Apotekaonline
Korpa

SCHOLL FRESH STEP SPREJ ANTIPERSPIRANT

SCHOLL FRESH STEP SPREJ ANTIPERSPIRANT
522.00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: SCHOLL
  • Šifra proizvoda: BR-2866
Kupovina: 5
Pregleda: 1329

Opis proizvoda

Sprej dezodorans protiv znojenja stopala.

Preporučuje se osobama koje imaju problem sa prekomernim znojenjem stopala, što predstavlja preduslov za širenje bakterija i razvoj gljivica. Vraća stopalima svežinu i gipkost, a pritom svojim antiperspirantskim dejstvom uklanja neprijatne mirise, hladi i osvežava.

Efikasna zaštita od neprijatnih mirisa stopala. Čini stopala svežim i suvim. Puder u spreju koji se brzo suši. Scholl-ov sprej protiv znojenja nogu brzo se suši i posebno je formulisan da održava stopala svežim, suvim i ugodnim tokom čitavog dana. Sastojci koji dezodorišu i protiv znojenja su, pomažu u zaštiti od neprijatnih mirisa stopala i znojenja.

UPUTSTVO:
Dobro promućkati pre upotrebe, držati na 15cm od stopala i nanositi sprej ravnomerno.

UPOZORENJE:
Boca je pod pritiskom: zaštititi je od sunčevog svetla. Ne izlagati je temperaturama većim od 50°C. Ne bušiti je ili spaljivati čak ni posle upotrebe. Spej ne nanositi na otvoren plamen ili na bilo koji užareni materijal. Držati ga van domašaja izvora paljenja. Ne pušiti. Paziti da ne dospe u oči. Ne nanositi ga na ispucalu ili osetljivu kožu. Koristiti ga samo u skladu sa uputstvom i izbegavati udisanje. Ukoliko dodje do nadražaja, prekinuti primenu. Držati ga van domašaja dece.

PAKOVANJE: 150ml

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 3.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 3.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.