Apotekaonline
Korpa

Muški parfemi

Muški parfemi
Suptilno muževan … Zelena jabuka u dodiru sa notama bora i ruzmarina donećeVam svu njegovu svežinu, Geranijum će ostaviti svoj delikatan trag koji će na kraju zatvoriti sofisticirane note mošusa i duvana.Pakovanje: 60ml..
865,00 RSD
Svežina ovog parfema dolazi nam od prvih nota lavande, koje se nadograđju drvenastim tonovima protkanim balgo toplim notama ambera koje ostavljaju intenzivan trag. Probajte ga i shvatićete da je proleće stiglo u grad.Pakovanje: 60ml..
865,00 RSD
Parfem namenjen šarmantnom , nežnom ali ipak snažnom muškarcu. A prvom mestu voćni miris narandže stapa se sa vodenim notama , dok one srednje mint note, izbijaju u prvi plan ovog moćnog muževnog parfema . Na samom kraju drvenasti mirisi sa divljim elementima , nadmeću se da stvore svo..
1.028,00 RSD
Svojim voćnim notama , koje se nalaze na samom vrhu ( anaas i jabuke) kao i onim drvenastim u sredini (kedar i cimet) , otkriva suštinu muževnosti baziranoj na notama ambera i tonka zrna. Kada ga probate , uvek ćete želeti da baš tako mirišete.Pakovanje: 60ml..
865,00 RSD
Za elegantnog i modernog muškarca … Miris otkriva moćne note bergamota i jabuke, dok se u srednjim notama nadmeće snaga kedra sa upečatljivom toplinom začina. Donje note duvana mešaju se sa vetiverom.Pakovanje: 60ml..
1.028,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)