Apotekaonline
Korpa

DOPPELHERZ

DOPPELHERZ - Apoteka Online
Brend: DOPPELHERZ
DOPPELHERZ IMUNO DIRECT Delovanje: Za zdravlje i jak imunitet neophodan je adekvatan unos bitnih hranljivih sastojaka. Proizvod sadrži cink, selen, histidin i vitamin C u praškastom obliku sa ukusom narandže. Sastojci doprinose normalnoj funkciji imunskog sistema i zaštiti ćelija od..
799,00 RSD
Brend: DOPPELHERZ
DOPPELHERZ L-ARGININE 500 Opis proizvoda: L-Arginin je poluesencijalna aminokiselina što znači da se u određenim okolnostima ne stvara u dovoljnim količinama u organizmu pa se unosi putem hrane. L-arginin ulazi u sastav proteina. Ima brojne funkcije u biohemiji organizma od kojih su najvažn..
899,00 RSD
Brend: DOPPELHERZ
DOPPELHERZ MINERALI ZA ZENE Opis proizvoda: Doppelherz® Minerali za žene sadrže kombinaciju minerala, elemenata u tragovima i odabranih vitamina. Adekvatno snabdevanje ovim hranljivim sastojcima je veoma važno za žene u svim periodima života kako bi ostale zdrave i snažne. Adekvatan unos..
699,00 RSD
Brend: DOPPELHERZ
DOPPELHERZ OMEGA3+GINKGO Opis proizvoda: U jednoj kapsuli sadrži : 500 mg ulja morskih riba, 90 mg EPA, 60 mg DHA, 50 mg suvog ekstrakta lista Ginka, vitamin B1(0,55mg), vitamin B12(1,25µg), niacin(8mg),pantotensku kiselinu(4,5mg), vitamin E(6mg).  Ginkgo povoljno utiče na kognitivne fu..
999,00 RSD
Brend: DOPPELHERZ
DOPPELHERZ VITAMIN B12 Opis proizvoda: Dijetetski suplement sa vitaminom B12. Vitamin B12 dopirinosi : normalnom funkcionisanju nervnog sistema; normalnoj funkciji imunog sistema; normalnoj psihološkoj funkciji; smanjenju umora i iscrpljnosti; normalnom stvaranju crvenih krvnih zrnaca; norm..
610,00 RSD
Brend: DOPPELHERZ
DOPPELHERZ VITAMINI ZA DIJABETIČARE Opis proizvoda: Proizvod odličnog kvaliteta, koji sadrži 14 vrlo bitnih sastojaka koji pomažu snabdevanje organizma potrebnim vitaminima, mineralima i elementima u tragovima, U sastavu su vitamini B grupe, biotin, vitamin C I E, magnezijum, cink, selen I hrom (6..
879,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)