Apotekaonline
Korpa

ŠAJK-ŠAMI

ŠAJK-ŠAMI - Apoteka Online

Brend: ŠAJK-ŠAMI
XSUPPORT™ ANTISTRES - PRIZMA SA DODATKOM ETARSKOG ULJA
Personalna antistres dezodorans prizma za aromaterapiju. AROMA: XSUPPORT™ ANTISTRES PRIZMA - Vaš lični osveživač i aromaterapeut - Aromaterapija uvek, svuda i na svakom mestu. Ne podnosimo svi na isti način iste mirise, naročito veštačke ali i onda kada ti mirisi potiču iz prirode. Na primer, vel..
0,00 RSD
Brend: ŠAJK-ŠAMI
XSUPPORT™ CAR - KESICA OSVEŽIVAČ ZA SVE VRSTE AUTOMOBILA
Kesica dezodorans i osveživač za sve vrste vozila.Vozila: Koristi se za osvežavanje vazduha i upijanje nepoželjnih mirisa iz kabine vozila. XSUPPORT™ CAR kesica za kontrolu mirisa je mineralni proizvod koji efikasno upija sve mirise. XSUPPORT™ CAR je jedinstveni proizvod koji čini vazd..
0,00 RSD
Brend: ŠAJK-ŠAMI
XSUPPORT™ MINI KESICE - ZA UPIJANJE LOŠIH MIRISA I VLAGE
Par dezodorans kesica za sve vrste i veličine obuće, sportske ili radne rukavice.Obuća: XSUPPORT™ MINI kesice upijaju loše mirise i isušuju vlagu iz svih vrsta obuće - Zeolit efektom isušivanja efikasno sprečava formiranje uslova za razvoj bakterija i gljivica, čime znač..
999,00 RSD
Brend: ŠAJK-ŠAMI
XSUPPORT™ PIRAMIDA - UNIVERZALNI ODSTRANJIVAČ MIRISA
Univerzalni dezodorans za hotele, restorane, kancelarije i dom.Način upotrebe: XSUPPORT™ PIRAMIDA upija mirise i isušuje vlagu. Na taj način smanjuje mogućnost respiratornih iritacija u hotelima, restoranima, kancelarijama, domu, automobilu, kamperu i na svakom drugom mestu gde vam je..
345,00 RSD
Brend: ŠAJK-ŠAMI
XSUPPORT™ PRIZME - DEZODORANS ZA SVE VRSTE VOZILA I PLOVILA
Prizma dezodorans za kabine svih vrsta vozila i plovila.Vozila: XSUPPORT™ PRIZME se koriste za uklanjanje svih nepoželjnih mirisa i vlage iz kabina vozila i plovila. XSUPPORT™ PRIZME za kontrolu mirisa i vlage u vozilima i plovilima je mineralni proizvod koji efikasno upija sve mirise..
250,00 RSD
Brend: ŠAJK-ŠAMI
XSUPPORT™MAXI KESA - ZA UPIJANJE LOŠIH MIRISA I VLAGE
Dezodorans kesa za hotele, dom, sport, kamp, lov i ribolov.Sport: XSUPPORT™ MAXI kesa upija nepoželjne mirise i isušuje vlagu - Zeolit efektom isušivanja sprečava formiranje uslova za razvoj bakterija i gljivica, čime značajno smanjuje rizik od infekcija. XSUPPORT™ MAXI ..
948,00 RSD
Brend: ŠAJK-ŠAMI
XSUPPORT™MIDI KESE - ZA UPIJANJE LOŠIH MIRISA I VLAGE
Par dezodorans kesa za patike, kopačke, klizaljke, čizme i radnu obuću.Sport: XSUPPORT™MIDI kese upijaju loše mirise i isušuju vlagu - Zeolit efektom isušivanja efikasno sprečava formiranje uslova za razvoj bakterija i gljivica, čime značajno smanjuje rizik od infekcija...
1.195,00 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)