Meni
Korpa

XSUPPORT™ PIRAMIDA - UNIVERZALNI ODSTRANJIVAČ MIRISA

XSUPPORT™ PIRAMIDA - UNIVERZALNI ODSTRANJIVAČ MIRISA
XSUPPORT™ PIRAMIDA - UNIVERZALNI ODSTRANJIVAČ MIRISA
345,00 RSD
 • Lager: Artikla trenutno nema u nabavci
 • Šifra proizvoda: BR-6151
52 prodaja
12409 pregleda

Univerzalni dezodorans za hotele, restorane, kancelarije i dom.

Način upotrebe:
XSUPPORT™ PIRAMIDA upija mirise i isušuje vlagu. Na taj način smanjuje mogućnost respiratornih iritacija u hotelima, restoranima, kancelarijama, domu, automobilu, kamperu i na svakom drugom mestu gde vam je važna prijatna atmosfera. Za dašak svežeg vazduha, jednostavno postavite XSUPPORT™ PIRAMIDU blizu izvora mirisa ili blizu povratnih ventilacionih otvora.

 • Upija neprijatne mirise, mirise cigareta, cigara, lula i mirise iz dimnjaka i kamina
 • Eliminišite miris pokvarene hrane i mirise od namirnica bez poklopca
 • U frižideru namirnice ostaju duže sveže a frižider bez mirisa
 • Sprečava da namirnice promene ukus ako se dugo čuvaju u zamrzivaču
 • Postavlja se blizu izvora neprijatnog mirisa, pepeljare ili izvora dima
 • Upija smrad duvanskog dima bez otvaranja prozora
 • Čisti vazduh filtriranjem supstanci iz duvanskog dima
 • Jednostavno se podmlađuje tako da traje godinama i štedi vam novac
 • Dovoljna je toplota mikrotalasne rerne ili sunca da se podmladi za ponovnu upotrebu
 • Kontroliše i reguliše vlažnost vazduha u opsegu od 40% do 60%
 • Netoksična je, sigurna i ne sadrži hemijska sredstva

Pored ostalih neprijatnih mirisa, cigarentni dim je još jedan od izvora upornih i neprijatnih mirisa. Dim cigareta i cigara predstavlja izvor ofanzivnih neprijatnih mirisa koji se zadržavaju na odeći, u kući (zavese, mebl, tepisi). Osim toga, miris dima koji ostanu posle požara od električnih instalacija, hemijski goriva i požara u kuhinji su veoma oštri i čine taj prostor neupotrebljivim. Još jedan čest izvor mirisa dima su dimnjaci, posebno u vlažnim vremenskim uslovima.

Dejstvo:
XSUPPORT™ PIRAMIDA sadrži aktivirani zeolit koji sadrži negativno naelektrisane jone dok su gasovi neprijatnih mirisa pozitivno naelektrisani. Rezultat je da zeolit privlači miris dima u svoju strukturu poput snažnog magneta. Čestice mirisa upadaju u klopku iz koje se ne mogu osloboditi. Rešetkasta molekularna struktura zeolita formira saće sa milijardama međusobno povezanih kanala. Na ovaj način zeolit ima ogromnu aktivnu površinu. Ovo poslednje zeolitu daje snagu da upija fenomenalne količine mirisa dima i to neprekidno mesecima.

Obnavljanje:
Za periodično podmlađivanje sadržaja piramide, jednostavno je izložite toploti u mikrotalasnoj rerni 2-3 minuta ili postavite na mesto direktno izloženo sunčevoj svetlosti čitav dan i ponovo je upotrebite. Zamenite piramidu tek kada podmlađivanje više ne pomaže. XSUPPORT™ PIRAMIDA može da traje i upija mirise godinama, tako da je vrlo isplativa. Sadržaj istrošene piramide nemojte bacati već ga pomešajte sa zemljom ili humusom i koristite kao oplemenjivač zemlje za saksijsko cveće ili baštu. Biljke će vam biti zahvalne!

Uputstvo:
XSUPPORT™ PIRAMIDA se koristi veoma jednostavno. Odstranite okrugle prozore sa bočnih stranica piramide kako biste je aktivirali i postavite je blizu izvora neželjenog mirisa, na primer u neposrednoj blizini pepeljare, svećnjaka itd,

Eko:
Sadržaj XSUPPORT™ PIRAMIDE je netoksičan, siguran, bez mirisa, višekratno se koristi, prirodno reciklira, nezapaljiv je i ne-kaustičan. Ova piramida je idealno rešenje za ekološko eliminisanje neprijatnih mirisa bez ispuštanja dodatnih zagađivača u vazduh koji udišemo. Ne sadrži bilo kakve štetne supstance ili hemikalije koje oštećuju ozonski omotač, a posebno je korisna za one koji pate od alergija i hemijske osetljivosti. Prilikom proizvodnje ne koriste se fosilna goriva.


DIMENZIJE- ŠxVxD mm: 100 x 80 x 100 
 

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.