Meni
Korpa

XSUPPORT™ REFRIGERATOR - ZA NEUTRALISANJE SVIH MIRISA U FRIŽIDERU

XSUPPORT™ REFRIGERATOR - ZA NEUTRALISANJE SVIH MIRISA U FRIŽIDERU
XSUPPORT™ REFRIGERATOR - ZA NEUTRALISANJE SVIH MIRISA U FRIŽIDERU
153,00 RSD
  • Lager: Artikla trenutno nema u nabavci
  • Šifra proizvoda: BR-461
58 prodaja
5657 pregleda

Dezodorans prizma za sve vrste rashladnih uređaja.

Frižider:
XSUPPORT™ REFRIGERATOR prizma - višekratno obnovljiv upijač mirisa za frižidere i zamrzivače. Čest problem sa hranom u frižideru je promena ukusa zbog prelaska mirisa iz jedne hrane na drugu ili dugog boravka u zamrzivaču. U ekstremnim slučajevima, frižider takođe može poprimiti neprijatne mirise od trule hrane. Ako vaš frižider ili zamrzivač imaju užasan miris i ne možete ga se osloboditi, XSUPPORT™ REFRIGERATOR prizma će vam pomoći! Ovaj osveživač u obliku prizme razvijen je da upije i tako eliminiše sve mirise u frižideru i zamrzivaču a ne da ih samo maskira nekim drugim mirisom. Čak ni miris trulog mesa nema šansu sa XSUPPORT™ REFRIGERATOR prizmom. Za razliku od drugih proizvoda, ova prizma će takođe upiti u sebe i etilen koji izaziva preranu zrelost, vlagu i trulenje voća i povrća. Ove namirnice će duže vremena ostati sveže a sprečavanjem razvijanja dodatne toplote usled trulenja uštedećete i energiju. XSUPPORT™ REFRIGERATOR je daleko efikasniji od proizvoda na bazi sode bikarbone i aktivnog uglja. Ova napredna formula dvostruko efikasnije upija neprijatne mirise jer sadrži aktivirani zeolit.

  • Stavite u frižider ili zamrzivač kako biste eliminisali mirise iz njih
  • Eliminišite miris pokvarene hrane i mirise od namirnica bez poklopca
  • Namirnice ostaju duže sveže a frižider bez mirisa
  • Sprečava da namirnice promene ukus ako se dugo čuvaju u zamrzivaču
  • Jednostavno se podmlađuje tako da traje godinama i štedi vam novac
  • Dovoljna je toplota mikrotalasne rerne ili sunca da se osveži za ponovnu upotrebu
  • Kontroliše vlažnost i smanjuje potrošnju energije
  • Netoksičan je, siguran i ne sadrži hemijska sredstva

Ovaj proizvod se takođe može koristiti tokom preselenja i skladištenja rashladnih uređaja da apsorbuje zaostale mirise. XSUPPORT™ REFRIGERATOR prizme možete koristiti godinama, tako da su vrlo isplative.

Rok:
Traje mesec dana do prvog podmlađivanja. Podmlađuje se izlaganjem sunčevoj svetlosti na nekoliko sati ili toploti mikrotalasne rerne na 2-3 minuta. Na ovaj način možete je koristiti do tri godine.

Aktivacija:
Uklonite zaštitne trouglaste prozore sa bočnih stranica prizme i stavite je u frižider, zamrzivač ili posudu za povrće. Preporučujemo vam da koristite tri prizme, za svaku zonu hlađenja u frižideru ili zamruivaču po jednu.

Pažnja:
Ako proizvod obnavljate u mikrotalasnoj proverite da je uključena na najmanju snagu i rotacija da se nebi istopila zaštitna mrežica u prizmi.

Eko:
Sadržaj XSUPPORT™ REFRIGERATOR prizmi je netoksičan, siguran, bez mirisa, višekratno se koristi, prirodno reciklira, ne zapaljiv je i ne kaustičan. Predstavlja idealno rešenje za ekološko eliminisanje neprijatnih mirisa bez ispuštanja dodatnih zagađivača u vazduh koji udišemo. Ne sadrži bilo kakve štetne supstance ili hemikalije koje oštećuju ozonski omotač, a posebno je korisna za one koji pate od alergija i hemijske osetljivosti. Prilikom proizvodnje ne koriste se fosilna goriva.


DIMENZIJE- ŠxVxD mm: 90 x 22 x 22

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.