Meni
Korpa

XSUPPORT™ MINI KESICE - ZA UPIJANJE LOŠIH MIRISA I VLAGE

XSUPPORT™ MINI KESICE - ZA UPIJANJE LOŠIH MIRISA I VLAGE
XSUPPORT™ MINI KESICE - ZA UPIJANJE LOŠIH MIRISA I VLAGE
999,00 RSD
  • Lager: Artikla trenutno nema u nabavci
  • Šifra proizvoda: BR-51561
4 prodaja
6388 pregleda

Par dezodorans kesica za sve vrste i veličine obuće, sportske ili radne rukavice.

Obuća:
XSUPPORT™ MINI kesice upijaju loše mirise i isušuju vlagu iz svih vrsta obuće - Zeolit efektom isušivanja efikasno sprečava formiranje uslova za razvoj bakterija i gljivica, čime značajno smanjuje rizik od infekcija. Prisutna smeša prirodnih etarskih ulja poseduje anti-mikrobna svojstva. XSUPPORT™ MINI kesice su prirodni osveživači i upijači mirisa i vlage iz unutrašnjosti svih vrsta i veličina obuće. XSUPPORT™ MINI kesice štite obuću od propadanja. XSUPPORT™ MINI kesice su proizvedene od prirodnog zeolita, najzastupljenija faza je mineral klinoptilolit (Clinoptilolite) sa dodatkom smeše prirodnih etarskih ulja. XSUPPORT™ MINI kesice iz obuće upijaju vlagu i štetne materije a na njihovo mesto otpustaju isparenja etarskih ulja koja efikasno osvežavaju unutrašnjost obuće.

Lov:
Da biste postali neprimetni u lovu i ribolovu, jednostavno stavite par malih obnovljivih XSUPPORT™ MINI kesica u džepove, odložene rukavice ili šešir odnosno u svaki komad odeće po jednu malu kesicu. Za ribolov, pre dodirivanja mamaca i pranja ruku u vodi obavezno držite male kesice otprilike minut-dva u šakama kako bi većina mirisa sa dlanova bila neutralisana.

Način upotrebe:
U pakovanju se nalazi jedan par XSUPPORT™ MINI kesica. Posle izuvanja obuće, XSUPPORT™ MINI kesice ubacite što dublje u unutrašnjost obuće i što bliže mestu gde naležu nožni prsti. Kesice možete koristiti prilikom odlaganja sezonske obuće ili svakodnevno. XSUPPORT™ MINI kesice su odličan izbor za cipele, čizme i patike. Sa njima će obuća biti uvek udobna, mirišljava i suva. Tako ćete sačuvati obuću odloženu na duže vreme od vlage dok će svi neprijatni mirisi zauvek nestati.

Lavanda:
Vredna komponenta XSUPPORT™ MINI kesica je eterično ulje lavande, koje ima antibakterijska, sedativna i antiseptička svojstva. Lavanda je takođe bogata taninima, kumarinima i flavonoidima. Posebno se ceni opuštajuće i umirujuće dejstvo lavande. Ulje ove biljke pomaže da se eliminišu simptomi izazvani stresom, kao što su glavobolja, migrena kao i hronična nesanica izazvana stresom. Prirodno ulje lavande se preporučuje za negu stopala. Ulje ove biljke je odličan dodatak aromatičnim kupkama. Koristi se za masažu i može da ublaži bol u mišićima. Eterično ulje koje koristimo za XSUPPORT™ MINI kesice proizvedeno je od svežih cvetova lavande.

Obnavljanje:
Za periodično podmlađivanje sadržaja, jednostavno kesice izložite toploti mikrotalasne rerne 3-4 minuta ili ih postavite na mesto direktno izloženo sunčevoj svetlosti čitav dan i ponovo ih upotrebite. Zamenite kesice tek kada podmlađivanje više ne pomaže. XSUPPORT™ MINI kesice mogu da traju i upijaju mirise godinama, tako da su vrlo isplative. Sadržaj iz istrošenih kesica nemojte bacati već ga pomešajte sa zemljom ili humusom i upotrebite za cveće i travnjak kao mineralni oplemenjivač zemljišta. Biljke će vam biti zahvalne.

Eko:
Sadržaj XSUPPORT™ MINI kesica je netoksičan, siguran, bez mirisa, višekratno se koristi, prirodno reciklira, nezapaljiv je i ne-kaustičan. XSUPPORT™ MINI kesice su idealno rešenje za ekološko eliminisanje neprijatnih mirisa bez ispuštanja dodatnih zagađivača u vazduh koji udišemo. Ne sadrži bilo kakve štetne supstance ili hemikalije koje oštećuju ozonski omotač, a posebno je koristan za one koji pate od alergija i hemijske osetljivosti. Prilikom proizvodnje XSUPPORT™ proizvoda ne koriste se fosilna goriva.

DIMENZIJE- ŠxVxD mm: 100 x 70 x 50
 

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.