• XSUPPORT™ PRIZME - DEZODORANS ZA SVE VRSTE VOZILA I PLOVILA

Prizma dezodorans za kabine svih vrsta vozila i plovila.

Vozila:
XSUPPORT™ PRIZME se koriste za uklanjanje svih nepoželjnih mirisa i vlage iz kabina vozila i plovila. XSUPPORT™ PRIZME za kontrolu mirisa i vlage u vozilima i plovilima je mineralni proizvod koji efikasno upija sve mirise i prekomernu vlagu u vazduhu. XSUPPORT™ PRIZME su jedinstven proizvod koji sprečava zamagljivanje stakala a vazduh u kabini čini prijatnim i svežim.

Način upotrebe:
XSUPPORT™ PRIZME koristite tako što ćete ukloniti trougaone prozore sa bočnih stranica prizmi kako bi se aktivirale. Po jednu prizmu ubacite u pregradak vozačevih i suvozačevih vrata i jednu u kasetu ili prtljažnik, odnosno neposredno pored izvora mirisa koji želite da bude upijen.

Obnavljanje:
Posle višemesečne upotrebe, prizme stavite u mikritalasnu rernu na 2-3 minuta ili ih izložite jakom suncu na nekoliko sati kako bi se obnovile. Ovo možete ponavljati kad god smatrate da je potrebno.

Odlaganje:
Posle upotrebe, ne bacajte XSUPPORT™ PRIZME. Sadržaj prizmi pomešajte sa zemljom ili humusom i koristite kao oplemenjivač zemlje za saksijsko cveće ili baštu. Biljke će vam biti zahvalne!

Eko:
Sadržaj XSUPPORT™ PRIZMI je netoksičan, siguran, bez mirisa, višekratno se koristi, prirodno reciklira, nezapaljiv je i ne-kaustičan. XSUPPORT™ PRIZME su idealno rešenje za ekološko eliminisanje neprijatnih mirisa bez ispuštanja dodatnih zagađivača u vazduh koji udišemo. Ne sadrže bilo kakve štetne supstance ili hemikalije koje oštećuju ozonski omotač, a posebno su korisne za one koji pate od alergija i hemijske osetljivosti. Prilikom proizvodnje XSUPPORT® proizvoda ne koriste se fosilna goriva.


DIMENZIJE- ŠxVxD mm: 178 x 22 x 22
 

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

XSUPPORT™ PRIZME - DEZODORANS ZA SVE VRSTE VOZILA I PLOVILA

  • Brend: ŠAJK-ŠAMI
  • Šifra: BR-5641561
  • Raspoloživost: Artikla trenutno nema u nabavci
  • 250,00 din


Tagovi: prizme, dezodorans, za, sve, vrste, vozila, plovila, mirisi, neprijatni, vlaga