBIJE!!!Bezuljna krema za hidrataciju i zaštitu kože sa narom, 50 ml Pruža maksimalnu hidrataciju i zaštitu. Vraća koži gipkost i omekšava je. Štiti kožu od štetnih UVA i UVB zraka.Pobolj&scaron..
3.744,00 RSD
Brend: MURAD
MURAD PROIZVODI SU TRENUTNO NEDOSTUPNI ZA TRŽIŠTE SRBIJE!!!MURAD WATER RESISTANT BROAD SPECTRUM SUNSCREAM SPF 30Pruža maksimalnu hidrataciju i zaštitu. Vraća koži gipkost i omekšava je. Štiti kožu od štetnih UVA i UVB zraka.Poboljšava elastičnost, teks..
3.499,00 RSD
Brend: MURAD
# NEMASNA HIDRATANTNA KREMA ZA LICE SA NAROM SPF 30 #DEJSTVO I REZULTATI: -  Za sve tipove kože, a naročito je dobra za masnu i kožu sa aknama -  Redukuje masni sjaj kože -  Štiti od UVA/UVB sunčevih zraka -  Daje koži svež i zdrav izgled, hidrira kožu   A..
3.783,00 RSD
Brend: MURAD
# VODOOTPORNA KREMA ZA ZAŠTITU OD SUNCA SPF 30 #DEJSTVO I REZULTATI: -  Obezbeđuje maksimalnu zaštitu lica i tela od sunca -  Vodootporna je i pruža dugotrajnu zaštitu od finih linija i bora   AKTIVNI SASTOJCI: -  Čist ekstrakt nara sa UVA/UVB filterima - s..
3.600,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)