Apotekaonline
Korpa

SOLGAR

Solgar® koristi nauku o prirodi od 1947. godine da bi predstavio neke od prvih i najboljih svetskih nutritivnih dodataka.
ŠTA NAS VODI
Vaše zdravlje je ozbiljno; ni trend ili nešto za zanemarivanje. Naše formulacije su posebno dizajnirane da podrže velnes, zbog čega su nas uvek vodila marljiva istraživanja, nauka i snaga prirode. Ali najviše od svega, vodili ste nas vi.
Nature’s Ingredients. Solgar Science. Vaše zdravlje.
NAPRAVLJENO U SAD
Vitamine i dodatke Solgar® proizvode ljudi u našim proizvodnim pogonima u SAD-u sa odabranim sastojcima iz celog sveta. Verovali ili ne, za druge je to retko. Svoje proizvode izrađujemo sami - u malim serijama, sa samo najboljim sirovinama. Nastojimo da izbegnemo veštačke sastojke i nepotrebna punila, veziva ili boje. Kad god je to moguće, svoje proizvode pravimo bez GMO, veganskih proizvoda, bez glutena, bez mlečnih proizvoda, košer i halal proizvodima. To je standard kojeg se držimo svaki dan.
TO JE O VAMA
Zahvalni smo za naše generacije vernih kupaca i radujemo se još mnogim generacijama koje dolaze. Ako nas tek otkrivate, pozivamo vas da pođete sa nama jer podržavamo zdravlje i dobrobit svake osobe koja u svom ormariću ima prostora za zlatnu kapu i staklenu bocu od jantara.
NAŠA MISIJA
Solgar® je rezultat više od 70 godina posvećenosti kvalitetu, zdravlju i blagostanju. Naša misija tokom decenija ostala je ista: stvoriti najfinije hranljive dodatke u malim serijama, što je omogućeno neumornim istraživanjima, koristeći samo najfinije sirovine. Što se tiče kvaliteta, Solgar® je zlatni standard.

SOLGAR 7
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: SOLGAR
SOLGAR 7
Hodajte, trčite, penjite se, vežbajte! Jer vi to možete uz SOLAGAR "7"!Solgar “7” je dodatak ishrani koji predstavlja novu generaciju proizvoda za zglobove. U samo jednoj kapsuli sadržano je 7 bioaktivnih nutrijenata koji višestrukim mehanizmima ciljano deluju na održavanje strukture zglobova i nji..
5.099,15 RSD 5.999,00 RSD
SOLGAR ADVANCED ANTIOXIDANT FORMULA
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: SOLGAR
SOLGAR ADVANCED ANTIOXIDANT FORMULA
Advanced Antioxidant Formula je dijeteksi proizvod  sa izvanrednom formulacijom antioksidanasa. Savremeni stil i način života nas često dovode do stanja oksidativnog stresa, koje nastaje u organizmu kad postoji višak slobodnih radikala - molekula koje su povezuju sa mnogim hroničnim bolest..
4.363,90 RSD 5.134,00 RSD
SOLGAR ASTAXANTHIN
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: SOLGAR
SOLGAR ASTAXANTHIN
SOLGAR ASTAXANTHIN tableta smanjuje bolove u zglobovima i povećava njihovu pokretljivost, smanjuje mišićni zamor, smanjuje krvni pritisak, smanjuje oksidaciju LDL i povećava nivo HDL- holesterola, štiti mozak od demencije. Nalazi primenu i u jačanju imunog sistema, štiti od infekcija, štiti oči..
3.314,15 RSD 3.899,00 RSD
SOLGAR B-COMPLEX
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: SOLGAR
SOLGAR B-COMPLEX
SOLGAR B-COMPLEX je izbalansirana kombinacija visokih doza vitamina B grupe sa snažnim delovanjem na metabolizam i stvaranjem energije. Pomaže kod stresa, za potporu nervnog sistema. Takođe, omogućava pravilan rad jetre.Koje su prednosti vitamina B grupe?Vitamini B grupe imaju važnu ulogu u met..
2.962,25 RSD 3.485,00 RSD
SOLGAR BALANCE RHODIOLA COMPLEX
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: SOLGAR
SOLGAR BALANCE RHODIOLA COMPLEX
SOLGAR BALANCE RHODIOLA COMPLEX je Sinergijska formulacija adaptogenih biljaka i nutrijenata koji pružaju sveobuhvatnu zaštitu organizmu od stresa.  Namena SOLGAR BALANCE RHODIOLA COMPLEX-a: Studije pokazuju da rodiola može pomoći telu u uravnoteženijem upravljanju stresnim situ..
3.968,65 RSD 4.669,00 RSD
SOLGAR BETA CAROTENE
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: SOLGAR
SOLGAR BETA CAROTENE
SOLGAR BETA KAROTEN služi za zaštitu kože od delovanja UV zraka, kao i za održavanje meke, glatke i zdrave kože. Šta je BETA KAROTEN?Beta karoten je pigment koji se nalazi u biljkama i daje im boju. Naziv beta karoten potiče od latinskog naziva šargarepe. Žutom i narandžastom voću i povrću daje bog..
1.870,00 RSD 2.200,00 RSD
SOLGAR BETA GLUCAN IMMUNO COMPLEX
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: SOLGAR
SOLGAR BETA GLUCAN IMMUNO COMPLEX
SOLGAR BETA GLUCAN IMMUNO COMPLEX  sadrži sastojke koji pospešuju normalnu funkciju imunog sistema.Namena:SOLGAR BETA GLUCAN IMMUNO COMPLEX pomaže u održavanju funkcije imunog sistema tokom perioda u kojima telo može biti podložno razvoju bolesti, kao što su zimski meseci ili stresni perio..
3.384,70 RSD 3.982,00 RSD
SOLGAR BIOTIN
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: SOLGAR
SOLGAR BIOTIN
SOLGAR BIOTIN vitamini za poboljšanje kvaliteta kose, kože i noktiju.Šta je biotin?Biotin je esencijalni koenzim u četiri različita enzima koji učestuju u procesima konverzije ugljenih hidrata, unešenih putem hrane, u energiju te u izgradnji i metabolizmu proteina i masnih kiselina. Osim to..
1.721,25 RSD 2.025,00 RSD
SOLGAR CALCIUM CITRATE
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: SOLGAR
SOLGAR CALCIUM CITRATE
Solgar kalcijum citrat plus vitamin D se preporučuje za prevenciju i lečenje osteopenije i osteoporoze. Može se koristiti kod dece i mladih u fazi rasta i razvoja. Posebno je važan za žene u menopauzi.Čemu služe kalcijum i vitamin D? Kalcijum i vitamin D doprinose održavanju normalnih kostiju i zub..
1.895,50 RSD 2.230,00 RSD
SOLGAR CALCIUM MAGNESIUM PLUS BORON
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: SOLGAR
SOLGAR CALCIUM MAGNESIUM PLUS BORON
SOLGAR CALCIUM MAGNESIUM PLUS BOR tablete su namenjene kao dodatak ishrani osobama koje žele da ojačaju zube, koštano-mišićni sistem, srce i nervni sistem. Svojstva SOLGAR CALCIUM MAGNESIUM PLUS BOR tableta:Bor je mineral koji pospešuje efekte kalcijuma i zajedno čuvaju koštano zdravlje.Kalcij..
2.145,40 RSD 2.524,00 RSD
SOLGAR CALCIUM MAGNESIUM PLUS ZINC
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: SOLGAR
SOLGAR CALCIUM MAGNESIUM PLUS ZINC
Kome je preparat SOLGAR CALCIUM MAGNESIUM PLUS ZINC namenjen? Solgar kalcijum, magnezijum plus cink namenjen je osobama koje žele ojačati kosti, zube, sprečiti pojavu osteoporoze, sportistima i rekreativcima sa grčevima u mišićima, kao i svim osobama koje su pod povećanim psiho-fizičkim s..
1.751,00 RSD 2.060,00 RSD
SOLGAR CINK HELAT
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: SOLGAR
SOLGAR CINK HELAT
Čemu je namenjen preparat SOLGAR CINK HELAT?Preparat koji sadrži cink u maksimalno apsorbirajućoj formi helata čime se postiže visoka bioraspoloživost. Značajan je njegov doprinos i u zaštiti ćelija od oksidativnog stresa, kao i u normalnoj funkciji imunološkog sistema. Kao takav, doprinosi normaln..
2.379,15 RSD 2.799,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 49 (5 strana)