Apotekaonline
Korpa

DOPPELHERZ

Decenijama se kompanija Kueisser Pharma zalaže za očuvanje i održavanje zdravlja svojim sjajnim brendom Doppelherz. Podržavamo zdrav osećaj odgovornosti koji pokazuju moderni, samopouzdani potrošači velikim brojem dijetetskih suplemenata i zdravstvenih proizvoda.
Istovremeno, naša nadležnost se značajno proširila u mnogim zdravstvenim sektorima. Brend Doppelherz je u početku postao poznat kroz Energi Tonic za jačanje srca i cirkulacije, ali mnogi novi proizvodi su u međuvremenu izrasli daleko izvan ovog polja indikacija. Danas mnogi ljudi cene popularne proizvode za najrazličitije zdravstvene sektore.
Naš asortiman proizvoda uključuje brojne dijetetske suplemente, medicinske proizvode poput dijetalnih šejkova i veziva za masti, kao i lekove koji se prodaju bez recepta.
Širok asortiman proizvoda
Popularni dijetetski suplementi koji sadrže visokokvalitetne hranljive sastojke kao što su minerali, vitamini, elementi u tragovima ili određene masne kiseline u optimalnoj dozi su glavni fokus Doppelherz proizvoda. Sve proizvode nudimo u raznim, modernim doznim oblicima.
Veliki asortiman proizvoda uključuje područja primene kao što su vitamini i minerali, ali i kozmetički proizvodi kao i preparati za energiju i performanse. Pored preparata za srce, Doppelherz® nudi i proizvode za poboljšanje gastrointestinalne aktivnosti, kardiovaskularnog sistema, nerava i smirivanja, kao i sredstva za jačanje imunološke odbrane. Paletu proizvoda zaokružuju proizvodi za majku i dete, kao i za celu porodicu. Budući da trudnoća i dojenje ili na neki drugi način opterećujuće situacije koje uključuju stres i fizički napor povećavaju potražnju za hranljivim sastojcima. Kvalitetni Doppelherz dodaci ishrani podržavaju našu ishranu u vremenima sa ovim povećanim opterećenjima ili kada nismo u mogućnosti da imamo optimalno uravnoteženu ishranu.
Međunarodna tržišta
Pored klasičnih evropskih tržišta, fokusiramo se i na regije Južne Amerike, na primer sa Argentinom kao važnim prodajnim tržištem, kao i na brzorastuća tržišta na Bliskom Istoku, Africi i u Aziji, posebno Kini. Znamo da je „sve poslovanje lokalno“, zbog čega sopstveni prodajni timovi rade zajedno u našim osnovnim izvoznim oblastima i ruku pod ruku sa regionalnim prodajnim partnerima. Naš cilj su održivi poslovni odnosi zasnovani na uzajamnom poverenju.
Samo-lekovi i upotreba dodataka ishrani već su široko rasprostranjeni u Evropi. Ali ovo se ne odnosi na sve regione u svetu. Lokalno podržavamo naše prodajne partnere detaljnim informacijama o proizvodima, marketinškim materijalima specifičnim za zemlju i kursevima obuke koje pružaju naši zaposleni.
Zdravlje u našem savremenom društvu
Trend postaje sve prepoznatljiviji sa povećanjem starosti našeg društva: napor da obezbedimo svom telu sve što je potrebno u ranoj fazi kako bismo energično i aktivno dostigli starost. Danas se ne možete osloniti samo na lekare koji će podržati vaše zdravlje. Možete uzeti svoje zdravlje u svoje ruke sa samoodgovornošću.
Takođe bi nam bilo drago da vas možemo uvrstiti među naše zadovoljne korisnike i obećati vam da ćete uvek dati sve od sebe. Prirodno, sve će biti u dokazanom kvalitetu na koji ste navikli iz Doppelherz-a i kojem možete verovati - jer zdravlje je naše najveće bogatstvo!

Brend: DOPPELHERZ
DOPPELHERZ AKTIV - Vitamini za dijabetičare
Doppelherz aktiv - vitamini za dijabetičare je kompleks vitamina i minerala koji učestvuje u normalnom funkcionisanju koštano mišićnog sistema, energetskom metabolizmu, i ravnoteži elektrolita. Magnezijum učestvuje u normalnom funkcionisanju mišićno-koštanog sistema, energetskog metabolizm..
950,00 RSD
Brend: DOPPELHERZ
DOPPELHERZ AKTIV B-COMLEX + FOLNA KISELINA - Preparat za normalno funkcionisanje nervnog i imunog sistema
Doppelherz aktiv b-comlex + folna kiselina - preparat za normalno funkcionisanje nervnog i imunog sistema doprinosi normalnom funkcionisanju nervnog sistema, i pravilnoj razmeni energije. Folna kiselina čuva srce i utiče na pravilno formiranje krvi. B komplex jača imuni sistem.Kako da ojačate imuni ..
750,00 RSD
Brend: DOPPELHERZ
DOPPELHERZ AKTIV COENZYM Q10 - Preprat za smanjenje umora i jačanje imuniteta
Doppelherz aktiv coenzym q10 - preprat za smanjenje umora i jačanje imuniteta preparat koji doprinosi smanjenju umora, smanjuje rizik od ateroskleroze, aritmija, jača imunitet.Koenzim Q10 kao jak antioksidans prirodno prisutan u organizmu  usporava proces starenja ćelija tkiva. Količina mu se s..
990,00 RSD
Brend: DOPPELHERZ
DOPPELHERZ AKTIV D3 2000IU + K2 100MCG - Preparat za pravilno funkcionisanje kostiju
Doppelherz aktiv D3 2000iu + K2 100mcg - preparat za pravilno funkcionisanje kostiju namenjen zdravim kostima i pokretnim zglobovima. Kako da ojačate vaše kosti i zglobove?Zglobovi i kosti su ti na kojima počiva pokretnost i stabilnost našeg tela, već od 25. godine naše kosti se tanje, pos..
1.380,00 RSD
Brend: DOPPELHERZ
DOPPELHERZ AKTIV GLUKOZAMIN EXTRA 700MG + KONDROITIN - Preparat za zdrave i lako pokretljive zglobove
Doppelherz aktiv glukozamin extra 700mg + kondroitin - preparat za zdrave i lako pokretljive zglobove sa dodatkom kondroitina i vitalnih mikronutrijenata, predstavljaju idealnu kombinaciju za održavanje kvalitetnih, zdravih i lako pokretljivih zglobova.Gukozamin u kombinaciji sa kondroitinom unapređ..
1.190,00 RSD
Brend: DOPPELHERZ
DOPPELHERZ AKTIV GVOŽĐE + VITAMIN C + HISTIDIN - Preparat za normalno stvaranje crvenih krvnih zrnaca i hemoglobina
Doppelherz aktiv gvožđe + vitamin c + histidin - preparat za normalno stvaranje crvenih krvnih zrnaca i hemoglobina preparat koji unapredjuje stvaranje crvenih krvnih zrnaca i oksigenizaciju tkiva. Crvena krvna zrnca (eritrociti)Oni su najbrojnija vrsta ćelija u organizmu. Njihova osnovna uloga..
995,00 RSD
Brend: DOPPELHERZ
DOPPELHERZ AKTIV IMMUN PLUS - Preparat za jačanje imuniteta
Doppelherz aktiv immun plus - preparat za jačanje imuniteta sadrži 5 odabranih vitamina (A, C, D, B6, B12) i 3 elemnta u tragovima (cink, gvožđe i selen).Jačanje imuniteta za dobro zdravljeSmanjite svakodnevni stres - Hronični stres može negativno uticati na reakcije imunog sistema, čineći vas ranji..
799,00 RSD
Brend: DOPPELHERZ
DOPPELHERZ AKTIV IMUNO - Preparat za normalno funkcionisanje imunog sistema
Doppelherz aktiv imuno - preparat za normalno funkcionisanje imunog sistema ovaj preparat u vidu mikro-peleta snabdeva organizam cinkom, selenom, vitaminom C, kao i sastavnim delom belančevina - histidinom koji doprinose normalnoj funkciji imunog sistema.Funkcija imunog sistema, zašto je on toliko b..
950,00 RSD
Brend: DOPPELHERZ
DOPPELHERZ AKTIV MAGNEZIJUM + KALCIJUM + D3 - Preparat za pravilno funkcionisanje mišića
Doppelherz aktiv magnezijum + kalcijum + D3 - preparat za pravilno funkcionisanje mišića obezbeđuju hranljive materije neophodne za pravilno funkcionisanje mišića i održavanje  zdravlja kostiju.Magnezijum – zašto je dobar?Magnezijum je mineral koji ima dosta namena i može se koristiti za preven..
990,00 RSD
Brend: DOPPELHERZ
DOPPELHERZ AKTIV MAGNEZIJUM 400 + B1+ B6 + B12 + FOLNA KISELINA - Preparat za stres i pojačan fizički napor praćen grčevima
Doppelherz aktiv magnezijum 400 + B1+ B6 + B12 + folna kiselina - preparat za stres i pojačan fizički napor praćen grčevima sadrži idealnu kombinaciju magnezijuma, vitamina B1, B6, B12 i folne kiseline.Šta je stres?Stres sastavni deo života i bez njega ne bismo mogli da funkcionišemo. U pitanju je n..
799,00 RSD
Brend: DOPPELHERZ
DOPPELHERZ AKTIV MAGNEZIJUM 500 + B12 + D3 - Preparat za smanjenje umora i iscrpljenosti
Doppelherz aktiv magnezijum 500 + B12 + D3 - preparat za smanjenje umora i iscrpljenosti doprinosi normalnom energetskom metabolizmu i očuvanju kostiju, smanjuje umor i iscrpljenost.Kako da povećate energiju i smanjite umor?Ponekad nije potrebno mnogo da bismo postali svesni zašto smo umorni. Stres ..
1.090,00 RSD
Brend: DOPPELHERZ
DOPPELHERZ AKTIV OMEGA 3 + GINKO - Preparat za povišene trigliceride i nedostatak koncentracije
Doppelherz aktiv omega 3 + ginko - preparat za povišene trigliceride i nedostatak koncentracije doprinosi normalnom funkcionisanju srca i održavanju normalnog nivoa triglicerida u krvi. Ginko povoljno utiče na kognitivne funkcije kao sto su pamćenje i koncentracija. Ima pozitivan uticaj i na cirkula..
1.690,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 25 (3 strana)