Apotekaonline
Korpa

Čišćenje i toniranje

Čišćenje i toniranje
Brend: MURAD
MURAD PROIZVODI SU TRENUTNO NEDOSTUPNI ZA TRŽIŠTE SRBIJE!!!Gel za čišćenje masne i kože sa aknama, 200 ml Razlaže površinske nečistoće koje zatvaraju pore. Umiruje iritiranu kožu. Redukuje 99.9% iritirajućih površinskih bakterija za manje od 1 minuta. Ne isu&sc..
3.250,00 RSD
Brend: MURAD
MURAD PROIZVODI SU TRENUTNO NEDOSTUPNI ZA TRŽIŠTE SRBIJE!!!Tonik za masnu i kožu sa aknama, 180 ml Kontroliše lučenje suvišne masnoće. Umiruje iritiranu kožu. Pomaže eliminaciju nečistoća i zateže pore bez isušivanja.Istovremeno deluje i protiv bora i masne k..
2.799,00 RSD
Brend: MURAD
MURAD PROIZVODI SU TRENUTNO NEDOSTUPNI ZA TRŽIŠTE SRBIJE!!!Serum sa vitaminom C za svakodnevno obnavljanje kože, 30 ml Uklanja postojeća fotooštećenja i sprečava nastanak novih. Poboljšava teksturu kože. Klinički je dokazano da smanjuje pojavu finih linija i bora za 1..
11.110,00 RSD
Brend: MURAD
# ANTI AGING GEL ZA ČUŠĆENJE MASNE KOŽE #DEJSTVO I REZULTATI -  Razlaže površinske nečistoće koje zatvaraju pore -  Umiruje iritiranu masnu kožu -  Deluje anti-age   AKTIVNI SASTOJCI: -  Salicylic Acid 0.5% - salicilna kiselina od 0,5% potpomaže odstranjivanj..
3.661,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)