Apotekaonline
Korpa

Preparati za suvu sluzokožu i peckanje

Preparati za suvu sluzokožu i peckanje
Brend: ESENSA
HIPERVAG 7 PATRONAOpis proizvoda:Hypervag Intim patrone formulisane su na bazi kantarionovog ulja, koje primenjeno na kožu ili sluzokožu, smiruje upalne procese, deluje kao prirodni antiseptik i ubrzava epitelizaciju.Preporučuje se njihova primena kao dopuna u terapiji upala i infekc..
417,00 RSD
Brend: BIOCLIN
MULTI-GYN ACTIGELOpis proizvoda:Sprečava i tretira vaginalne tegobe.    Sprečava i ublažava bakterijsku vaginozu (BV)     Smanjuje neprijatan miris i pojačan sekret     Ima trenutni umirujući efekat na svrab i iritaciju     Ublaž..
1.435,00 RSD
Brend: BIOCLIN
    Trenutno smanjuje suvoću vagine i stimuliše prirodno vlaženje     Optimizuje stanje vaginalnog tkiva     Sprečava iritaciju i izvrstan je lubrikant     Prirodan je, siguran i štiti vaginalnu floruVišestruko d..
969,00 RSD
Brend: BIOCLIN
    Izvrsne su za intenzivnu intimnu higijenu     Pomažu u sprečavanju vaginalnih infekcija     Optimiziju vaginalnu floru     Ne sadrže konzervanse     Pospešuju razmnožavanje laktobacila     Smanj..
1.075,00 RSD
Brend: BIOCLIN
Sadrži posebnu membranu koja smanjuje prekomerni pritisak tečnosti za ispiranje i stvara idealan efekat ispiranja. Ovom membranom onemogućen je povratak tečnosti za ispiranje nazad u irigator. Ispira dobro, detaljno i ugodno. Može se koristiti u bilo kom položaju: pri sedenju, stajanju ili ležanju. ..
2.031,00 RSD
Brend: ESENSA
PROPOVAG SA PROPOLISOM I HAJDUČKOM TRAVOM 7 PATRONAOpis proizvoda:Propovag Intim patrone su formulisane na bazi prirodnih aktivnih sastojaka propolisa i ekstrakta hajdučke trave. Na mestu primene, lokalno, podstiču epitelizaciju kože i sluzokože, zahvaljujući kompleksnom sastavu propol..
518,00 RSD
Brend: ESENSA
Propovag intim gel sadrži ekstrakte  biljaka koje se tradicionalno koriste kao prirodni antimikotici u cilju zaštite sluznice od mogućih infekcija. Zahvaljujući bioadhezivnim svojstvima Propovag intim gel oblaže sluznicu čime se ubrzava njeno zaceljenje i pruža dugotrajna hidratacija. Up..
518,00 RSD
Brend: ESENSA
Tea Tree balance intim gel u svom sastavu sadrži ulje čajevca, timol i pantenol. Ulje čajevca pokazuje snažno protivupalno, antimikrobno i epitelizirajuće dejstvo. Imunostimulativno delovanje ulja čajevca doprinosi očuvanju prirodne vaginalne flore i kiselosti sluzokože, koja je štiti od razv..
518,00 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)