Meni
Korpa

XSUPPORT™MIDI KESE - ZA UPIJANJE LOŠIH MIRISA I VLAGE

XSUPPORT™MIDI KESE - ZA UPIJANJE LOŠIH MIRISA I VLAGE
XSUPPORT™MIDI KESE - ZA UPIJANJE LOŠIH MIRISA I VLAGE
1.195,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: BR-005
8 prodaja
7588 pregleda

Par dezodorans kesa za patike, kopačke, klizaljke, čizme i radnu obuću.

Sport:
XSUPPORT™MIDI kese upijaju loše mirise i isušuju vlagu - Zeolit efektom isušivanja efikasno sprečava formiranje uslova za razvoj bakterija i gljivica, čime značajno smanjuje rizik od infekcija. Prisutna smeša prirodnih etarskih ulja poseduje anti-mikrobna svojstva. XSUPPORT™MIDI kese posle svakog treninga suše vašu opremu i upijaju mirise iz nje dok je ona još u sportskoj torbi. Sve što treba da uradite je da stavite XSUPPORT™MIDI kese u patike, klizaljke, kacigu ili sportsku torbu sa dresom. XSUPPORT™MIDI kese će učiniti čudo u vašoj sportskoj opremi. Loši mirisi će zauvek nestati!

Hobi:
XSUPPORT™MIDI kese čuvaju i neguju radnu obuću, radne čizme, pribor i radni prostor. Korisne su u kampu i kamperima. Efikasno upijaju mirise i vlagu iz prljavog veša i sprečavaju razvoj buđi.

Lov i ribolov:
XSUPPORT™MIDI kese čuvaju i neguju lovačku i ribolovačku opremu. XSUPPORT™MIDI kese - upijači ljudskih i hemijskih mirisa za potrebe lova i ribolova su posebno razvijene da upiju, neutrališu, i uhvate ljudske mirise tokom lova i ribolova. XSUPPORT™MIDI kese će zaista eliminisati mirise ljudskog tela i miris stopala i tako onemogućiti životinje da prerano otkriju prisustvo lovca. Ovo je siguran način koji lovcu daje prednost koja će u velikoj meri povećati uspeh u lovu. Poznato je da riba pored ostalih čula koristi i čulo mirisa za pronalaženje hrane. Ukoliko vam se u opremi i na rukama nađu jaki mirisi npr. nikotina ili hemikalija dešava se da riba samo dođe do mamca koji joj je vizuelno veoma zanimljiv, ali se naglo okrene i ode. Za opremu bez ljudskih i hemijskih mirisa, jednostavno postavite XSUPPORT™MIDI obnovljive kese u obuću i opreme blizu izvora nepoželjnih mirisa.

Lavanda:
Vredna komponenta XSUPPORT™MIDI kesa je eterično ulje lavande, koje ima antibakterijska, sedativna i antiseptička svojstva. Lavanda je takođe bogata taninima, kumarinima i flavonoidima. Posebno se ceni opuštajuće i umirujuće dejstvo lavande. Ulje ove biljke pomaže da se eliminišu simptomi izazvani stresom, kao što su glavobolja, migrena kao i hronična nesanica izazvana stresom. Prirodno ulje lavande se preporučuje za negu stopala. Ulje ove biljke je odličan dodatak aromatičnim kupkama. Koristi se za masažu i može da ublaži bol u mišićima. Eterično ulje koje koristimo za XSUPPORT™MIDI kese proizvedeno je od svežih cvetova lavande.

Način upotrebe:
U pakovanju se nalazi jedan par XSUPPORT™MIDI kesa. Posle izuvanja, XSUPPORT™MIDI kese ubacite što dublje u unutrašnjost obuće i što bliže mestu gde naležu nožni prsti. Kese možete koristiti prilikom odlaganja lovačke obuće ili svakodnevno. XSUPPORT™MIDI kese su odličan izbor za čizme i patike. Sa njima će one uvek biti udobne, mirišljave i suve. Tako ćete sačuvati lovačku i sportsku obuću odloženu na duže vreme od vlage dok će svi neprijatni mirisi zauvek nestati.

Obnavljanje:
Za periodično podmlađivanje sadržaja, jednostavno kese izložite toploti mikrotalasne rerne 3-4 minuta ili ih postavite na mesto direktno izloženo sunčevoj svetlosti čitav dan i ponovo ih upotrebite. Zamenite kese tek kada podmlađivanje više ne pomaže. XSUPPORT™MIDI kese mogu da traju i upijaju mirise godinama, tako da su vrlo isplative. Sadržaj iz istrošenih kesa nemojte bacati već ga upotrebite za cveće i travnjak kao mineralni oplemenjivač zemljišta. Biljke će vam biti zahvalne.

Eko:
Sadržaj XSUPPORT™MIDI kesa je netoksičan, siguran, bez mirisa, višekratno se koristi, prirodno reciklira, nezapaljiv je i ne-kaustičan. XSUPPORT™MIDI kese su idealno rešenje za ekološko eliminisanje neprijatnih mirisa bez ispuštanja dodatnih zagađivača u vazduh koji udišemo. Ne sadrži bilo kakve štetne supstance ili hemikalije koje oštećuju ozonski omotač, a posebno je koristan za one koji pate od alergija i hemijske osetljivosti. Prilikom proizvodnje XSUPPORT™ proizvoda ne koriste se fosilna goriva.


DIMENZIJE- ŠxVxD mm: 150 x 70 x 50
 

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Tagovi: midi , kesice , za , upijanje , losih , mirisa , kese , kopacke , patike , cizme , obuca , vlaga