Meni
Korpa

XSUPPORT™MAXI KESA - ZA UPIJANJE LOŠIH MIRISA I VLAGE

XSUPPORT™MAXI KESA - ZA UPIJANJE LOŠIH MIRISA I VLAGE
XSUPPORT™MAXI KESA - ZA UPIJANJE LOŠIH MIRISA I VLAGE
948,00 RSD
 • Lager: Na stanju
 • Brend: JATA EMONA
 • Šifra proizvoda: BR-416510
Kupovina: 7
Pregleda: 0

Dezodorans kesa za hotele, dom, sport, kamp, lov i ribolov.

Sport:
XSUPPORT™ MAXI kesa upija nepoželjne mirise i isušuje vlagu - Zeolit efektom isušivanja sprečava formiranje uslova za razvoj bakterija i gljivica, čime značajno smanjuje rizik od infekcija. XSUPPORT™ MAXI kesa posle svakog treninga suši opremu i upija mirise iz nje dok je još u sportskoj torbi. Sve što treba da uradite, je da stavite kesu u sportsku torbu sa dresom ili na primer u kacigu. XSUPPORT™ MAXI kesa će učiniti čudo i iz vaše sportske opreme zauvek će nestati loši mirisi.

Vozila:
XSUPPORT™ MAXI kesa upija mirise i vlagu iz kabine vašeg vozila i kampera. XSUPPORT™ MAXI kesa je jedinstveni mineralni proizvod koji čini vazduh unutar vozila prijatnim i svežim. Tradicionalni osveživači vazduha samo maskiraju mirise u unutrašnjosti vozila ali ih nikada u potpunosti ne eliminišu, tako da se oni uvek vraćaju. Postavite kesu pored ili direktno na izvor mirisa i biće odstranjen iz svih poroznih materijala unutar vozila, uključujući tepih, sedišta, presvlake i kožu.

Dom:
XSUPPORT™ MAXI kesa upija loše mirise i vlagu iz kuhinje, dnevnog boravka, kupatila, garaže, podruma, ostave, tavana, cipelarnika, ormana, garderobera, fioka i iz korpi sa prljavim vešom. XSUPPORT™ MAXI eliminiše mirise kućnih ljubimaca iz tepiha, prostirki i legla. Dovoljno je da kesu postavite u blizini mesta na kome vaš kućni ljubimac najradije boravi.

XSUPPORT™ MAXI kesa čuva lovačko i trofejno oružje od vlage. Iz kamp, lovačke i ribolovačke opreme upija vlagu, nepoželjne mirise ljudskog tela i tehnike. Najbolja zaštita koju životinje imaju kako bi na vreme otkrile prisustvo čoveka je čulo mirisa koje je višestruko razvijenije kod životinja i riba nego kod čoveka. Zahvaljujući tome, i najmanju količinu veštačkih mirisa prisutnu tokom lova, životinje lako otkriju. To je alarm koji im govori da na vreme pobegnu. Hemijska sredstva za prikrivanje ljudskih mirisa ne daju rezultate i često lovci ostaju bez ulova zbog loše prikrivenih veštačkih mirisa.

 • Upija neprijatne i agresivne mirise iz lovačke odeće, obuće i opreme
 • Postavlja se na dno ranca, u džepove lovačke opreme za vreme lova ili u vitrine za odlaganje lovačkog oružja
 • Upija pomešane i agresivne mrise parfema, duvana i znoja iz odela i opreme
 • Uspešno smanjuje zonu otkrivanja i tako dodatno pospešuje maskiranje
 • Upija vlagu iz vitrina sa lovačkim i ribolovačkim priborom
 • Ne prlja opremu, odeću i obuću
 • Jednostavno se podmlađuje tako da traje godinama i štedi vam novac
 • Dovoljna je toplota mikrotalasne rerne ili sunca da se osveži za ponovnu upotrebu
 • Reguliše vlažnost vazduha u najoptimalnijem opsegu 40% do 60%

XSUPPORT™ MAXI kesa čuva i neguje pribor i radni prostor. Korisna je u kampu i kamperima. Efikasno upija mirise i sprečava maglenje i vlaženje stakala i nameštaja u kamperu usled čestih promena temerature.

DIMENZIJE- ŠxVxD mm: 200 x 70 x 50
 

Tagovi: maxi , kesa , za , upijanje , losih , mirisa , vlage , kamp , ribolov , hoteli